Purjelautailupaikkoja Long Island

Original page: http://alumnus.caltech.edu/~creutz/windsites.html

Reach and jibe, reach ja jibe; että kaikki mitä haluat elämästä?

Tämä lista on suosikkipaikoistani purjelautailua varten Long Islandissa, New Yorkissa. Se ei ole kovin täydellinen, mutta kattaa kaikki tuulen suunnat.

Lähetä minulle kuvauksesi ja voin lisätä ne tähän tiedostoon.

Linkit nykyisille tuuli tiedot:

Muut sivustot:

Laivalla purjehduksen määrä paikan päällä osoittaa edelleen; Joten luin yrittävän yhteyden kaikkiin. Monet löytyvät Neveslandin listalta. Uskon, että ensimmäinen oli Internetissä ja Andrew on toinen.

Mene itään Montauk Highway noin 3/4 kilometrin päässä keskustasta Center Moriches. Käänny etelään Belleview Ave. ja aja loppuun. Parhaat tuulet ovat S: sta W: hen; erityisesti SW-virrat, jotka tulevat juuri ennen kylmän etupuolen saapumista. Pysäköinti on ilmainen ympäri vuoden ja vartiointialue on mukava leikattu nurmikko. Alhaisen vuoroveden pitäisi ohittaa ohi hiekkaranta noin 100 metriä rannalta ennen aloittamista. Kesällä voi olla huomattava venekuljetus kanavalla noin puolen kilometrin päähän. Lahden yli on joitakin mukavia asuntoja Fire Islandin takana. Kiinnitä huomiota virtauksiin, jos lähdet lähelle tuloa, joka on pari kilometriä Se. Korjuuhaarat ovat välttämättömiä kesällä ja alkusyksystä. Tätä paikkaa kutsutaan myös nimellä Webbie’s; Voiko kukaan kertoa minulle historian nimen?

Hart Cove, East Moriches merivartioasema

Montauk moottoritietä, mene etelään Atlantic Ave. alkaen ainoa valo Itä Moriches. Noin 3/4 kilometrin käänny vasemmalle Moriches Island Road. Kun se päättyy veden käynnistämisen alue on oikealla. Annat pois pääsy tie merivartioasema. Paras tuulet ovat ne sse. Se virtaus voi olla erinomainen täällä myrskyn aikana. Tässä on kuva käynnistää alueen, ja yksi takilan alueella. Vaikka olen nähnyt jopa ehkä kymmenkunta sailers täällä kerralla, muina aikoina se on vähemmän tungosta.

SW-tuulella ja lähtevä vuorovesi, yritä purjehtia kanavassa pisteen ja East Bird Island välillä. Tämä saattaa viedä lyhyen kävelymatkan ulos pisteeseen, mutta sinulla on erinomaiset olosuhteet kaikki itsellesi.

Pysäköinti on ilmainen täällä ympäri vuoden. Valtio on juuri asentanut uuden parkkipaikan, jonka pitäisi helpottaa köyden pilaantumista 92-93 myrskyn ja nurmikon ajaessa. Rannat vetäytyivät noin 20 metrin päästä näiden myrskyjen aikana.

Tämä on myös suosittu paikka jetskisille, koska se on kohtuullisen lyhyt ajomatka sisäänkäyntiin ja merelle.

Shore Tie, Remsenburg

South Country tie – asemalta vie Shore tie etelään loppuun asti. Ilmainen pysäköinti ympäri vuoden. Paras tuuli on S-W. Se voi olla melko matala laskuveden alla. Runsaasti venekuljetusta kanavalla kesällä. Tämä on suoraan vastapäätä uutta sisääntuloa, joka avattiin 92-93: ssa ja sinetöitynä. Seuraa seuraavaksi uutta tuloa muodostaen hieman länteen, takana Swan Island noin puolivälissä tämän sivuston ja merivartioasema.

