Sukulainen

Original page: https://www.southampton.ac.uk/~evans/Dreams/Characters/characters.html

Sukulaiset ovat Kairon alkuperäisiä verissoja. Ne ovat outoja olentoja, jotka ovat olemassa sekä miehinä että kissoina. Muodosta toiseen siirtyminen on välitöntä, vaikka joskus stressaantuneena ne jättävät vaikutelman molemmista.

Ramon Al Faisal ( Laura Baldwin )

Kuvaus: Pitkä, karvainen, karva silmissä. Hän on yleensä vain siivoamaton, paitsi silloin, kun hän yrittää näyttää älykkäältä, jolloin hän tekee hyvää työtä. Egyptiläinen iho. Helppo virne suurimman osan ajasta. Kädet liikkuvat aina, yleensä puhuvat. Kissana harmaa haalistuneista siamilaisista kuviomerkinnöistä. Tausta: Ramon on kaksikymmentäkaksivuotias, jolla on kohtalainen perinnöllisyys tai korvaus (mitä hän valitettavasti tuhlaa). Hän on sellainen ylemmän luokan nuori, jota vanhempi sukupolvi epätoivoa tullakseen koskaan hyödylliseksi kansalaiseksi (vaikka uskon, että hyödyllinen oleminen ei ole niin tärkeää kissoille, jotka ovat myös suuria laiskuudesta ja mukavuudesta ja hellittämisestä). Hän etsii aina uutta mielenkiintoista asiaa ja löytää sen, mikä kestää yleensä noin kuukauden. Kuitenkin kolme muotia sitten ystävä ehdotti liittymistä Bastin temppeliin, koska hän oli kuullut suitsukkeen antavan sinulle mielenkiintoisia näkyjä, ja aikuiset hyväksyivät vakavia huolenaiheita, kuten uskontoa. Mikä oli kaikki hyvin, ja uskonto oli erittäin jännittävää hyvän kuukauden ajan, mutta kun Ramon ajatteli häipyä uudelleen, hänellä oli todellinen visio, jossa Bast pohjimmiltaan sanoi (tosin luultavasti salaisemmin) “Valitsen sinut voideltuiksi pappitareni seuraaja. Älä petä minua.” Olen siis edelleen oppipoika.

Fyysinen: Nopea ja siro Erityisen houkutteleva naisille Fidgety Acrobatic

Henkinen: Nopea oppija Intensiivinen, erittäin hyvä kuuntelija Monipuolinen tiedon kokoelma Itsepäinen

Sosiaalinen: Viehättävä ja vakuuttava matala, vakuuttunut, että kaikki pitävät minusta (tai haluaisivat) Hyvät yhteydet

Entiset muotit: Miekkailu ranskalaisen ritarikunnan juttuja, joita he tekevät Sirkusarkeologiassa (tämä meni nopeasti ohi. liikaa pölyä.) Big Game Hunting Cocktails Nykyinen: jazz

Apokryfinen mutta erittäin uskottava lainaus: Minä: ”Barrylla ja minulla on hyvä suhde” Andyn hahmo: ”Emme. Ja *lopeta* kutsumasta minua Barryksi.”

Sarah/Bastola ( Mike Person )

Sarah Beckenshaw saapui Kairoon isänsä, brittiläisen kuvernöörin (Samuel Horace Bekenshaw) kanssa. Hän adoptoi Bastola-nimisen kissan ja fuusioitui sen kanssa tullakseen sukulaiseksi. Hän on velho Ib:n kumppani.

Defanuh (Andy Shultz)

Defanuhin elämää leimaa hänen vanhan rakastajansa ja tämän miehensä kuolema. Hänen silmissään hänen häpeänsä asiassa on saastuttanut hänet koko elämäksi, ja hänen ainoa tarkoituksensa on nyt ohjata heidän poikansa Abdul al Abelin aikuisuuteen. Hänen pelottavia taitojaan soturina käyttävät joskus ne, joilla on kunniallinen syy hengen riistoon.

Mirriam Al-Mekek ( Elizabeth Ditchburn)

