Muutamia temppuja, joita aloittava tiedekunnan jäsen voi käyttää opintojakson saavuttamiseen yliopiston tietojenkäsittelytieteen osastolla

Original page: https://www.cs.purdue.edu/homes/dec/essay.tenure.tricks.html

 

Douglas E. Comer

 

Työsuhde on yliopistoelämän pyhä graali. Opintojakson jälkeen tiedekunnalla on akateeminen vapaus – he voivat valita tutkimuksen pelkäämättä, että hallinto tai johtokunta eivät miellytä. Saadakseen toimikauden tiedekunnan jäsenen on kestettävä koeaika, jonka aikana hän osoittaa kykynsä, minkä jälkeen johtava tiedekunta arvioi heidän saavutuksensa.

Monet ehdokkaat valitsevat tavanomaisen polun virkaan: he julkaisevat tutkimuksia ja saavat tieteellisen maineen. Sen tekeminen voi kuitenkin olla erittäin tylsää. Voit sen sijaan valita vaihtoehtoisen lähestymistavan, joka tarjoaa mahdollisuuden välttää olemasta vain tylsä akateeminen. Tässä muutamia mahdollisuuksia monista:

 1. Tilastollinen lähestymistapa.

  Huomaa, että joukko ehdokkaita, jotka saavuttavat toimikauden kuuden vuoden kuluttua toimielimessä, on paljon suurempi kuin niiden kuudennen vuoden aikana hylätyt ehdokkaat. Tästä seuraa, että todennäköisyys ylennykselle kuuden vuoden jälkeen on suuri. Istu ja odota.

 2. Alemman tason lähestymistapa.

  Jokaisessa tiedekunnassa, jossa on nollasta riippumattomia jäseniä, on oltava pahimmin työskennellyt professori. Huonoin jäsen tarjoaa alarajan. Osoita toistuvasti pahinta tapausta dekaanille ja ole sitten parempi.

 3. Automaattiteoreettinen lähestymistapa.

  Johtavat professorit määrittelevät vastaavuusluokan. Todista, että olet samassa mielentilassa kuin ryhmän jäsen, ja väitä, että sen on oltava hyväksyvä tila.

 4. Numeerinen lähestymistapa.

  Muunna julkaistujen paperiesi määrä liukulukuun, jaa hallintoneuvoston haluamien asiakirjojen lukumäärällä ja näytä sitten, että tulos on 1,0 lukuun ottamatta laitteiston pyöristysvirheitä.

 5. Turvallisuus.

  Murtaa yliopiston tietokonejärjestelmään ja säädä toimikausiäänestyksen ennätystä. Jos jää kiinni, väitä, että ansaitset toimikauden, kun olet osoittanut ylivoimaisen älykkyytesi tietoturvan alalla. Jos tämä ei onnistu, uhkaa murtautua uudelleen sisään ja muuttaa palkkoja.

 6. Aikatauluteoreettinen lähestymistapa.

  Järjestä toimikauden komitean hätäkokous, kun kaikki jäsenet ovat poissa kaupungista (huomaa, tämän ei pitäisi olla vaikeaa saavuttaa, koska vakituiset professorit viettävät monta viikkoa joka lukukausi lomalla). Kirjoita kaikille jäsenille anonyymi huomautus, jossa sanotaan, että äänestys tapahtui ilman heitä.

 7. Ohjelmistotekniikan lähestymistapa.

  Kerää yhdeksänkymmentä opiskelijatiimiä, jotka kirjoittavat sinulle paperit. Älä huolehdi älykkäiden opiskelijoiden käytöstä – “keskimääräiset” tai “alle keskiarvon” – opiskelijat ovat innostuneempia mahdollisuuksista. Pidä kokouksia, harjoita hyvää johtamista ja pakota heidät arvioimaan toistensa työtä. Jos opiskelijoiden ensimmäinen erä väsyttää työn, vaihda ne. Varoitus: toimikausiäänestyksesi voi siirtyä seitsemänteen vuoteen tällä lähestymistavalla (mutta Roomaa ei rakennettu päivässä).

