Perhonen Elinkaari/Perhonen Metamorfoosi

Original page: https://www.thebutterflysite.com/life-cycle.shtml

Fun article explains the Butterfly Life Cycle, has LOTS of life cycle images and a coloring page too!
Mehiläisiä Hive

Tutkitaan perhosen elinkaaren yksityiskohtaisesti, mukaan lukien kaikki neljä elämänvaiheisiin. Kaikki perhoset ovat ”täydellinen muodonmuutos.” Kasvaa aikuisen ne menevät läpi 4 vaihetta: muna, toukka, kotelo ja aikuinen. Jokainen vaihe on erilainen tavoite – esimerkiksi toukkia täytyy syödä paljon, ja aikuiset tarvitsevat lisääntymään. Riippuen perhonen, elinkaaren perhonen voi toteuttaa missä tahansa yhdestä kuukaudesta vaikka koko vuoteen. Voit tulostaa tämän Butterfly Life Cycle väritys sivu  seurata mukana, koska puhumme 4 vaiheista.

Ensimmäinen vaihe: muna

Perhonen Munat on a Leaf
Learn about the Butterfly Life Cycle, about the Monarch's life, see Pictures and find Links to more articles.
Perhonen Munat Leafilla

Perhonen alkaa elämän hyvin pieni, pyöreä, soikea tai sylinterimäinen muna. Tyylikkäin asia perhonen munat, varsinkin hallitsija perhonen munat, että jos katsot tarpeeksi lähellä voit itse nähdä pieni toukka kasvaa sisällä siitä. Jotkut perhonen munia voi olla pyöreä, jotkut soikeita ja jotkut saattavat olla uurrettu, kun taas toiset voi olla muita ominaisuuksia. Muna muoto riippuu perhonen joka loi muna.

Perhonen munat ovat yleensä muurattiin kasvien lehdet, joten jos hakevat aktiivisesti näiden hyvin pieniä munia, sinun täytyy kestää jonkin aikaa ja tutkia melko muutamia lehtiä, jotta löytää.

Toinen vaihe: toukka (toukka)

Butterfly Life Cycle: artikkeli paljon kuvia
Perhonen Caterpillar

Kun muna vihdoin luukut, useimmat odottaisi perhonen syntyä, eikö? No, ei aivan. Vuonna perhonen elinkaaren on neljä vaihetta, ja tämä on vasta toinen vaihe. Perhonen toukat ovat todella mitä me kutsumme toukkia. Toukat eivät pysy tässä vaiheessa hyvin pitkään ja useimmiten tässä vaiheessa kaikki ne on syödä.

Kun muna luukut, toukka aloittaa työnsä ja syödä lehtiä he olivat syntyneet päälle. Tämä on todella tärkeää, koska äiti perhonen tarvitsee munansa tyypistä lehden toukka syö – jokainen toukka tyypin haluaa vain tiettyjä lehtiä. Koska ne ovat pieniä eikä voi matkustaa uuden tehtaan, toukka on luukku millaisia ​​lehtiä se haluaa syödä.

Toukat pitää syödä ja syödä, jotta he voivat kasvaa nopeasti. Kun toukka on syntynyt, ne ovat erittäin pieniä. Kun he aloittaa syömisen, ne heti alkaa kasvaa ja laajenee. Heidän tukiranka (iho) ei veny tai kasvaa, joten ne kasvavat ”molting” (sheding kasvain iholla) useita kertoja, kun se kasvaa.

Hauskaa artikkelissa kerrotaan Butterfly Life Cycle, on paljon elinkaari kuvien ja väritys sivun myös!
Toukka tuleminen Chrysalis

PUFA vaihe on yksi hienoimmista vaiheita perhosen elämä. Heti kun toukka on tehty kasvaa ja ne ovat saavuttaneet täyspitkä/paino, ne muodostavat itse osaksi kotelo, joka tunnetaan myös nimellä koteloituneena. Ulkopuolelta on kotelo, näyttää siltä, ​​että toukka voi vain lepää, mutta sisällä on, jossa kaikki toiminta on. Sisäpuoli kotelo, toukka muuttuu nopeasti.