Mirriam Weston-Smith on kahden maailman lapsi, mutta kokee, ettei hän kuulu kumpaankaan. Hänen isänsä on arkeologi John Weston-Smith. Hän tuli Kairoon ensimmäisen kerran yli kaksikymmentä vuotta sitten. Euroopan väestön keskuudessa yleisesti levitetty tarina kertoo sitten, että hän tuli aavikon hulluksi. Hänestä tuli läheisiä ystäviä joidenkin Kairon korkea-arvoisten arabien kanssa. Hän alkoi pukeutua arabialaisiin vaatteisiin, hän oppi kielen ja lopulta hän jopa meni naimisiin erään arabiystävänsä sisaren kanssa. Viimeinen esitys tapahtui hänen perheensä jyrkän vastalauseen takia, sillä perhe oli siihen asti toivonut, että kaikki oli ohimenevää vaihetta. Mirriam oli ensimmäinen tämän liiton ainoa elossa oleva lapsi. Kun hän oli kymmenenvuotias, hänen äitinsä ja pikkuveljensä kuolivat koleraepidemiaan. Mirriamin isä ei käsitellyt heidän kuolemaansa hyvin, ja hänen brittiystävänsä suostuttelivat hänet lähettämään Mirriamin sisäoppilaitokseen uskoen, että se olisi heidän molempien parasta. Mirriam ei tullut hyvin toimeen Englannin koulussa. Siihen asti hänet oli kasvatettu muslimina, ja oli aivan selvää, että hänen tummat hiuksensa ja silmänsä tekivät hänestä syrjäytyneen koulun muiden oppilaiden joukossa. Se oli kuitenkin enemmän kuin se. Mirriam oli kehittänyt melkein sairaallisen kiintymyksen kuolemaan ja okkultismiin. Hän livahti ulos yöllä vierailemaan hautausmailla, ja kun hän oli tarpeeksi vanha mennäkseen ulos yksin, hän alkoi käydä seansseissa. Hän huomasi nopeasti, että suurin osa näistä istunnoista oli vain joukko kyllästyneitä keski-ikäisiä naisia, joilla oli liikaa aikaa, vaikka kerran hänestä tuntui, että jotain todella oli tapahtumassa.

Mirriam on nyt kahdeksantoista, ja hän on hiljattain palannut Kairoon. Hänen isänsä on työskennellyt ranskalaisen arkiologin Francois d’Averin kanssa. Mirriam on kiinnostunut syvästi muinaisista egyptiläisistä kuolleiden riiteistä. Joidenkin paikallisten asukkaiden kaivauksen ratsian jälkeen Mirriam auttoi kokoamaan kissan patsaan, kun hän näki outoa unta. Hän näki unta, että hänestä oli tullut kissa. Se oli niin todellista, että hän tunsi hiekan tassujensa alla, kun hän pehmusteli haudan ympärille. Hän heräsi useita tunteja myöhemmin väsyneenä. Siitä lähtien hän on jatkanut kissaunelmia. Joissakin hän vaeltelee nykypäivän Kairossa etsiessään jotakuta. Joissakin hän istuu faron valtaistuimen juurella.

Mirriam lakkasi olemasta tiukka muslimi saapuessaan Englantiin – se oli aktiivisesti masentunut. Nyt palattuaan hän vaihtoi eurooppalaisen ja islamilaisen asun välillä tilanteen mukaan. Hän on melko hämmentynyt uskonnollisista vakaumuksistaan, vaikka hän uskookin yliluonnolliseen.

Mirriam on keskipituinen ja hoikka, hänellä on pitkät, paksut mustat hiukset, ruskeat silmät ja viimeistely, joka on vaalea arabille, mutta tumma eurooppalaiselle. Hän oppii nopeasti ja pystyy keskittymään tekemisiinsä, mutta ei reagoi erityisen nopeasti. Hän on nopea ja ketterä, mutta ei kovin vahva. Hän on eksoottisen hyvännäköinen, kohtelias ja hyvin puhuva, mutta melko ujo. Hän puhuu sujuvasti englantia, ranskaa ja arabiaa, lukee hieroglyfejä. Hänellä oli okkulttista tietoa, joka keskittyi enimmäkseen eri kulttuurien uskomuksiin kuolleista ja mystisiin keinoihin ottaa heihin yhteyttä. Suurin osa tästä tiedosta on puhtaasti teoreettista, mutta joskus tapahtuu outoja asioita, kun hän huijaa.

Rajiv (Tony Camire)

Rajiv on muusikko, ei niin hyvä esityksessä (luulen, että olen, mutta kukaan muu ei todellakaan jaa mielipidettä), mutta hänellä on taito kirjoittaa sanoituksia kokemustensa perusteella ja soittaa piippua. Hän on vakuuttunut siitä, että jos hän kokee jännittävämpiä asioita, hän kirjoittaa parempia kappaleita ja suuri yleisö tulee arvostamaan hänen kykyjään. Niinpä hän lähtee etsimään seikkailua, romantiikkaa jne. Hän on äskettäin kirjoittanut musiikkia, joka on kaikkien mielestä erityisen tyydyttävää, mutta se vaatii silti työtä.

Hän on tietämätön ympärillään olevista vaaroista. Kun tilanne ilmaantuu, hänellä on tapana tehdä nopea johtopäätös siitä, mitä pitäisi tehdä, ja pysyä itsepintaisesti suunnitelmassa huolimatta todisteista, että se epäonnistuu surkeasti.

Fyysinen: karkea, töyssyt hiukset. Ei kovin tarkkaavainen fyysisen ulkonäön suhteen. Tummat hiukset, ruskeat silmät. Kissana myös melko tumma, turkki sekaisin. Suuret silmät, jotka näyttävät keskittyneen melko usein muualle.

Sosiaalinen: Enimmäkseen syrjäinen, ellei aihe ole jotain minua kiinnostavaa, ja silloin voin olla melko intensiivinen. Usein uppoudun johonkin ja unohdan sitten, että muut ovat lähellä. En ymmärrä tätä “nainen” -juttua, mutta haluaisin, koska se tarjoaa parhaat sanoitukset.