 8. Tekoälyn lähestymistapa.

  Kehitä hermoverkko, joka voi skannata julkaistut tutkimuspaperit ja tuottaa samanlaisia ​​tuloksia. Lähetä ne konferensseihin ja lehtiin muissa maissa, joissa kielioppivirheet jäävät todennäköisesti huomaamatta.

 9. Verkostoituminen.

  Luo ohjelma, joka lähettää sähköpostia useimpien suurten koulujen opettajille. Järjestä sähköpostin otsikko niin, että se näyttää olevan peräisin alalla tunnetulta henkilöltä, joka etsii kopiota paperistasi. Väittävät, että paperi on arvovaltaisin aiheesta. Lisää tarvittavat kentät otsikkoon, jotta vastaukset ohjataan sinulle.

 10. Kombinatorinen lähestymistapa.

  Luettele kaikki mahdolliset paperiyhdistelmät kahden tusinan suurimman tietojenkäsittelytieteen aikakauslehden joukossa. Pidä toimikausikomitea kiireisenä lähettämällä heille jokainen paperiluettelo, jossa on kysymys “riittääkö tämä toimikaudelle?” Väitä, että jos he eivät voi vastata kaikkiin kysymyksiisi seitsemän vuoden kuluessa, ansaitset toimikauden.

 11. Oikeuskäytäntö. Lopeta paperien kirjoittaminen ja toimi uhrina.

  Väittää, että ylemmän tiedekunnan asenne on estänyt sinua osallistumasta tutkimukseen. Saa heidät tuntemaan syyllisyyttä ja sääliä sinua. Anna ymmärtää, että ansaitset parempaa. Kun ylemmät tiedekunnat alkavat puhua toimikaudesta, sano suoraan: “jos seniorit välittäisivät, he kirjoittaisivat papereita ja kirjoittaisivat nimeni niihin – he ovat minulle ainakin sen verran velkaa”.

 12. Poliittisesti oikea lähestymistapa.

  Palaa esivanhempiesi kautta, kunnes voit ruopata epämääräisen vähemmistön aseman. Yritä näyttää aikaisempi ennakkoluulo ryhmäsi suhteen (esimerkiksi kuinka monta lyhyttä ihmistä on yliopistolla ollut koripallojoukkueessa?). Väitä, että jos et saa toimikautta, järjestät opiskelijamielenosoituksen, jossa sadat opiskelijat syyttävät yliopistoa epäoikeudenmukaisuudesta!

 13. Rinnakkaiskäsittely (SIMD versio).

  Jos haluat lisätä tehoa merkittävästi, kiinnitä neljä kynää puuhun. Tartu puusta ja kirjoita paperi. Saat neljä paperia!

 14. Rinnakkaiskäsittely (MIMD versio).

  Aseta kynä oikeaan käteen. Aseta kynä vasempaan käteen. Kirjoita kaksi paperia kerralla.

 15. Teorian lähestymistapa.

  Ratkaise ongelma “Onko P = NP?” havaitsemalla, että vastaus on “kyllä”, kun P=0 tai N=1. Väitä, että kaikki lupasivat sinulle ratkaisun, eivätkä he saa perääntyä.

 16. Opetusmenetelmä.

  Vakuuta dekaani toimikaudeksi erinomaisen opetuksen perusteella. Käytä ilmaista olutta lahjoittaaksesi luokkasi tarjoamaan erinomaisia ​​opetusarvioita.

 17. Diagonaalisuus.

  Huomaa, että ainakin yhdeltä vakinaistetulta professorilta evättiin toimikausi toisessa organisaatiossa. Kaikkien vakituisten professoreiden joukkoon kuuluu siis jäsen, jota ei ole hoidettu. Väitä, että jäsenyyden saaminen tällaiseen joukkoon vastaa pysäytysongelman ratkaisemista.

 18. Ohjelmointikielten lähestymistapa.

  Osoita, että hoitovaatimusten määrittämiseen käytetty luonnollinen kieli (esim. Englanti) on luonnostaan ​​epäselvä. Väitä, että epäselvyys mitätöi vaatimukset. Keksikää sitten hämärä, mutta yksiselitteinen kielioppi, joka luo hallintovaatimukset, varmistaen, että vita on kelvollinen aistillinen muoto. Huomaa, että olet täyttänyt ainoat käytettävissä olevat yksiselitteiset vaatimukset.