Internet Nähdään vaikuttaa myönteisesti koulutuksen mutta negatiivinen moraalista kehittyville ja kehitysmaissa

Original page: http://www.pewglobal.org/2015/03/19/internet-seen-as-positive-influence-on-education-but-negative-influence-on-morality-in-emerging-and-developing-Kansakuntien/ 

Internetin käyttö yleisempää nuoria, hyvin koulutettuja ja Englanti kaiuttimet

Internet on suurin positiivinen vaikutus koulutus-, vähiten positiivinen MoraaliKun yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa päästä kaikki työkalut Digitaalisen ajan, internetin tulee olemaan suurempi rooli jokapäiväisessä elämässä. Ja toistaiseksi ihmiset kehittyvillä ja kehitysmaiden sanoa, että kasvava internetin käyttö on ollut hyvä vaikutus ulottuvuuksissa koulutuksen, ihmissuhteet ja taloutta. Mutta huolimatta kaikista eduista näiden uusien teknologioiden, kaiken kaikkiaan ihmiset ovat todennäköisesti sanoa, että internet on negatiivinen sen sijaan positiivinen vaikutus moraaliin, ja ne on jaettu noin sen vaikutusta politiikkaan.

Kaiken mediaani 64% poikki 32 kehittyvien ja kehitysmaiden sanoa Internet on hyvä vaikutus koulutukseen, vähintään puoli näkee myös sen hyvä vaikutus henkilökohtaisiin suhteisiin (53%) ja talous (52%). Ihmiset ovat vaihtelevampia Internetissä vaikutuksesta politiikkaan, joilla on samanlaiset mittasuhteet sanomalla, että vaikutus on hyvä (36%) sanovat, että on huono (30%).

Julkiset kasvavilla ja kehittyvillä kansakunnat ovat vakuuttuneita siitä, että Internet on kielteinen vaikutus moraaliin. Mediaani 42% sanoa että se on huono vaikutus moraalia, kun taas vain 29% nähdä internetiä hyvä vaikutus. Eikä se missään maassa tutkituista ei enemmistö sanovat, että internetin vaikutus moraali on positiivinen.

Kuitenkin monet näillä kehittyvillä ja kehitysmaiden jäävät pois internetin vallankumous kokonaan. Mediaani alle puolet koko 32 tutkituista maista käyttää internetiä ainakin satunnaisesti, joko älypuhelimet tai muita laitteita, vaikka käyttö vaihtelee huomattavasti. Tietokone omistus vaihtelee, niin vähän kuin 3% Ugandassa 78% Venäjältä.

Globally, Internet Access Varies Widely

Mutta Internetiä ei enää edellytä kiinteää linjaa tietokoneeseen, ja monissa maissa matkapuhelimet ovat lähes yleismaailmallisia, vaikka lankapuhelimiin ovat lähes tuntemattomia. Joissakin maissa, kuten Chilessä ja Kiinassa, älypuhelin käyttöasteet ovat verrattavissa Yhdysvaltoihin.

Internet-yhteys ja älypuhelin omistukseen hinnat näillä kehittyvillä ja kehitysmaiden ovat suurin, hyvin koulutettuja ja nuoria, eli ne 18- ja 34-vuotiaiden, joka tuli ikää aikakaudella massiivisen teknologisen kehityksen. Ihmiset, jotka lukevat tai puhuvat Englanti ovat myös todennäköisemmin internetiä, vaikka kädessä vakio muut keskeiset tekijät, kuten ikä ja koulutus.1 Kaiken poikki tutkituissa maissa, internet Hinnat ovat korkeampia rikkaampi, kehittyneissä talouksissa.

Online, Sosiaalinen ja Tiedon saanti ovat suosittuja harrastuksia kehittyville ja kehitysmaissaKun verkossa, internetin käyttäjät kehittyvillä ja kehitysmaiden ovat omaksuneet seurustelua niiden suosituin tyyppi digitaalisen toiminnan. Enemmistöt internetin käyttäjistä kaikissa tutkituissa maissa, joissa riittävän suuri otoskokoihin analysoida sanovat pitää yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin verkossa. Monet käyttävät myös kyberavaruudessa saada tietoja politiikasta, terveydenhuollon ja hallinnon palvelut. Harvinaisempia ovat kaupallisia ja uran toimintaa, kuten hakea tai työnhaku, soittaessaan tai vastaanottaessaan maksuja, ostavat tuotteita ja online-luokat.

Sosiaalisten verkostojen näissä maissa jakavat tietoa populaarikulttuurin kuten musiikkia, elokuvia ja urheilua. Vähemmässä määrin, niillä näkemyksiä kaupallisia tuotteita, politiikka ja uskonto. Riippumatta siitä, mitä internetin käyttäjät haluavat tehdä verkossa, useimmat näiden kehittyvien ja kehitysmaiden tekevät sitä päivittäin.

Nämä ovat tärkeimmät tulokset Pew Research Centerin kyselytutkimuksen 36619 ihmistä 32 kehittyvien ja kehitysmaiden välillä 17.03.-5.06., 2014. Kaikki haastattelut tehtiin face-to-face. Vertailuluvut USA ovat peräisin Pew Research puhelin kyselyssä 22.4.-11.5.2014, keskuudessa 1002 ihmistä, ellei toisin mainita.