Cold Spring tie, Southhampton

Menossa itään Sunrise jatkua yli jossa rajoitettu pääsy päättyy shrubland Road ja käänny pohjoiseen. Noin puoli kilometrin käänny vasemmalle Cold Spring tien päähän. Park itään tien vähintään 150 metrin päässä vedestä. Hyvää kaikenlaista pohjoistuuli. Erinomainen on NW heti kylmä rintama kulkee. Peconic Bay on melko laaja täällä niin ei voi olla paljon suuria pilkkoa. Se on usein kuvattu ”moguli kenttä.” Hyviä lähellä paikat ovat vuoteen Sebonac Imu ja päissä itään tai länteen Landing tiet molemmin puolin Squires Pond.

West Meadow Ranta Stony Brook

Lawrence T. Hoff:

Nichols tie North rt 25a. Vasemmalla valolla, oikealla seuraavalla valolla quaker-polulle. Seuraa merkkejä WMB: lle. Suuri N / NW (kun eteläranta on suojattu saarella). Ilmainen pysäköinti. Päällystetty paljon. Ei rikkakasveja. Äänen kokoiset aallot rikkovat ~ 100 ydä. rannalta. Äänen koko = suurempi kuin Peconic tai Great South lahti, pienempi kuin Atlantin.

Vuodesta Gwyn P. Williams:

YKSI suosituimmista paikoista LI purjehtimaan West Meadow Ranta – osaksi Sound. Käytössä yleensä 20 Tai enemmän levyt siellä joka iltapäivä, KUN tuulta. Oletan suosituin Paikka on Lähellä Sand City Lähellä Northport, mutta En ole koskaan ollut siellä. Lisäksi on Hyvä Paikka lahti Shirley. Hyvä purjehdus,

Napeague Satama

En ole koskaan purjehtinut siellä itse, mutta olen saanut paljon rave siitä paikasta.

DJ Molny:

Napeague lahti on hyvän kokoinen vettä Etelä-haarassa, Napeagen ja Montaukin kaupunkien välillä. Se on melkein järvi, joka yhdistyy Great Peconicin lahdelle [Gardiners lahti], jonka pohjoispäässä on pieni salmi.
Hyvä purjehdus on kaikki lahden pohjoisosassa. Lahden eteläpää on matala, hieman pölyinen ja siinä on pieniä veneitä. Veneilisi on lähes olematonta.

Parhaat tuulet ovat etelästä tai lounaasta meren äärellä. Paikallinen maantiede näyttää aiheuttavan venturin, joka käynnistää 15-solmun tuulen jopa 25: een. Kaakkoisat tuulet ovat risteytyneitä, ja pohjoisosat ovat risteilyjä tai rajat ylittäviä. Westerly tuulet ovat offshore alkaen laukaisualustan, mutta melko purjehtivia. Pohjolanviljelijät ovat rajat rannikkoa satamassa.

Pohja on hiekkainen. Lahti on lämmitetty aurinko, ja siksi melko suolainen. Se on riittävän matala, että pystyt seisomaan useimmissa paikoissa, varsinkin jos vuorovesi on pois.

Lahdessa on hyvin vähän leikkausta. Todella kampaamopäivänä saatat nähdä 6-12 tuumaa… vain tarpeeksi käynnistää, jos yrität kovaa. Se on hyvä paikka nopeusajoille, jibing-harjoitukselle ja waterstartingille.

OHJEET:

Unohdan kadunnimet, mutta on vain muutama kaduista huolissaan.

Ota Montauk-moottoritie itään Napeagasta. Kun näet Art-laiturin vasemmalla puolella, käänny vasemmalle. (Art Barge on iso ruma kaksikerroksinen stationaarinen asia.) Jos läpäise Lobster Roll -ravintola (heidän merkinsä sanoo “Lounas” suurilla kirjaimilla), olet mennyt liian pitkälle. Jos olet oikealla tiellä, rajat ylittävät rautateiden raiteet 100 metrin päähän ja kulkevat pitkin suihta-alueita, jotka ovat täynnä ruoko- ja kottilöitä. Voit nähdä Napeague Bayn eteläpäätä oikealla samalla kun ajet.

Ota tie loppuun (~ 1 mailin), ja käänny oikealle pysäkillä. Mene noin puoli mailia ja ota toinen oikea. Tämä tie on noin 1/2 kilometriä pitkä, ja umpikujaan rannalla.

