Tuleminen meribiologi

Source: http://life.bio.sunysb.edu/marinebio/becoming.html

Kirjoittaja: Jeffrey Levinton

Mikä on meribiologian ja mikä on meribiologi?

Tämä on vaikeampi kysymys vastata kuin voitte kuvitella! Meribiologian on alan tietämystä liittyvien merieliöiden. Mutta mikä on meribiologi? Monille se merkitsee delfiinin kouluttaja, mutta muille se merkitsee toimitusjohtaja meren Wildlife Sanctuary. On monia vastauksia tähän kysymykseen ja haluaisin sanoa, että meribiologi on joku, joka toimii jollakin tavalla opiskelusta, havainnoimalla, suojaava tai hallinnassa merieliöiden, olivatpa ne mikrobi, kasvi tai eläin. Jos opiskelet merikalakantojen olet meribiologi. Jos hallita meren luonnon säilyttämiseksi ja ovat huolissaan meren eliöiden suojelemiseksi siellä, niin tekin meribiologi. Tiedät meribiologi, jos sinulla on kannettava tai tietokone, johon tallentaa tietoa usein noin merieliöiden. Mutta voi myös olla meribiologi jos keräät sienet etsii bioaktiivisten huumeita. Saatat olla laskenta niitä, tekee DNA-sekvensointi niitä noudattaen niitä laboratoriossa tai tehdä teoreettisten mallien ennustavat niiden runsaus, kun kalastus on vähentynyt. Niin meribiologit tehdä monia asioita, mutta mitä niille on yhteistä työskentelee merieliöiden.

Haluan Train delfiinejä ja valaita

Tässä on minun neuvoja. Rakkaus delfiinejä ja valaita. Ihailla niiden kauneutta ja armoa uidessaan ja liikkuvat niiden tulokset jännittävä käyttäytymiseen liikkeitä. Välitä valaita, sillä monet niistä ovat vaarassa. Tukiorganisaatiot, jotka yrittävät säästää valaita.

Okei. Nyt kannattaa pitää mielessä, että on olemassa hyvin vähän ihmisiä maailmassa, jotka tutkivat valaita tai muiden merinisäkkäiden! Voit helpommin tulla koripalloilija kuin viettää teekkariksi valaita. Sama asia Dolphin kouluttajille. Kyllä on olemassa monia julkisia akvaarioissa Yhdysvalloissa, mutta joukko ihmisiä, jotka toimivat dophins kouluttajina ovat myös hyvin vähän. Useimmat sähköpostit saan alkaa “Olen aina halunnut olla delfiinin kouluttaja.” Hieno, mutta parempi pitää vaihtoehdot auki, juuri niin pyrkivä rocktähtien yleensä “päivä työtä.”

Jos todella halunnut tehdä tutkimusta merinisäkkäisiin voisi tulla alan läpi kahdella reitillä. Ensinnäkin, voit tulla biologia merkittävä yliopistolla ottaen kursseja selkärankaisten, fysiologian ja evoluutio. Useimmat meren mammalogists olivat biologia suurten yliopistolla. Vaihtoehtoisesti voit tulla veternarian, joiden perimmäinen toivoa ymmärrystä nisäkkäiden anatomiaa, fysiologiaa ja biokemia, ja ymmärtää biologian nisäkkäiden ja niiden vaivoja. Tämä olisi erittäin harvinainen reittiä, vaikka mielenkiintoinen. Folks joko jonkinlainen koulutus saattavat löytää tiensä akvaarioissa ja tulla delfiini kouluttajia. Täytyy myöntää: En näe delfiini kouluttajia meribiologeja, todella, vaikka jotkut niistä voivat tiedottaa yleisölle.

Joten … mitä tehdä? Tule meribiologi tai tukevat paikalliseen meribiologi!

Haluan tulla meribiologi

Tässä on minun neuvoja:

Jos asut rannalla, sitten tutkia sitä! Jotkut paikat ovat vaarallisia, varsinkin kalliorannat avoimiin aaltoileva rannikoille. Mutta useimmat ovat täynnä ihme. Löytää merilevät ja merieläinten. Tutustu niihin. Saada hieman 2 gallona lasi akvaario ja täytä se merivedellä. Sitten laittaa olennot säiliöön ja katsella niitä. Haluat ehkä olla edullinen pumppu ja airstone pitämään säiliö menettäisi sen happea.

