Opetuskieli, jota käytetään tietojenkäsittelytieteissä

Original page: https://www.cs.purdue.edu/homes/dec/essay.jargon.html

Douglas E. Comer

Tietojenkäsittelytieteen professori
kirjailija, luennoitsija ja konsultti

Tietojenkäsittelytieteen uudet ihmiset ovat usein yllättyneitä siitä, että tiedekunta puhuu omituista kieltä. Voidaan odottaa, että tiedemaailman opettajilla on selkeä merkitys selkeyden ja täsmällisyyden kannalta. Itse asiassa terminologian runsaus usein epämiellyttää taustalla olevaa merkitystä ja vaatii tulkintaa. Tämän sanakirjan tarkoituksena on auttaa selittämään virolaista epärehellisille. Se tarjoaa käännökseen yhteisiä lausuntoja.

Kun joku sanoo Ne Oikeastaan ​​Mean


Olet tuottanut erityisen oivaltava ja pätevä joka näyttää olevan mahdollisia etuja kaikille osapuolille. Keskustelemme ehdotuksesi seuraavassa kokouksessa. Ei ole mahdollisuutta helvetissä että me hyväksymme ajatuksen.
Ylennyskomitea on viettänyt lukemattomia tunteja huolellisesti pohdittava kaikkia maksuja, oman tutkimuksen julkaisuja, sinun vuorovaikutus opiskelijoiden, ja kirjaa palvelun osastolle. Kahden minuutin keskustelun, he päättivät, että et saa hallintaoikeus.
Jaosto neljä on täyttänyt ja päätti, että opiskelijat hyötyisivät eniten monipuolinen tausta, jota saatu valittua kurssia. Me allekirjoittaneet keskinäisen sopimuksen, joka vaatii kaikkia opiskelijoita suorittamaan yksi kurssi jokaisesta meistä.
Korkea oppilasmäärät valinnaisia ​​kursseja ei voida käyttää mittana sisällön voimassaoloon tai opetuksen laatua. Minulla ei ole korkea ilmoittautumiset minun kursseja.
Huolellisen tutkimuksen ja pitkän pohdinnan olemme vihdoin päättänyt astua sivuun ja antaa junior tiedekunnan enemmän mahdollisuuksia kosketuksessa ylemmän hallinnon tasoilla. Dekaani vain vaati toisen kyyhkynen hänen uuden komitean, ja se ei varmasti meitä.
Meidän pitäisi luoda politiikka, joka ei nojaudu teollisen tutkimuksen rahoituksesta, koska pitkäaikaisen kaupallisen vaikutuksen perusteella myönnettyjen heikkenee meidän perustutkimusta painottaen. Teollisuus ei koske työtäni kymmenen jalka napa, ja vihaan nähdä muita tiedekunnan rahat.
Olemme samaa mieltä siitä, että korkea laatu sekä meidän jatko-ja ohjelma on erittäin tärkeää, ja sen pitäisi olla ensisijainen kohde tulevalle lukuvuodelle. Puhutaan laadusta ympäri vuoden, mutta emme muuta mitään.
Teette minulle valtavan hyväksi sopimalla palvelemaan toimikunnassa, ja minä muistan sen, kun keksiä hallintaoikeus. Olet tikkari; eivät odota mitään vastineeksi.
Toki jotkut meidän tiedekunnan tekivät Ph.D. jossa ”isoja nimiä”. Mutta pyydän, on ne todella saavuttaneet uran vastaa niiden varhainen lupaus, vai ovatko ne vain varjostaa ihmeellinen neuvonantaja? Et koskaan kuullut minun Ph.D. neuvonantaja.
Olemme päättäneet välttää keskustelua kansallisten rankingissa koska olemme havainneet, että jatkuva viittauksia niihin asiat voivat olla hienovarainen ja haitallinen vaikutus moraali junior tiedekunnan. Olemme laskukierteen mutta ei puhuta siitä.
Pitäisi olla selvää, että olemme paljon parempia kuin toiset ymmärtää; jotkut Tutkimuksen tässä paljon mielenkiintoisempaa, haastavaa ja merkittävää kuin ”ns” asiantuntijat. Voisinpa uudelleen alalla niin, että joku arvostettu mitä tein.
Toki meillä on tiedekunnan jotka luovat ohjelmistoja, joita käytetään laajasti teollisuudessa ja on sisällytetty kaupallisia tuotteita, mutta ovat ne todella kerännyt vankka kirjaa julkaisuja kaikkein eliitti lehdissä? Tutkimukseni vain julkaistaan ​​tietyin hämärtää teoriassa lehdissä, ja vihaan nähdä muita tiedekunnan todellista vaikutusta.
Paikoissa, kuten Stanford ja MIT eivät ole yhtä hyviä kuin he ajattelevat, koska olen kerran voittaa tiedekunnan niistä paikoista apurahan kilpailussa. En ainoastaan ​​voittanut niitä vastaan ​​kerran.
Tarkan harkinnan jälkeen huomaan, että en voi tukea tiedekunnan ehdokkaan paikka kuin Stanford koska kokemus osoittaa, että ne eivät ehkä sovi hyvin meidän tiedekunnan ja kollegiaalisuus on yksi tärkeimmistä tavoitteista. Joku, joka on todella älykäs ja tuottava tekisi minut näyttämään huonolta.
Päätimme, että olisi opiskelijan edun mukaista tarvitaan suuri joukko edellytyksiä, jotka laajentavat tausta ennen ilmoittautua meidän enemmän keskittynyt kursseja. Me allekirjoittaneet sopimuksen, joka vaatii opiskelijoita ottamaan meidän hämäriä teoriaa kursseja, ennen kuin he voivat päästä järjestelmiin kursseja he haluavat.
Tiedämme tulet ymmärtämään, että sen lisäksi yksilön saavutuksia ja osastojen maksut, on olemassa erilaisia ​​näkökohtia, joita käytetään vuosittainen arviointi ja perustelut korvauksen, mukaan lukien absoluuttinen seisoo vertaisten joukossa samaan organisaatioon, tietolähteitä ja yliopiston hallinnossa, suhteellista tuottoa tietyillä aloilla tutkimuksen, opetuksen ja palvelun. Päätimme antaa sinulle pienen korotuksen tänä vuonna ja käyttää rahaa johonkin muuhun.
Kaikki on muuttunut ja uusi aikakausi on alkanut – huolimatta vähärasvaisen kertaa aiemminkin, hallinto tukee nyt osastomme sallimalla palkata niin monta uutta tiedekunnan tarvitsemme. Nyt kysyntä on niin suuri, jota et löydä mitään tiedekunnan palkata, hallinto on lopulta suostunut antamaan meille asemiin; ne katoavat, kun tarjonta kasvaa jälleen.
Kynnyksellä uuden kansallisen tutkimuksen painopiste ja suunta aiheutti hallintoa arvioimaan uudelleen painopisteitä ja ohjata voimavaroja hiipumassa ohjelmista alueille, joilla on suurimmat mahdollisuudet pitkäaikaiseen loppuratkaisu. Henkilökunnan jäsen X sai suuren apurahan ja ainoa tapa hallinto voisi tarjota vastaavia varoja oli ottaa rahaa pois kaikki muutkin.