Tiivistelmä

Original page: http://labs.bio.unc.edu/harris/

Albert K. Harris

Solun liikkuvuus ja kuvion muodostuminen

Puhelin: (919) 966-1230

E-mail: akharris@bio.unc.edu

Toimisto: 103 Wilson Hall

Postitusosoite:
CB# 3280, Coker Hall
The University of North Carolina at Chapel Hill
Chapel Hill, North Carolina 27599-3280

Professori (ensimmäinen nimitys: 1972)
Ph.D., Yale University (1971)
B.A., Swarthmore College (1965)

Tiivistelmä

Albert Harris on embryologi, joka päällä kiinnostunut kehon komponenttisolujen “amoeboidista” liikkumisesta ja tavoista, joilla soluliikkeet tuottavat anatomisia kuvioita.

Hän keksi ja kehitti elastisen substraattimenetelmän, jonka avulla hän (jota seurasivat myöhemmin tutkijat) käytti silikonikumia ja erilaisia ​​hiukkasia sisältäviä geelejä mittaamaan ja kartoittamaan solujen vetovoimien sijainnit, vahvuudet ja suunnat mikrometrin tasolla. Hän myös löysi polttoväliä, retrogradeja pintaliikennettä, että ruffling päällä upfolding, että sienet ryömiä, että sienisolut jatkuvasti järjestää edes ilman dissosiaatiota, ja päällä tehnyt yhteistyötä matemaattisten ja tietokoneiden simulaatiotutkimusten solujen siirtymistä ja solujen jakautumista. Tämän tutkimuksen videot päällä lähetetty yllä olevan tutkimuksen alla.

Hänen jatko-opiskelijat ovat työskennelleet monipuolisilla aiheilla makrofagien erityisistä adhesiivisista ominaisuuksista, jänteiden muodostumisesta soluvoimien avulla, sienien liikkumiseen, soluvasteisiin sähkökenttiin ja tuumoripromoottoreiden vaikutuksista solun supistumiseen.

Hän kasvoi Durham ja Wrightsville Beach NC., Ja Norfolk, VA., Ja pitkään oli ainoa valmistunut Norfolk Akatemian koskaan osallistua Swarthmore College. Hän suoritti tohtorin. JP Trinkaus Yalen ja oli tohtorintutkinnon kaveri Damon Runyonin syöpätutkimussäätiö Cambridgen (Englanti) työskentelevät Michael Abercrombie, FRS. Hän päällä Kenneth Harrisin, tunnetun taiteilijan, kirjailijan ja Tidewaterissa sijaitsevan kansalaisoikeuksien liikkeen johtajan poika, Virginia. Hänen perheensä olivat kantajia (1958-9) liittovaltion ja valtion tuomioistuinten asioissa, jotka pakottivat Virginia Julkiset koulut vuonna rotuun liittymisen. Hänen vaimonsa Elizabeth Holder Harris päällä johtanut kloroplastien ja levän Chlamydomonasin molekyyligeneettisen tutkimuksen tutkimusta. Heillä päällä kolme lasta, joista toisella päällä myös biologisen tutkimuksen tohtori, ja toinen on opettaja. Hänen erityishyödykkeensä ovat vesi-kanootti, kilpikonnat ja tietokoneohjelmointi.