Kristus palaa NBA: han

Original page: http://trillian.mit.edu/~jc/humor/ChristReturnsToNBA.html

[image]

Koripallosta kahden vuoden tauon jälkeen Jeesus Kristus palasi NBA: lle viime yönä, kun hän pelasi entisen joukkueensa, Atlanta Hawksin. Kristus, joka lopetti urheilun toukokuussa 1994 keskittyäkseen levittämään Hänen viestinsä yleisestä rakkaudesta ja myötätunnosta, teki voittoisan paluun viime yönä Bullsia vastaan, juuri ajoissa pääsiäispäivän aikaan.

Kristuksen paluu, joka oli keskimäärin 18,2 pistettä ja 7,3 avustajaa pelin aikana 10-vuotisen NBA-uransa aikana, on innostanut menestys-nälkäisiä Hawks-faneja, jotka kutsuvat häntä joukkueen “Vapahtajaksi”.

Sanoi Atlanta asuva ja vihainen Christian Jeff Voorhees, “Jeesus on Herra.”

Kristuksen päätös palata Hawksiin yllätti sisäpiiriläiset, kun otetaan huomioon, että Atlantan lehdistö oli ristiinnaulinnut vuosia Nasaretilaisen kotoisin. Siitä lähtien, kun hänet valmisteltiin kolmanneksi kokonaisuudessaan Texas A&M: stä vuonna 1986, Kristus on nimetty “liian passiiviseksi ja anteeksi” koskaan johtamaan Hawkeja luvattuun maahan. Kristus on kuitenkin päättänyt kääntää toisen posken.

“Annan anteeksi Atlantan lehdelle – perustuslain urheilija Stan Sheridanille,” Kristus sanoi. “Hän ei tiedä, mitä hän kirjoittaa.”

Lähin Kristus tuli allekirjoittamaan toisen joukkueen kanssa joulukuussa, jolloin hän vietti 40 päivää ja 40 yötä erämaassa Detroit Pistonsin valmentaja Doug Collinsin kanssa. Kuultuaan isäänsä, Jumalaa, Kristus päätti kääntää Pistonsin tarjouksen 30 kultaosasta.

“Päästä sinut takanani, valmentaja Collins,” Kristus kertoi.

Vaikka jotkut sanovat, että media johti Kristukseen lopettamaan koripallon, monet väittävät, että hän lopetti sen, kun joukkuetoveri Kevin Willis oli pettänyt sen vuoden 1994 Celtics-Hawks pudotuspelin aikana. Kun kolme sekuntia oli jäljellä ja Hawks pysähtyi yhdellä, Kristus oli avoin alla korin alla, jotta se olisi helppo sijoittaa. Sen sijaan, että siirtyisivät Kristukseen, Willis otti luonnonvaraisen laukauksen kolmipistealueelta, joka puuttui kokonaan verkosta. Pelin jälkeen näkyvästi järkyttynyt Kristus ojensi kätensä ja sanoi: “Kevin Willis, miksi sinä hylkäsit minut?”

Kiistelyistä huolimatta Hawksin joukkuetoverinsa ja henkilökunta ovat innoissaan siitä, että Kristus on palannut takaisin.

Eteenpäin Stacey Augmon, vain yksi niistä monista Hawks-pelaajista, jotka väittävät olevansa henkilökohtainen suhde Kristukseen, sanoi: “Hän on opettanut minulle niin paljon, kuten kuinka rakastaa vihollisiasi itseäsi, rukoilla niitä, jotka vahingoittavat sinua, ja milloin ylitä kolme suuremmalle prosenttiosuudelle.”

Fanit odottavat innokkaasti myös Kristuksen “Ascension Dunkin” paluuta. Patentoidussa dunkissa Kristus hyppää hänen keskitason keskiarvonsa 24 tuuman pystysuoraan, sitten ihmeellisesti nousee taivaaseen, kelluu keskellä ilmaa vain tarpeeksi kauan, jotta pallo mahtuu. Mukana oleva enkeli-kuoro ajaa hetkessä hänen puolustajansa, kun pallo tulee kaatumaan päähänsä. Siirtyminen voitti yleisöjä NBA All-Star Slam-N-Jam -kilpailuissa kaksi vuotta peräkkäin.

Kolmen kerran NBA All-Star, Kristus vaikutti joukkueen lääkäreihin lyhyen, suljetun oven harjoituksen perjantaina aikana, jossa Hän näytti yhä teräviä ampumataitojaan, pyöriä kykyään ja ylivoimaisen rakkauden koko ihmiskuntaa kohtaan.

Joukkueen lääkärit totesivat myös, että toisin kuin useimmat pelaajat, jotka ottavat lomautuksia, Kristuksen kehon rasva on vain 3 prosenttia, jopa pienempi kuin kun hän pelasi. Kristus määritteli matalan hahmonsa äskettäiseen ruoka-vapaaseen, 2000-vuotiseen kehoonsa, joka oli hänen Isänsä kuningaskunnassa.

Samaan aikaan liigassa tehtiin erityinen päätös Kristuksen piikkikorvasta, jossa hän päätti, että hän voi pukeutua päähineeseen vain niin kauan kuin Hän ei “tahallaan voidella pelaajaa Pyhän verensä anteeksiantavalla voimalla.”

Vaikka Hawks-fanit näyttävät tietyltä Kristukselta, joka voi auttaa ryhmää, jotkut NBA-asiantuntijat kyseenalaistavat, onko Jeesus vastaus.

“Hänen pyhän rakkautensa parantava voima voi saada Hawksin pudotuspeleihin, mutta he eivät voi ratsastaa yksin yksin mestaruuskisoissa”, NBA kommentoi Hubie Brown. “Mitä he todella tarvitsevat, on vankka voima eteenpäin, joka voi täyttää kaistan, joku kuten Cliff Robinson.”

Jotkut analyytikot ajattelevat, että Kristuksen vammat yhdessä hänen lisäajansa kanssa voivat hidastaa Häntä.

“Kristus ei tule olemaan 32 ikuisesti, ja rehellisesti sanottuna hän ei ole ollut sama, koska roomalaiset ajoivat reikiä käsiin ja jaloihin”, NBA: n analyytikko ja entinen valmentaja Chuck Daly sanoivat. “Tuskallista stigmata-vahinkoa on vaikea voittaa, ja se voi vaikuttaa Hänen ampuma-kosketukseen. Silti olen varma, että Hän voi nousta uudelleen.”


[Mistä Sipuli]