Jos et asu rannalla, mene virran tai järven. Käännä yli kivien ja katsoa olentoja siellä. Yrittää selvittää, mitä ne ovat. On paljon oppaita makeanveden olentoja. Yrittää tunnistaa olentoja. Saada hieman 2 gallona lasi akvaario ja täytä se raikkaalla vedellä. Katso olentoja ja mitä he tekevät. Tämän tyyppinen uteliaisuus on mikä alkoi monet biologit matkalla maineeseen ja onni.

Mene julkinen akvaario. On olemassa paljon akvaarioissa Amerikassa. Jotkin niistä ovat yksinkertaisesti loistava ja monet hauskaa näyttelyitä lukien elävien olentojen ja paljon tietoa. Jos kuulut partiolainen Troup tai jos sinulla on ystäviä, pyydä vanhemmat sinut ja ystävät ryhmänä. Ota muistilehtiö ja piirtää kuvia olentoja näet. Nykyään monet meistä ovat digitaalikameroita. Tuo yksi ja ottaa kuvia. Tulet hämmästymään, mitä näet, kun saat kotiin ja tarkastella niitä videotaulu. Sama koskee video.

Jos tämä saa sinut vieläkin innoissaan:

Voit todella haluat olla meribiologi! Jos näin on, tulee tiedemies erikoisuus meribiologian. Jos todella haluat tehdä tämän sinun tulee jatkuvasti katsomassa kaiken siellä: tähdet, kammottava crawlies omalla takapihalla, ja pidät aparaatti. Tuo tavaraa kotiin huoneeseen ja katsoa sitä! Pyydä vanhempiasi siitä, mikä on vaarallista, mutta kannustaa heitä nähdä, mitä olet löytänyt.

Jos haluat tulla meribiologi sinun täytyy oppia tiedettä. Pyydä opettajien projekteja tekemistä olentojen. Älä ajattele, että sinun tarvitsee vain tietää biologian. Merieläinten tehdään kemikaalien ja ne ovat fyysisiä asioita, kuten muovileluja ja puisia tuoleja. Niillä on voimaa ja kemiaa. Jos olet barnacle rock, sinun on oltava vahva. Jos terä merilevää, sinun täytyy olla joustava.

Jos tämä saa sinut jopa vielä enemmän innoissaan:

Voit todella todella todella haluavat olla meribiologi. Jos olet onnekas asut rannassa. Kun puolestaan ​​noin 15 voit ehkä työskennellä tavalla tai toisella klo meren laboratoriossa. Lukion biologian opettaja saattaa pystyä saamaan sinut ajan tasalla tiedemies paikallisessa meren lab. Jos ei, ehkä on hauskaa osallistuu yksi tai toisella ohjelma on suunniteltu nuorille. Jotkut laittavat sinut ulos laivalla ja opettaa purjehdus ja merentutkimus (esim Sea Education Association). Valitettavasti nämä maksaa rahaa; melkoisesti.

Kun olet lukiossa haluat ottaa niin paljon tieteen ja matematiikan kuin mahdollista. Uskokaa minua, joka on meribiologi vaatii paljon koulutusta. Älä ajattele, että te erikoistuneet heti, varsinkin lukiossa. Jos koulu on tietenkin meribiologian tai merentutkimuksen niin tietenkin varmista ottamaan sen. Mutta sinun on myös äänen tausta biologia, kemia, fysiikka ja matematiikka.

