NFR-puitteet

Original page: http://www.utdallas.edu/~supakkul/tools/RE-Tools/NFR-Framework.html

 

Sam Supakkul ja Lawrence Chung


______________________________________________________________________

Uudelleenarviointia työkalut työkalupakki tukee NFR Framework mallintamiseen kuin toiminnallisten vaatimusten (NFR) määriteltyjä tässä kirjan ja tämä paperi, jossa laajennus tukee sekä suljetuissa että avoimissa maailman oletukset tavoite satisficing etiketti arviointia. Katso tarkemmat keskustelut etiketissä arviointia täällä.

Seuraavassa päällä Softgoal-keskinäisriippuvuus kaavio, Softgoal Interdependency Graph (SIG), joka mallintaa tilin turvallisuutta, sen määritelmää ja vastaavia turvatoimenpiteitä.

Työkalupakki tukee myös Ongelma keskinäinen riippuvuus kaavio (PIG) mallintamiseen pehmeä ongelmia tai esteitä softgoal saavutus. Seuraavassa on sika, joka malleja pehmeä ongelmia ambulanssin lähettämistä ajantasaisuus softgoal ja mahdollisia ratkaisuja.

RE-työkalut tukee sekä avoimen ja suljetun maailman oletus tavoitteen saavuttamista ja ongelman lieventämiseen arviointia. Katso tästä, kuinka avoin ja suljettu maailma oletuksia aikana voidaan käyttää tavoite ja ongelma mallinnus.

© 2008-2016 Sam Supakkul