Vaikutus & Lobbaus

Original page: https://www.opensecrets.org/Vaikutus/

Ensisijainen tavoite paljon rahaa, että virtaa Yhdysvaltojen politiikka on tämä: Vaikutus. Yritysten ja teollisuuden ryhmissä, ammattiliitot, yhden asian organisaatiot – yhdessä, he käyttävät miljardeja dollareita vuodessa päästäkseen päättäjille hallituksessa, kaikki yritetään vaikuttaa omaan ajatteluun.

Käytä näitä resursseja OpenSecrets.org vaikutusvaltaa & Lobbaus osio, josta löytyvät myös vasemmalle, lisätietoja Washington vaikutus teollisuuteen ja sen tehokkain pelaajia.

Mielenkiintoisia ryhmiä

Juuri mitään etujärjestö voit ajatella on toimintaa Washington-ja kuluttaa rahaa ylläpitää että läsnäolo. Täällä olemme olivat kaikki kampanjalahjoituksista vuosien mittaan yli 100 eturyhmiä, jotta voit nähdä kuvioita, jotka ovat saattaneet vaikuttaa politiikkojen vaikuttavat elämääsi. Olemme myös seurata, kuinka paljon intressiryhmien ollut menojen lobbausta, joka on toisella puolella vaikuttaa kolikon.

Lobbaus

Professional kannattaa tehdä paljon rahaa lobbaamaan kongressin jäseniä ja virkamiehet koskevissa kysymyksissä asiakkailleen välitä. Mutta rahaa, että toimialat, yritykset, ammattiliitot ja kysymys ryhmät käyttävät lobbaus on usein vain pisara meressä verrattuna siihen, mitä he voivat saada vastineeksi, jos niiden lobbaajat ovat onnistuneita. Täällä voit nähdä kuka kuluttaa, mitä liittovaltion lobbaus ja missä he keskittää resurssinsa.

Pyöröovi

Olet kuullut sen ennenkin – se ei ole mitä tiedät, se kenet tunnet. Maamme pääkaupungissa, menestys tulee yhdistelmällä tiedon ja henkilökohtaisen yhteyksiä. Tämä tietokanta seuraa tuhansia ihmisiä, jotka ovat kehrättiin Washington on ”pyöröovi”, työllistävät ammatillisia suhteita ja osaamista kertynyt julkisen palvelun edistää tavoitteita yksityisiä työnantajia.

PAC

Vaalirahoitus- järjestelmä, jossa kaikki rahat on peräisin yksilöiden, poliittista toimintaa valiokunnissa tai PAC, hallita eniten ”yrityksen” rahaa. Ohjataan yhtiöt, ammattijärjestöt, ammattiliitot, kysymys ryhmiä ja jopa poliitikkojen (alalaji nimeltään ”johtajuus PAC”), nämä komiteat allas rahoitus yksityishenkilöiltä ja jakaa niitä ehdokkaita, poliittisten puolueiden ja muiden PAC. PAC voidaan myös käyttää rahaa itsenäisesti poliittista toimintaa, mukaan lukien mainonta ja muita toimia, joilla tuetaan tai vastustaa ehdokkaita vaaleissa.

Organisaatioiden

Vaikutusvaltaa Washington on luotu useita ainesosia. Tässä annamme sinulle yhdellä silmäyksellä profiilit poliittisia lahjoituksia ulkopuolella menoja ja edunvalvonta menoja yli 20000 ammattiliitot, yritykset ja kaupan ryhmien, kuten myös useita lainsäätäjät, jotka ovat henkilökohtaisesti investoineet niihin. Yksityiskohtaisempia profiilit ovat saatavilla 150 tai niin suurin kaikkien aikojen avustajat vuodesta 1989.

527s

Pisimpään, kampanjan mainokset valmistaa lähes yksinomaan ehdokkaiden ja puolueiden, mutta viime vuosina sen ulkopuolella asiaa ryhmiä ollut saada mukaan toimintaan. Ne toimivat usein ns 527 komiteat (ottaen nimensä asianmukaisesta kohdasta IRS-koodi). Joskus salaperäisesti nimeltään nämä tukiryhmittymien usein siteitä työvoimaa, suuryritysten ja super-varakkaita henkilöitä. Toisin poliittisten komiteoiden he voivat hyväksyä rajattoman osuudet vain joku, ja ne käyttöön että rahaa eri tavoin vaikuttamaan vaaleihin. Tarkkaile näitä hämärä ryhmiä täällä.