Ketjun sähköposti

Original page: http://trillian.mit.edu/~jc/humor/ChainEMail.html


Vastaanottaja: Kaikki

Aihe: Tärkeää – Lähetä kaikille tuntemillesi henkilöille !!!


Tärkeä viesti!!! Lähetä tämä kaikille tuntemillesi. Jos et, niin saat tuhansia ei-toivottuja sähköposteja ihmisiltä, jotka yrittävät tulvia Internetiä ketjukirjeillä.

 1. Suuret yritykset eivät harjoita liiketoimintaa ketjukirjeillä. Bill Gates ei anna sinulle 1000 dollaria, eikä Disney anna sinulle ilmaista lomaa. Yksikään vauvanruokayritys ei anna luokkatoimia. Cracker Barrel ei myöskään luovuta ilmaisia ​​lahjakortteja.
 2. Proctor and Gamble ei ole osa saatanallista kulttia tai järjestelmää, eikä sen logo ole saatanallinen.
 3. MTV ei anna sinulle kulissien takana kulkemista, jos välität jotain useimmille ihmisille.
 4. Gap ei luovuta ilmaisia ​​vaatteita. Voit rentoutua; sitä ei tarvitse siirtää “vain siinä tapauksessa, että se on totta”.
 5. New Orleansissa ei ole munuaisvarkausrengasta. Kukaan ei herää jäällä olevassa kylpyammeessa, vaikka ystäväni ystävä vannoo, että se tapahtui heidän serkkunsa kanssa. Jos olet helvetin taipuvainen uskomaan munuaisvarkauksien rengastarinoita, katso: http://urbanlegends.tqn.com/library/weekly/aa062997.htm Ja lainaan: “Kansallinen munuaissäätiö on toistuvasti pyytänyt todellisia uhreja urkuvarkaita esiin ja kertomaan tarinoitaan.” Ei ole. Se on “ei mitään” kuten “nollassa”. Nada, ei edes ystäväsi serkku.
 6. Neiman Marcus ei todellakaan myy 250 dollarin evästeen reseptiä. Ja vaikka he tekisivätkin, meillä kaikilla on se. Ja vaikka et, saat kopion osoitteesta http://www.bl.net/forwards/cookie.html. Sitten, jos teet reseptin, päätä, että evästeet ovat niin mahtavia, välitä resepti vapaasti.
 7. Jos viimeisimmät NASA-rakettikatastrofit DID sisälsivät plutoniumia, joka hiukkassi itäisen meren rannan yli, luuletko todella, että nämä tiedot pääsisivät yleisölle AOL-ketjukirjeellä?
 8. Ei ole “hyvien aikojen” virusta. Itse asiassa sinun ei pitäisi koskaan, koskaan, koskaan lähettää edelleen mitään virusvaroitusta sisältäviä sähköposteja, ellet ensin vahvista, että viruksia käsittelevän yrityksen varsinainen sivusto. Kokeile: http://www.norton.com/ ja älkää silloinkin välittako sitä edelleen. Me emme välitä. Etkä voi saada virusta vilkkuvasta pikaviestistä tai sähköpostista, sinun on ladattava se. Tiedät, kuten, TIEDOSTO!
 9. Ei ole yhtyeen aloitussuunnitelmaa murhata autoilija, joka välähtää ajovaloja toiseen yöllä ajavaan autoon ilman valoja.
 10. Tämä on tarkoitettu vain UNIX-shell-ihmisille – kuka tahansa oletkin.) Jos käytät Outlook, IE: tä tai Netscape: tä sähköpostin kirjoittamiseen, poista HTML-koodaus käytöstä. Ne meistä, jotka käyttävät Unix-kuoria, eivät osaa lukea sitä, eivätkä välitä tarpeeksi siitä, että tallennat liitteen ja katsot sen sitten verkkoselaimella, koska välität meille kuitenkin kopion Neiman Marcus -eväisreseptistä.
 11. Jos sinun on silti ehdottomasti välitettävä tuo 10. sukupolven viesti ystävältäsi, sinulla on ainakin kunnollisuutta leikata kahdeksan mailia otsikoita, jotka osoittavat kaikille muille, jotka ovat saaneet sen viimeisen 6 kuukauden aikana. (Ajattele Leikkaa ja Liitä.
 12. Ei myöskään haittaa päästä eroon kaikista >> joka aloittaa jokaisen rivin. Sitä paitsi, jos se on kiertänyt niin monta kertaa, olemme todennäköisesti jo nähneet sen.
 13. Craig Shergold (tai Sherwood tai Sherman jne.) Englannissa ei kuole syöpään tai mihinkään muuhun tällä hetkellä ja haluaisi kaikkien lopettavan lähettävän hänelle käyntikorttinsa. Hän ei ilmeisesti ole enää “pieni poika”.
 14. “Make a Wish” -säätiö on todellinen organisaatio, joka tekee hienoa työtä, mutta heidän on pitänyt perustaa erityinen maksuton puhelinlinja vastauksena moniin Internet-huijauksiin, jotka käyttävät hyvää nimeään ja mainettaan. Se häiritsee heitä tekemästä tärkeästä työstä.
 15. American Cancer Society ei myöskään anna 3 senttiä jokaisesta henkilöstä, jolle välität sähköpostin. He pyytävät sinua lahjoittamaan rahaa, eivät anna niitä, ikään kuin tietäisivät kuinka monta sähköpostia lähetit…
 16. Jos olet yksi niistä sietämättömistä idiooteista, jotka välittävät kaiken, mikä “lupaa” jotain pahaa, tapahtuu, jos et-niin sinulle tapahtuu jotain pahaa, jos tapaan sinut koskaan pimeässä kujalla.
 17. Naiset kärsivät todella Afganistanissa, mutta sähköpostin lähettäminen ei auta heidän asiaansa vähiten. Jos haluat auttaa, ota yhteyttä paikalliseen lainsäädäntöedustajaasi tai ota yhteyttä Amnesty Internationaliin tai Punaiseen Ristiin.
 18. Yleensä sähköpostin “allekirjoitukset” ovat helposti väärennettyjä, eivätkä ne tarkoita mitään kenellekään, jolla on valtaa tehdä mitään kilpailun valitusten suhteen.
 19. KFC käyttää todellisia kanoja höyhenillä, nokilla ja jaloilla. Ei, he todella tekevät. Miksi he muuttivat nimeään? Mikä oli KFC: n nimi tässä terveystietoisessa maailmassa? Kentucky FRIED-kanaa. FRIED ei ole terveellistä. Joten kohderyhmän avulla he muuttivat nimen KFC: ksi. Se on lyhyt, ei loukkaa laihduttajia ja! ! se on helppo muistaa.
 20. Toinen asia, vain koska joku sanoi viestissä, neljä sukupolvea sitten, että “me tarkistimme sen ja se on laillista”, ei todellakaan tee siitä totta.
 21. PS: Kongressin edessä ei ole vireillä lakiehdotusta, jonka avulla pitkän matkan yritykset voisivat laskuttaa sinua Internetin käytöstä. Bottom Line: Sähköpostin kirjoittaminen tai Internetin lähettäminen on yhtä helppoa kuin kirjoittaminen julkisen vessan seinille. Älä automaattisesti usko sitä. Kunnes se on osoitettu vääräksi, oletetaan, että se on väärä, ellei ole todisteita siitä, että se on totta.

Lähetä tämä nyt kaikille tuntemillesi henkilöille tai juuri kiintolevyllesi asetetulle ohjelmalle lukiessasi tätä sähköpostia avaat CD-ROM-levyn ja ojennat kätesi ja iskutat päätäsi!