Sinulla on kolme vaihtoehtoa pysäköintiin:

  • – Ostaminen East Hampton lupa (erittäin kallista ulkomailla asuvien!)
  • – Pysäköi vain ja toivon poliisi ei tullut noin (he!)
  • – Dump vaihde rannalla ja puiston alussa tien.

En yleensä valita # 3, ja tuoda polkupyörän lyhentää lieventää :-(.

William P. Jaursch:

Napeague Harbour Loistava Paikka. Periaatteessa paras tuulet Tulevat pohjoisesta ja kuumina iltapäivänä etelästä. Parasta on This pieni Lahdessa vyötärö-Syvä Voi olla puolet Mailin. Ei ole lainkaan Tai turhaan Vähän Laivaliikenne, joten talla alueella kaikki purjelaudat! Olen purjehtinut siellä ja Voin kuvitella Sen potentiaalia.

Vuodesta Gwyn P. Williams:

Voin varmasti todistaa, Etta Napeague päälle Parasta, Etta LI tarjoaa ylivoimaisesti. Me reckin Että yksi päivä on arvoltaan 5 missään Muualla! Vaikka se on Hyvä oppiminen, ei ole aaltoja.

Daniel Seltzer:

Napeagen luonnollisinta on, kun Etelä-Varsinaiset potkevat (yleensä keskiviikko-iltapäivällä kesäisin). Sitten voit purjehtia kunnes pimeä, ja jos järjestelmässä on tulossa, se saattaa joskus puhaltaa seuraavana päivänä. Muutaman tunnin kuluttua leikkaus voi rakentaa hieman yli kahden sentin, jos tuuli on yli 20-25. En ole ainoa, joka on hyppäsi tarpeeksi korkealle tuntemaan sen sisäpuolella.

Mutta Napeagen parasta on se puoli, että vähemmän ihmiset tietävät tai menevät: ulkopuolelle. Northwesteriä (tai harvinaisempia Northeaster-maita) voit työskennellä tuulen suuntaan lahden länsipuolelta tulevilta säännöllisiltä laukaisualueilta, kunnes pääset leikkaukseen aivan ylhäällä. Tämä on yksi kahdesta tavasta, jolla vuorovesi virtaa lahden sisällä ja ulos. Riippuen vuorovedestä, purjehdus sisään tai ulos voi olla erittäin hankala, mutta kapea ja yleensä voit napata rannalle ja vetää laitetta pitkin. Ulkopuolella vesi on auki Connecticutin rannoille (ei edes tavallisesti näkyvillä) ja turvotat nousee Gardinerin saaren ympärille. Heillä on suuri, 10 jalka kourut yhteinen isku. Jopa 5,0: ssä säällä on hyviä juttuja, jotka vaihtelevat jopa viisi jalkaa tai enemmän. Ja ei ole koskaan enempää kuin neljä tai viisi muuta miestä jakamaan mailia.

Tärkeintä tietää Northwesterly on, että sinun täytyy herätä heti, kun kuulet sen ja purjehtivat välittömästi, koska he räjäyttävät varhain päivä yleensä. Tämä on raskas Mistral-väkijoukko, jossa Energy, Edge ja Explosion suosivat viime vuosien kausia.

On myös ollut joitakin suuria Kaakkois-päiviä (hyvin harvinainen), kun kuulemiset ovat käynnistyneet Amagansettin päärannikosta avomeren ratsastukseen. Mutta uudet rajoitukset (jopa hyvin tarrautuneiksi) tekevät siitä kova nyt. Ditch Plainsillä on Montaukissa hyvä tauko, mutta pitkä matka on suojattu tuulta lukuun ottamatta tiettyjä harvinaisia ​​tapauksia, joita en voi puhua autenttisesti.

Myös kaukana saarella on parkkipaikka Gosmanin ravintolaan Montaukissa sijaitsevassa Wharfissa. NW- tai NE-iskuilla surffaus on hienoa, lanseeraus on loistava, ja siellä on laituri, joka pitää sisäpuolella sileän helpottamaan jibes ja käynnistää.

