Videomaalaus avaruus-aika-vaihtelevilla tyyliparametreilla

Original page: http://web.engr.oregonstate.edu/~zhange/multistyle_painting.html

Mizuki Kagaya, William Brendel, Qingqing Deng, Todd Kesterson, Sinisa Todorovic, Patrick Neill, ja Eugene Zhang
IEEE-tapahtumat visualisoinnissa ja tietokonegrafiikassa, voi. 17(1), 2011, s. 74-87.

Paperi (PDF, 3.38 Mb).

Video (MOV, 197 Mb).

Tämä materiaali perustuu työhön, jota National Science Foundation tukee apurahanumerolla CCF-0546881.

Kaikki tässä materiaalissa esitetyt mielipiteet, havainnot ja johtopäätökset tai suositukset ovat tekijän omia, eivätkä ne välttämättä heijasta Kansallinen tiedesäätiö (NSF) näkemyksiä.

Abstrakti

Taiteilijat käyttävät erilaisia ​​tyyliteltyjä keinoja ohjata keskittymistä kohtauksen eri esineisiin. Tämä antaa heille mahdollisuuden kuvata monimutkainen merkitys ja saavuttaa tiettyjä taiteellisia vaikutuksia. Useimmat aiemmat työt videoiden maalauksellisessa renderöinnissa ovat kuitenkin vain käyttöjä yksi maalaustyyli kiinteillä globaaleilla parametreilla riippumatta kuvien kohteista ja niiden asettelusta. Tämä johtaa usein riittämättömään taiteelliseen hallintaan. Lisäksi harjaliikkeen suunnan oletetaan tyypillisesti noudattavan kaikkialla jatkuvaa suuntaista kenttää. Tässä artikkelissa ehdotamme videomaalausjärjestelmää, joka ottaa huomioon kuvien tai videon kohteiden tilatuen ja käyttää näitä tietoja tyyliparametrien ja viivan suunnan määrittämiseen maalauksellista renderöintiä varten. Koska kohteilla on erillinen kuvapaikka ja ne liikkuvat suhteellisen sujuvasti videokehyksestä toiseen, objektipohjaiselle maalaukselliselle renderöintitavallemme on ominaista tyyliparametrit, jotka vaihtelevat johdonmukaisesti tilassa ja ajassa. Vaihtelevien tyyliparametrien spatiotemporaalinen koherenssi mahdollistaa enemmän taiteellista vapautta, kuten korostusta/dekorostusta, kontrastin lisäämistä tai vähentämistä, kohtauksen eri kohteiden liioittelua tai abstraktiota ajallisesti yhtenäisellä tavalla.

Kuvat

1. Vaihtelevilla tyyliparametreilla kontrasti kukkien eri osien välillä kasvaa ja voidaan saavuttaa eri tasoisia yksityiskohtia.

2. Vaihtelevat tyyliparametreja ajan myötä RACK FOCUS saavuttamiseksi.

3. Vaihtelemalla tyyliparametreja saavuttaaksesi siirtymät stressistä rauhalliseen.