Ihmisen vain postilaatikoihin

Original web-page: https://allenpike.com/2018/human-inbox-filtering/

Allen Pike

15. maaliskuuta 2018

Sähköposti on kauhea.

Älkää ymmärtäkö minua väärin, tiettyjä sähköpostit ovat ihastuttavia – joka ei rakasta lyhyt, harkittuja muistio ystävä? Postilaatikon täynnä melua vaikka? Kuinka tylsää.

Joten mitä tehdä? Toki voit aloittaa irtisanomalla postituslistoille ja ilmoitukset – niin paljon kuin mahdollista, mieluiten. Silti on aina luokan sähköpostitse, että olet sellainen pitäisi saada, mutta se on puoliautomaattinen eikä aikaa herkkä ja ärsyttävää yhteenlaskettuna. Tiedät tavaraa puhun. Kuitit. Kutsuja. Ilmoitukset. 53 sähköpostit iTunesista Liitä lisäämisestä hintaa sovellukset Armeniassa 7,7% Tammikuusta 2018 saakka.

Joten tässä on uusi sääntö sähköpostiisi: vain ihmisen. Jos botti tai palvelu lähetti sähköpostin, se on suodatettava suurella kostoksella. Amazon-tilauksesi on lähetetty? Suodatetaan. Ihmiset piti tweetsi? Suodatetaan. Joku haluaisi myydä sinulle SEO-tai offshore-kehityspalveluja? Suodatettu, häikäilemättä merkitty roskapostiksi.

Onneksi, jos sähköpostiosoitteesi on Googlein ylläpitämä, tämä on helppo asentaa – vaikka olet yleensä lukenut sähköpostisi Apple Mailissa. Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita:

 1. Huomaa postilaatikkoosi on epäinhimillisesti sekainen
 2. Gmailissa Webissä, tarkista viesti, joka ei lähettänyt ihmisen
 3. Klikkaa ”Lisää” → ”Filter tämänkaltaiset viestit”
 4. Varmista, että Gmailin ehdotettu suodatin näyttää kohtuullisen (se yleensä on)
 5. Klikkaa ”Luo ​​suodatin tällä haulla”
 6. Tarkista ”Skip Saapuneet” ja ”Käytä suodatinta vastaavia keskusteluja”
 7. Luo suodatin
 8. Toista kunnes postilaatikkosi on ihmisen ainoa tai voit saavuttaa sisäisen rauhan, kumpi tulee ensin

Tämän asetusten avulla lukemattomat pseudo-tärkeät sähköpostit ohittavat postilaatikkosi, mutta pysyvät lukemattomina, jotta voit tarkastella niitä milloin ja milloin haluat. Sillä välin todellisista ihmisistä tosiasiallisesti tärkeillä sähköposteilla on tilaa hengittää. Käyttämällä tätä lähestymistapaa olen leikannut postilaatikkoni murto-osaan sen kerran.

Kun yksinkertaisesti vaihtaa automaattista postia arkistoosi on hyvä paikka aloittaa, on muutamia Advanced Techniques™ ohjelmia, jotka auttavat tallentamaan postilaatikkoosi terveinä:

 • Tarran käyttäminen suodatettuun mailtiin, jotta voit nähdä lukemattoman määrän sitä
 • Tiettyjen sähköpostiviestien vapauttaminen suodattimista, jos ne sisältävät käyttäjätunnuksesi (esimerkiksi GitHub-ongelmat, jotka on annettu sinulle)
 • Arkistoitujen sähköpostiviestien merkitseminen luettuina automaattisesti, sähköpostit tarvitsevat kopion, mutta et todellakaan lukea
 • Sähköpostiviestin poistaminen suorastaan, kyseiselle julistetulle lentoliikenteen postituslistalle et voi selvittää miten päättää tilauksesta riippumatta siitä, kuinka monta kertaa yrität, nämä häpeämät goonit

Joten kokeile sitä. Seuraavan kerran sähköpostiin liittyvä kaaos yllään sinut alas, vietät 10 minuuttia humanisoimalla postilaatikkoosi joitain hyvin sijoitettuja suodattimia. Ihmiset kiittävät sinua.

© Allen Pike