Robert Pflieger:

Kesäaikaan Neapeague Harbour se Voi olla kuollut päiviä. Eräällä näistä kuollut aikoja, löysin Hyvä höyläys (ja vesi alkaa) tuulet eteläpäässä satama noin 2 tuntia. Toinen tuuli surffaaja voinut uskoa olisi ollut Mahdollinen tuuli koko Viikon (Hän oli pysähtynyt Neapeague Kerran Aamulla ja Kerran iltapäivällä tarkistaa tuulet).

Heckscher Park

William P. Jaursch:

Heckscher Park Erinomainen kesällä ne ilmavirtauksia, olevissa asioissa Tulevat sisään meressä Fire Island Inlet (Lähellä siltaa). This tapahtuu yleensä iltapäivällä yhteydessä henkilön tuulet SW. Sinun täytyy etsiä Eran yhteydessä henkilön surffaajia.

Robert Pflieger:

Aloittelijan huomautus: Heckscherillä kevyt tuulen päivää, kesätermiöt yleensä karkottavat noin kaksikymmentä ja kuolevat lähellä kuusitoista. Niille, jotka purjehtivat näissä kevyissä tuulissa, huomaa, että siellä voi olla 1 – 2 Knot-vuorovesi. Raja-arvoisissa olosuhteissa tämä pieni virta vaikuttaa merkittävästi kykyysi lentää riippuen siitä, menkäätkö vuoroveden kanssa tai sitä vastaan. Kun tuuli on vuorovesiä vastaan ​​(vain rannalla tai sen ulkopuolella), voi olla vaikeaa palata lähtöpaikkaan. Älä taistele sitä, kunnes olet loppuun käytetty, muista, että se on suhteellisen helppo purjehtia rannalle ja kävellä takaisin. Älkää naurako, vietin kerran kaksi tuntia mielelläni suunnitellessani yhteen suuntaan ja ettet tehnyt yhden tuuman edistystä takaisin parkkipaikalle eikä ymmärrä miksi. Kun tajusin, että voisin vain purjehtia rannalle ja kävelemään takaisin, laitoin sitten lämpimämpi märkäpuku (jäädytin) ja purjehdin takaisin ohjaamaan ystävän vaimoa rannalle, joka oli väsynyt ja hermostunut.

Yksi suosikkini Heckscher-kohtauksista: rantaan lepäämään hämärässä, katsellen valkeita pilviä ja myrskypilviä ja muutama tuhma merimiehet, jotka vielä leikkivät tuulen kanssa.

David Schwarz

Käytössä Tärkeää huomata, Että kun purjehduksen Heckscher State Park purjehdit Great South lahti whiches herättää avainkysymys: rikkaruoho. Vaivattomaan purjehdus, käytä rikkaruohojen Eva Jos sinulla on Sellainen.

Crab Meadow ranta Northport

Gary Zieve:

Tämä ranta, Long Island Sound, on erinomainen N tai NE tuuli. Ranta on avoinna vain purjelautailijaa off season, kun Vappu ja ennen muistopäivä. Take Uponnut Meadow Parkway North Route 25A länteen. Mene länteen 4 kilometrin Waterside Ave Northport. Tämä katu on liikennevalo alareunassa kukkulalla. Mene pohjoiseen 2 kilometrin päässä rannalta.

Smith Point Park (eteläpäässä William Floyd Parkway)

Robert Pflieger:

Purjehdun täällä pohjoisen tuulessa, kun en halua purjehtia Heckscherissä. Tämä on yksi Suffolk Countyn puistoista, joka on avoinna yleisölle maksua vastaan ​​(7 dollaria ulkomailla asuva 5 dollaria asukkaille). Muussa kuin maassa asuva henkilö voi saada asumusetuja 20 dollaria kahdeksi vuodeksi (Suffolk County vihreä avain), joka sisältää leirintäalue priveliges monissa leirintäalueissa. Smith Pointissä on pieni mutta hyvä laukaisualue vain parkkipaikan sisäänkäynnin ohi, nurmettuneiden ja pitkien reiden kanssa tuulen estämiseksi. Kanavan yli on Suffolkin maakunnan venevarastoalue, joka näyttää lupaavalta etelän tuulille. Purjehduskanava on pitkä kapea (<1/2 kilometrin) yhteys Great South Bayn ja Moriches Bayn välillä. Veneen liikenne rajoitetaan keskikanavaan ja ei aiheuta ongelmia purjelaajureille. Se voi olla hyvin matala 50 metrin päässä rannasta, mikä tekee siitä hyvän paikan aloittelijoille. Et voi löytää ketään muuta purjelautailua, mutta monet pienet veneet ankkuroivat keskelle kanavaa kalastamaan, joten et ole täysin yksin. Rakastan tasaista vettä nopeusajoille.

