Unet joogasta ja päälläseisonta – tasapainon löytämisestä matolle ja pois

Original page: https://www.kinoyoga.com/dreaming-of-Päälläseisonta-finding-balance-on-and-off-the-mat/

Kino Macgregor

Yläosattomuus otsikosta on yksi ensimmäisistä muistoistani joogasta. Ainoa todellinen ohje, joka minulle annettiin, oli lukita sormeni, laittaa kyynärpääni maahan ja yrittää vain.

Muistan edelleen ensimmäisen yrittämäni tehdä otsikosta ilman seinää. Se oli perinteisessä Mysore Style -harjoittelussa. Opettajat ja avustajat todella auttoivat ihmisiä sulkemisasennoissa, joista yksi pääkiinnike on yksi. Seiniä ei ollut saatavilla, joten päätin kokeilla sitä. Jos minussa oli yksi asia, se oli, että en pelkää pudota. Joten asettaessani käteni ja käteni paikoilleen, kohtasin suurta estettä nostaa jaloani ja lantioni ilmaan. Potkaisin niin suurella voimalla, että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin laskeutua kokonaan selkärankaan. Koska en tiennyt itseäni, mutta hämmentynyt miksi en ollut otsikossa, yritin uudestaan. Ja uudelleen. Ja uudelleen. Vuotta myöhemmin onnistuin löytämään tasapaino.

Saatat olla vaikea uskoa, mutta Päälläseisonta oli minulle todella vaikea asento. Se oli ensimmäinen asento, joka tuntui täysin ja täysin mahdottomalta. Päälläseisonta opetti minulle kuinka rakentaa hitaasti voimaa, valita itseni toistuvasti ja uskoa. Yksi asia, jonka toivon, että minulla olisi tuolloin, että minulla on nyt, on vankka ymmärrys tekniikasta, kohdistamisesta ja liikkeen mekaniikasta. Vaikka arvostan suuresti matkaa, joka minulta kesti päästäni pään päälle, oli niin monta kertaa, että tunsin siltä, ​​että kävelin sokeasti polulla, jolla ei ole suunnan tunnetta. Niin suuri osa tänään opetettavastani on rakennettu jakamaan oppitunnit, jotka olen oppinut omalla matkallani. Toivon, että hyödyt oppimistani ohjeista niin, että tunnet liikkuvat varmasti eteenpäin sekä fyysisellä että henkisellä tiellä.

Jooga on minulle aina ollut ovi sisäiseen maailmaan. Asennot eivät ole päämääriä itsessään, vaan työkaluja syvään oppimiseen ja kasvuun. Joten vaikka jaan kantapäästandardin tekniikan kanssani, kannustan sinua kysymään itseltäsi, mistä tämän asennon oppitunti todella tarkoittaa sinua. Tämän kysymyksen esittäminen asettaa tavoitteesi joogan todelliselle merkitykselle – elämänoppimiselle, jonka otat matolla ja käytät sitä, että teet maailmastasi paremman paikan.

Ehkä mikä on tärkeintä kaikille joogaasennoille ajatellessasi on ymmärtää, että et ole parempi ihminen, kun saavutat kehon tietyn muodon. Mieti sen sijaan, mitä opit asennosta ja miten se voi tehdä sinusta paremman ihmisen. Joogaharjoittelussa arvostamme ja kunnioitamme enemmän työtä, kuin mitä poseeraa. Jos olet vasta aloittamassa, saatat tuntea, että jooga on melkein kuin pakkomielle. Et melkein voi lakata ajattelemasta tiettyä asentoa, joka on sinulle haastava. Se on erittäin hyvä asia, koska se pitää sinut motivoituneena palaamaan takaisin matollesi. Käytä tätä energiaa enemmän kuin vain fyysiseen, kanavoi inspiraatiosi harjoituksen syvimpään työhön, ja huomaat, että joogamatka johtaa sinut rauhallisempaan elämään.

Tässä on vinkkejä hyvästä tukevasta otsikosta. Voit lukea ne alla olevassa blogissa ja seurata seuraamalla tätä opetusvideota online-kanavallani Omstars ja myös YouTube-kanavallani.

1. Vakaa perusta—

Avain vakauden löytämiseen otsatuesta alkaa hartioista. Vakaa vyötärön lihakset tukevan perustan luomiseksi. Paina kyynärpäät tiukasti maahan ja seuraa kyynärpäät hartioiden suuntaisesti. Vaikka käsillä on merkitys päätelineen jalustan muodon luomisessa, todellisen voiman on oltava peräisin hartioista.

2. Pinoaminen—

 Päästäksesi jalustan päälle ajattele kehon pinoamista hartioiden tukevan perustan päälle. Aloita asettamalla pää tiukasti kyynärpäiden väliin muodostetun jalustan muodon keskelle ja lukitse kädet. Aseta sitten kylkiluu ja vartalo tämän vankan perustan päälle. Lopuksi lähetä lonkat eteenpäin ja ylöspäin pinotaksesi niitä vartalon keskiviivaa pitkin pitäen samalla säären olkapäät vahvina. Tämä asettaa sinut hyvään Päälläseisonta-valmisteluun. Suosittelen pitämään tätä asentoa yrittämättä nostaa jalkojasi maasta viiden ja 20 hengityksen aikana rakentaaksesi voimaa.

3. Lonkat eteenpäin ja ylöspäin—

Kun sinusta tuntuu, että pohjasi on vankka ja olet valmis nostamaan jalat maasta, keskity lantioihin eikä jalkoihin. Painopisteesi on lantion sisällä. Kun liikutat lantiota, siirrät koko vartaloasi. Jotta jalat voidaan nostaa maasta, sinun on aktivoitava alavatsan ja lantionpohjan lihakset samalla kun ajatellaan lantion lähettämistä eteenpäin ja ylöspäin. Lonkat liikkuvat hieman keskiviivan ulkopuolella jalkojen painon tasapainottamiseksi. Tämä kriittinen hetki vaatii vielä vahvempaa perustaa hartioihin. Polvien taivuttaminen hieman sisääntulosta auttaa vähentämään lantion tekemän korvauksen ja vastapainon määrää ja helpottamaan tasapainoa.

4. Päälläseisonta kansi—

Sen sijaan, että jatkaisimme jalkoja heti, suosittelen tasapainon löytämistä ensin molemmilla polvillaan taivutettuina. Tämän avulla voit hallita päätukea etukappaleen vahvuudella ja estää kaatumisen.

5. Ei banaaneja—

Rakastan kypsiä maukkaita banaaneja, en vain päälläseisontaissa. Jos kirjoitat tämän poseeraa taaksepäin, voit asettaa paljon paineita ala-selkärangan nivelille. Tasapainotus banaanimuodossa välittää myös epätasaisuudet selkärankaa pitkin. Tämä malli korostuu vasta, kun opit haastavammat käännökset. Suosittelen kaikkia opiskelijoita keskittymään pystysuoran akselin ja vahvan keskilinjan suuntauksen luomiseen otsikkoon. Voit tehdä tämän vierittämällä hännänluua hiukan, vetämällä alareunat sisään ja integroimalla jalkojen aktivoituminen lantion asentoon.

Harjoittele kanssani Omstars ja YouTube.