Henkinen: Erittäin nopea poimimaan kuvioita ja selvittämään, missä jokin on menossa. Erittäin intuitiivinen ymmärtämään asioita, vaikkakaan ei “yliopistokoulutettuja” sellaisissa asioissa kuin tieteet. Usein tekee johtopäätöksiä (joskus oikeita :-), mutta ei pysty selittämään loogisia askeleita, jotka on tehty sen saavuttamiseksi.

Yhteystiedot: Hänellä on äiti, joka ei hyväksy hänen tekojaan, mutta hän joskus haluaa miellyttää häntä. Ei vaimoa ja lapsia. Pari muusikkoystävää, joka soitti hänen kanssaan (bändissä?), ja tutori, joka opetti hänelle musiikkitaitoja, mutta on nyt salaperäisesti kadonnut (tällä kappaleella ei ole vielä loppua, ja se on yksi asia, jonka hän haluaisi haluan lopettaa).

Tai-Li (Liz Bush)

Tai-Li on vakooja Kiinan She Lu -provinssin herttuatar So Yan palveluksessa. Perhe on äskettäin paennut Kairoon kotimaassaan tapahtuneen vallankaappauksen jälkeen.

Aran ( Heather Grove )

Aran on 13-vuotias katusiili. Kun hän oli 6-vuotias, hänen perheensä (vanhemmat ja vanhempi sisar) joutuivat varkaiden hyökkäämään; hänen sisarensa oli hänen ja hyökkääjien välissä tarpeeksi kauan, jotta hän pääsi pakoon. Sikäli kuin hän tietää, hänen perheensä ovat kaikki kuolleet, eikä hän edes muista enää heidän nimiään (tai omaa sukunimeään).

Aran varttui kaduilla. Hän ansaitsee elantonsa varkailla – hän vie vartioimattomia tavaroita, poimii taskuja ja varastaa esineitä haudoista myydäkseen brittimatkailijoille. Hän on pieni, laiha ja likainen, ja hänen vaatteensa ovat enimmäkseen riepuja (paitsi niitä tilanteita, joissa hän onnistuu varastamaan kauniimpia vaatteita).

Kun Aran oli 11-vuotias, hän törmäsi pieneen Bastin pyhäkköön talossa, jota hän ryösti. Kissa hyökkäsi hänen kimppuunsa siellä ja hän tappoi sen. Opetuksena hänestä tehtiin ihmiskissa. Häneltä kesti ainakin hyvän vuoden oppia hallitsemaan sitä. Hänelle se oli kirous; hän on vasta nyt alkanut nähdä sen mahdollisesti hyvänä asiana. Kissan muodossa hän on pieni, laiha ja valkoinen – ja melko likainen. Hänen kylkiluut näkyvät lyhyen turkin alla.

Aran on yleensä yksinäinen ja hyvin epäluuloinen ihmisiä kohtaan, jotka sanovat auttavansa häntä, mutta kaiken sen alla hän kaipaa jälleen perheen perustamista. Jos hän koskaan kävisi kylvyssä ja saisi kauniita vaatteita, hän näyttäisi melko hyvältä; hänen hiuksensa ovat lyhyet ja tummat ja epätasaisesti leikatut. Kun hän yrittää huijata turisteja ostamaan hänen “esineitä”, hän on saanut varsin hyvän pukemaan vilpittömät kasvot.

Aran on nopea ja pieni ja yleensä välttelee takaa-ajia pakenemalla kenellekään muulle liian pienistä aukoista. Hän on melko vaivalloinen ja erittäin taitava leikkaamaan varomattomien katukävijöiden laukkuja.

Aran on nopeajärkinen ja melko tarkkaavainen, mutta hänellä ei ole ollut muodollista koulutusta (eikä näe sille mitään todellista käyttöä).

Sophelia

Sophelia on islamilaisen yhteiskunnan roisto. Hän kuuluu useimpiin vanhan hallitsevan luokan arvostetuimpiin haaremiin.

Razili

Hän on nuori naaras, joka aloitti kissana ja sai kyvyn muuttua ihmismuotoon hänen harvinainen armonsa ja eksoottinen ulkonäkönsä johtivat hänet harjoittelemaan tanssijaksi, hän viihtyy kadulla ja luultavasti vähemmän mukava keskustelussa, koska hänen luonteensa on enemmän sillä tavalla hän pyrkii rohkaisemaan muita käymään keskusteluja välttääkseen näyttävän liian oudolta. Hän on erittäin fyysinen kommunikaatiossaan [silitä, halaa koskettaa, pääsee aina henkilökohtaiseen tilaan] Ystävällinen kissa, mutta ei typerästi luottavainen, loukkaantuu helposti ja nopea. purra tai raaputtaa niitä, jotka eivät kunnioita hänen ihmisarvoaan. Hän työskentelee tanssijana perinteisessä tanssihallissa vanhassa kaupungissa.