Jos tämä saa sinut jopa vielä VIELÄKIN enemmän innoissaan:

Voit silti halua olla meribiologi kun annat college. Joten mikä college pitäisi valita? Tässä on minun neuvoja. Älä vain valita college, koska se on meribiologiaan ohjelma. Monet tällaiset oppilaitokset eivät ole niin suuria ja suurin osa opiskelijoista tällaisissa ohjelmat eivät todellakaan aio olla uran meribiologiaan. Sen sijaan löytää oppilaitokset, jotka ovat hyviä tieteessä ja kirjallisesti, mutta myös meribiologiaan tiedekunnan. On olemassa paljon korkeakoulujen yllättävissäkin paikoissa. Esimerkiksi Swarthmore College on hyvä paikka, mutta on myös oma meribiologi kuka innostaa sinua. Gettysburg College sisämaavaltioissa Pennsylvania on toinen esimerkki tästä. Etsi paras college voit päästä sisään ja kysyä onko tämä college on hyvä tieteen ja kirjoittaminen / viestintää ja myös joitakin meren tiedekunnan jonka lab voit työskennellä.

Kuka neuvoo minua valitsemalla college?

Tämä ei ole helppo vastata, koska se riippuu laadut, SAT tulokset, ajan toiminta, talous, ja paljon muuta. Lukion opinto-ohjaaja on hyvä ihminen puhua realistisia mahdollisuuksia päästä tai toisella college. Sinun on myös oltava realistisia itse siitä, miten kaukana kotoa olet valmis menemään. Ei ole väliä, mitä haluat, se on hyvä strategia päästä rannikolle mahdollisimman pian. Mutta usko minua, monet parhaista meribiologeja Amerikassa suorittanut alemman korkeakoulututkinnon korkeakouluissa keskuudessa aloilla maissi ja ruoho. Väitöskirjani neuvonantaja kotoisin Illinois ja meni yliopistoon Cornell, Iowa. Hän saapui rannikolle jatko-opiskelija, ei edes tiedä, kuinka meressä haisi, mutta silti tuli yksi maailman merkittävimmistä meren luonnonsuojelijat. Minun erityinen neuvot: IGNORE luettelot “paras” meribiologiaan korkeakouluissa. Ne voivat olla paras joillekin teoreettinen henkilö, mutta et ole teoreettisia. Sinulla on erityistarpeita, joihin on puututtava erikseen.

Pitäisikö minun suuria meribiologian collegessa?

Uskokaa minua, college on liian aikaista aika tulla liian erikoistunut meribiologian. Eivät välttämättä suuria meribiologian jos todella haluat tulla meribiologi. Tiedän, että tämä kuulostaa epäloogiselta, mutta se on hyviä neuvoja. Basic tiede on edelleen, miten pitäisi täyttää oman harjoitustyö. Kyllä, ottaa kurssin tai kaksi merentutkimukseen tai jopa pieni, mutta täyttää teidän aikaa perusasioista: biologia, fysiikka, kemia ja matematiikka ja jopa engineering. On helpompi oppia perustiedot tieteestä, matematiikasta, ja ohjelmointi nyt kuin noutaa myöhemmin jatko tai ammatillinen koulu. Tämä ei tarkoita sitä, että meritieteiden ja ympäristötiede ohjelmia olisi täysin välttää. Jotkut ovat erittäin hyvä neuvomaan opiskelijan kriittistä ajattelua useilla tieteenaloilla, ja samalla tehdä Opiskelija oppii tieteen. Monet meribiologian ongelmia tänään edellyttävät ajattelua “laatikon ulkopuolella”, ja siksi yhteyksiä eri tieteenalojen voi olla hyvin palkitsevaa. Oma suosikki kokoonpano olisi useita suuret yhtiöt, jotka johtavat opiskelija osaksi luova alueille. Esimerkiksi: entä kaksinkertaisen merkittävä tieteen ja yhteiskuntatieteissä, tai kolminkertainen merkittävä biologian, kemian ja tekniikan? Nämä yhdistelmät johtavat sinua kohti perus tiedeopetusta että vielä voit hakea oman tietoa tosielämän ongelmiin. Kuten monet opiskelijat tietävät, suunnittelu on merkittävä alue akateemisen kasvun korkeakouluissa tänään. Jos haluat olla meribiologi, koulutusta saatat saada koneenrakennuksessa, insinööritaito mukana hydrodynamics ja ilmasto tutkimukset, tai atk-taitoja voidaan soveltaa suoraan meren tiedettä ongelmia.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.