Nyt, kuten useimmat ihmiset tietävät, toukat ovat lyhyitä, stubby eikä niillä ole siipiä lainkaan. Sisällä kotelo vanhan ruumiinosia toukka on meneillään merkittävä muutos, jota kutsutaan ‘muodonmuutoksen’, tulla kauneimmista alueista, jotka muodostavat perhonen, joka syntyy. Kudos, raajat ja elinten toukka on kaikki muuttunut, kun kotelo on valmis, ja on nyt valmis loppuvaiheessa perhosen elinkaaren.

Butterfly Life Cycle: artikkeli paljon kuvia
Perhonen nousemassa Chrysalis

Lopulta, kun toukka on tehnyt kaiken sen muotoilu ja muuttamalla sisällä kotelo, jos olet onnekas, saat nähdä aikuisen perhonen esiin. Kun perhonen ensin tulee ulos kotelo, molemmat siivet tulevat olemaan pehmeä ja taittaa vastaan ​​sen elin. Tämä johtuu siitä, että perhonen oli sopimaan kaikki uudet sisäiset osat kotelo.

Heti kun perhonen on levännyt tultuaan ulos kotelo, se pumppaa verta siivet saadakseen ne työ- ja räpyttely – he saavat lentää. Tavallisesti kolmen tai neljän tunnin ajan, perhonen hallitsee lentävät ja etsii kumppania toistamisen.

Kun neljännessä ja viimeisessä vaiheessa elämäänsä, aikuinen perhoset ovat jatkuvasti varoa lisääntymään ja kun naaras munii munansa joitakin lehtiä, perhonen elinkaaren aloittaa kaiken.

Hauskaa artikkelissa kerrotaan Butterfly Life Cycle, on paljon elinkaari kuvien ja väritys sivun myös!
Nämä lapset saivat tarkkailla elävän maalattu nainen toukkia muuttuvat perhosia.

On olemassa monia erilaisia tapoja, joilla voit saalis tämä ihme tapahtuu silmiesi edessä, esimerkiksi, on elävää perhonen sarjat jotka tulevat toukkia, jotta voit nähdä tämän hämmästyttävän muutoksen oikeassa edessäsi!

Nämä elävät perhonen sarjat ovat uskomattomia varten tutkimushankkeelle tai yksinkertaisesti lapsille oppia kaikkea alati muuttuviin toukka ja perhonen elinkaaren yleensä. Yksi suurimmista asioita näistä live perhonen sarjat on se, että sen jälkeen kun perhoset kuoriutuvat pois heidän PUFA: ista voit tarkkailla niitä vähän aikaa ja sitten antaa heidän mennä!

Kerroit perhosia mennä ei ole vain tyydyttävä kokemus, mutta se on yksi, joka on erittäin tärkeää opettaa lapsille. Lasten on opittava, että eläimet eivät tarvitse lukkojen ja vaikka se on ok noudata niitä joskus, se on aina parasta antaa luonnon kulkea omaa rataansa.

Butterfly Life Cycle: artikkeli paljon kuvia
Opettajat voivat ostaa live Koulun Koko maalattu nainen  perhonen lisäämistä kit

Nyt kun olet oppinut kaiken perhonen elinkaaren mikset opeta joku muu? Tämä hämmästyttävä elinkaari on suuri opetus kaikille, oppia ja se ei ole vain opetus, johon alati muuttuvan hyönteinen, mutta se on yksi, että voimme soveltaa itse samoin. Esimerkiksi kun lapsi on tunne alas itse, voit selittää heille, että eivät ainoastaan ​​ihmiset muuttavat sisällä päivittäin, mutta hyönteiset kuten perhonen tehdä liian.

Perhonen elinkaari on suuri tarina kertoa välinsä, ja se on jopa parempi tarkkailla se tapahtuu aivan edessäsi. Live perhonen sarjat voit nähdä itse koko elinkaaren tämän uskomattoman olento ja antaa lapsesi oppia lisää ja lisää näitä kauniita hyönteisiä!

 

 

Kiitokset www.learnaboutnature.com