Plumb Ranta

Lähettäjä larryw9999 klo aol.com on rec.windsurfing:

Välillä Hechsher State Park ja New Jersey on paikka Brooklyn, joissa ihmiset ovat purjehtineet yli kymmenen vuotta. Plumb Ranta on ruma parkkipaikalla Belt Parkway, vain itään Exit 9 Knapp St., joka tarjoaa melko hyvä purjehdus, kun tuuli tulee mistä tahansa suunnasta, mutta pohjoisesta. Ihmiset kyseenalaistaa veden laatua, mutta en ole vielä kuullut kenenkään sairastumisen. Kun tuuli tulee pohjoisesta, Plumbin Ranta merimiehet liikkuessaan Marine Park silta ja suuntaa länteen reipas pisteeseen. Northlies yleensä epätasainen.

Muut sivustot

Jotkut muut kohteet En ole kokeillut itse kuuluu Gillette Ave. Bayport, New Suffolk, meressä lähellä Ponquogue ja Meschutt Park paitsi kesällä. In Peconic Bay lähellä Squires Pond loppua Itä Landing Road ja Länsi Landing Road voi olla melko hyvä on koilliseen. On suosittu paikka Shirley joka on ok nw tuulet, mutta mieluummin Kylmä kevät.

Muut lähteet Tuuli tietoa Long Island Rannat

Robert Pflieger:

Tuulet eri L.I. rannat ovat erittäin hienot, ja L.I. on tarpeeksi suuri, että sillä on samanaikaisesti hyvin erilaiset olosuhteet. Tuulet voi potkia etelärannalla ja olla kuollut pohjoisrannalla tai itäpäässä. Paras tuuli voi olla varhain aamulla, iltapäivällä tai hämärässä, riippuen ilmasto-olojen tyypistä ja ajoituksesta, termisten vaikutuksesta jne. Tuulet voivat siirtyä suuntaan 180 astetta alle tunnin sisällä. Tarvitsemme kaiken apuan, jolla voimme löytää haluamamme tuulet.

Tuulen ennusteita Long Islandin rannoille, olen löytänyt accu-weather L.I. ranta ennuste Prodigy on paras. Yhdysvaltain säähaveri on paljon vähemmän hyödyllistä kuin tuulen ennusteet ovat yleiselle alueelle eikä oteta huomioon lämpöä jne. Nykyisten tuuliolosuhteiden vuoksi tuuliviin ($) on erittäin hyödyllistä (800-777-9463), koska ne on kauko tuulimittalaitteita Heckscherissä ja Napeague Harborissa. He voivat myös toimittaa faksinäytetyn tuulen viimeisen 24 tunnin aikana. Niille, jotka eivät halua maksaa tuulilasin kuukausittaisia ​​ja puhelumaksuja, on muita vaihtoehtoja. Verkossa tuulet eri L.I. lentokentät on annettu yhteenvedossa (Albany). Internet-osoite on seuraava: gopher://wx.atmos.uiuc.edu:70/00/States/New%20York/Surface%20Summary

Ice paikkoja

Parhaat paikat Jaan surffausta Tai Veneily Long Island ovat Järven Ronkokoma ja Bellport lahti. Suosittu käynnistää sivusto on eteläpäässä Järven Ronkonkoma. Saat Bellport lahti, kokeile eteläpäässä Station tie. Hienosteleva pysäköintihinnasto ohitetaan yleensä talvella.

Mike

Silver Sienna, Electric Rock.