Persoonallisuus Teoriat: Anna Freud

Source: http://webspace.ship.edu/cgboer/annafreud.html

ANNA FREUD

1895 – 1982

Dr. C. George Boeree

Näyttää siltä, ​​että joka kerta kun Freud tunsi hän oli hänen seuraajansa poiminut ehdokas hylkäisi häntä. Ainakin se, mitä tapahtui Jung ja Adler. Sillä välin, vaikka, tytär Anna osallistui luentoja, läpi analyysi isänsä, ja yleensä kohti uran lay psykoanalyytikko. Hän tuli myös hänen talonmies jälkeen hän kehitti syövän vuonna 1923. Hän tuli hyvin ainakin isänsä symbolinen seuraaja.

Egopsykologia

Toisin Jung ja Adler, hän pysyi uskollisena perusajatuksia isänsä kehitetty. Kuitenkin hän oli kiinnostuneempi dynamiikan psyyken kuin sen rakenteissa, ja oli erityisen kiehtonut paikka egon kaikessa tässä. Freud oli loppujen lopuksi vietti ponnisteluja id ja tajuton puolella psyykkisen elämän. Kuten hän perustellusti totesi, ego on “istuimen havainto”, josta me tarkkailla työn id ja yliminän ja tajuton yleisesti, ja tutkimisen arvoinen omana.

Hän on ehkä parhaiten tunnettu kirjassaan “Ego ja mekanismit puolustus, jossa hän antaa erityisen selkeä kuvaus siitä, miten puolustuksemme toimi, mukaan lukien joitakin erityistä huomiota nuorten käyttöön puolustusta. Puolustuskykyä osa luvun Freud tässä tekstissä perustuu niin Annan työtä kuin Sigmundin.

Tämä keskittyä ego alkoi liike psykoanalyyttisessa piireissä kutsutaan egopsykologia joka edustaa nykyään, luultavasti suurin osa freudilaiset. Se vie Freudin entistä työtään keskeinen perusta, vaan ulottuu sen enemmän tavallista, käytännöllistä, day-to-day maailmaan ego. Tällä tavalla freudilainen teoria voidaan soveltaa, paitsi psykopatologiaa, mutta sosiaalisiin ja kehitykseen liittyvissä kysymyksissä sekä. Erik Erikson on tunnetuin esimerkki ego psykologi.

Lapsipsykologia

Mutta Anna Freud ei ollut ensisijaisesti theoretician. Hänen edut olivat käytännöllisempi, ja suurin osa hänen energioiden oli omistettu analyysi lasten ja nuorten, ja parantaa tämän analyysin. Hänen isänsä, kun kaikki oli keskittynyt ainoastaan ​​aikuisilla potilailla. Vaikka hän kirjoitti paljon siitä kehitys, se oli näkökulmista näiden aikuisten. Mitä teet lapsen kanssa, joille perhekriiseissä ja traumojen ja kiinnitykset ovat läsnä tapahtumia, ei himmentää muistikuvia?

Ensinnäkin suhde lapsen terapeutti on erilainen. Lapsen vanhemmat ovat edelleen hyvin paljon osa hänen elämänsä, osa terapeutti voi eikä pitäisi yrittää kaapata. Mutta kumpikaan voi terapeutin teeskennellä vain yksi lapsi kuin auktoriteetti. Anna Freud totesi, että paras tapa käsitellä tätä “transference ongelma” oli tapa, joka tuli eniten luonnollisesti: olla huolehtiva aikuinen, ei ole uusi leikkikaveri, ei korvaa vanhemman. Hänen lähestymistapa vaikuttaa autoritaarinen standardien mukaan monet nykyajan lapsen hoitoja, mutta se voi olla järkevää.

Toinen ongelma analysoida lasten että heidän symbolinen kyvyt eivät ole yhtä kehittyneitä kuin aikuisten. Nuoremmat, varmasti, voi olla vaikeuksia, jotka liittyvät niiden emotionaalisia ongelmia suullisesti. Jopa vanhemmat lapset ovat vähemmän todennäköisesti kuin aikuiset haudata ongelmiin alle monimutkaisia ​​symboleja. Onhan lapsen ongelmat ovat tässä ja nyt; ei ole ollut paljon aikaa rakentaa puolustuksemme. Joten ongelmat ovat lähellä pintaa ja yleensä ilmaistaan ​​suoremmin, vähemmän symbolinen, käyttäytymisen ja tunne-elämän kannalta.

Suurin osa hänen panoksensa tutkimuksen persoonallisuuden tulla ulos työnsä klo Hamstead lapsi terapia
klinikka
Lontoossa, jossa hän auttoi perustamaan.
Täällä, hän huomasi, että yksi suurimmista ongelmista oli tiedottamisesta terapeutit: katsoo aikuinen ongelmia tiedoksi perinteisillä tarroja, lasten ongelmat voisi olla.

Koska lasten ongelmat ovat välittömiä, hän reconceptualized heidät kannalta lapsen liikettä pitkin kehitykseen aikajanalla. Lapsi tahdissa suurimman osan hänen ikäisensä suhteen syöminen käyttäytymistä, henkilökohtainen hygienia, pelityylejä, suhteita muiden lasten, ja niin edelleen, voidaan pitää terveenä. Kun tavalla tai toisella lapsen kehityksen vakavasti jäljessä muusta, lääkäri voisi olettaa, että oli ongelma, ja se voisi kommunikoida ongelma kuvaamalla tietty viive.

Tutkimus

Hän vaikutti myös tutkimusta freudilainen psykologia. Hän standardoitu kirjaa lasten diagnostisten profiilit, kannusti yhdistämistä havaintojen useista analyytikot, ja kannusti pitkän aikavälin tutkimuksia kehittämiseen varhaislapsuudessa kautta nuoruusiässä. Hän johti myös tapa, käyttää luonnon kokeita, eli huolellinen analyysit lapsiryhmien jotka kärsivät samanlaisia ​​vammoja, kuten sokeutta, tai varhain traumoja, kuten sota-ajan menetys vanhempien. Yhteinen kritiikkiä freudilainen psykologia olevan mitään empiirinen perusta on totta vain, jos “empiirinen perusta” rajoittuu laboratoriokokeissa!

Useimmat Anna Freudin työ on sisällä kirjoituksia Anna Freud, seitsemän volyymi kokoelma hänen kirjoja ja papereita, kuten The Ego ja mekanismit puolustusministeriön ja hänen työnsä analyysiin lapsille ja nuorille. Hän on erittäin hyvä kirjailija, ei saa liian tekninen useimmissa teoksissaan, ja käyttää monia mielenkiintoisia esimerkkejä.


Copyright 1998, C. George Boeree

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.