Internetin vaikutus pidetään myönteisenä Koulutus, Negative moraalia

Selvä enemmistö ihmisistä näissä kehittyvien ja kehitysmaiden nähdä internetiä positiivinen vaikutus koulutukseen. Mediaani 64% väestössä (myös ei-internetin käyttäjiä) 32 kehittyvien ja kehitysmaiden valvoma sanovat Internet on hyvä vaikutus koulutukseen. Ihmiset ovat myös halukkaita Internetissä ja sen vaikutuksesta henkilökohtaisiin suhteisiin (53% hyvä vaikutus) ja talous (52%). Harvat ihmiset sanovat, että internet ei ole vaikutusta näihin elämän.

Julkiset ovat vähemmän innostuneita internetin vaikutuksesta politiikkaan. Mediaani vain 36% sanoa että se on positiivinen heidän maan poliittista järjestelmää, kun taas kolme-kymmenen sanoa että se on huono vaikutus.

Ihmiset ovat vielä epäluuloisia internetin vaikutuksesta moraaliin. Mediaani vain 29% sanoo Internetissä on hyvä vaikutus moraalia, kun taas 42% sanoa että se on huono vaikutus. Nämä tuntemukset ovat melko vakaana koko tutkituissa maissa.Internet Users More Likely to See Access to the Net as a Positive

Yleensä ihmiset, joilla on pääsy Internetiin suhtautuvat myönteisemmin sen yhteiskunnallisen vaikuttamisen. Esimerkiksi 65% internetin käyttäjistä näillä kehittyvillä ja kehitysmaiden sanoa lisääntyvä käyttö Internetissä on positiivinen henkilökohtaisia ​​suhteita, kun taas vain 44% ei-internetin käyttäjät hyväksyvät. Samanlaisia ​​puutteita näkyvät myönteinen vaikutus Internet koulutukseen, talouteen ja politiikkaan.

Korkeasti koulutetut vastaajat ovat myös todennäköisemmin sanoa internet on myönteinen vaikutus. Kuusi-in-kymmenestä keskiasteen koulutuksen tai useamman sanoa lisääntyvä käyttö Internetissä on hyvä vaikutus henkilökohtaisiin suhteisiin verrattuna 44% ihmisten keskuudessa vähemmän koulutusta.

Internet-yhteys Monista maista puuttuu, mutta yleisempiä Vauraampi Kansakuntien

Jo yleiset julkiset nähdä vaikutuksen internetin kasvusta arkielämässään, on vielä monia ihmisiä ilman internetyhteyttä näissä ja kehitysmaihin. Across 32 kansakunnat tutkituista, mediaani 44% käyttää internetiä ainakin satunnaisesti joko älypuhelimet tai muita laitteita. Verraten, koska varhaisen 2014, 87% aikuisista Yhdysvalloissa käyttää internetiä, mukaan Pew Research Centerin tutkimuksessa.

Pääsy hinnat vaihtelevat huomattavasti eri kehittyvien ja kehitysmaiden katsastettu. Kaksi kolmasosaa tai enemmän Chilessä (76%), Venäjä (73%) ja Venezuelan (67%) on pääsy internetiin, samoin kuin kuusi-in-vähintään kymmenen Puolassa, Kiinassa, Libanonissa ja Argentiinassa. Mutta alle puolet Vietnamissa (43%) ja Filippiinit (42%) on internetyhteys. Ja kansakunnat, jotka ovat vähemmän taloudellisesti kehittyneet, kuten Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, internet Hinnat viiveellä entisestään.

Pohjaa kohti pääsyssä hinnat ovat joitakin maailman väkirikkain kansakuntien Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa. Näitä ovat Indonesiassa, jossa vain 24% väestöstä on pääsy Internetiin, Intia (20%), Bangladesh (11%) ja Pakistan (8%). Näiden maiden osuus on noin neljännes maailman väestöstä.

Across syntymässä ja kehitysmaiden valvoma, internetyhteys liittyy läheisesti kansantuloon. Rikkaampien maiden kannalta bruttokansantuote asukasta kohti on enemmän internetin käyttäjiä aikuisväestön keskuudessa verrattuna köyhien maiden.

Internet liittyy vahvasti tulot asukasta kohden

Aikuiset, jotka käyttävät internetiä ainakin satunnaisesti tai omistaa älypuhelimen

Internet liittyy vahvasti tulot asukasta kohden

Aikuiset, jotka käyttävät internetiä ainakin satunnaisesti tai omistaa älypuhelimen

Lisäksi maiden sisällä, internetin käyttö on yleisempää nuorten keskuudessa, hyvin koulutetut ja ne, joilla on kyky lukea tai puhua Englanti. Ihmiset, joilla on keskiasteen koulutus tai korkeampi ovat huomattavasti todennäköisemmin käyttää internetiä kuin vähemmän koulutettujen kollegansa. Samoin ne, jotka ovat noin Englanti taito todennäköisemmin käyttää internetiä, vaikka otetaan huomioon erot koulutuksessa. Ikä vaikuttaa myös onko joku käyttää Internetiä – ikääntyneet ovat raportoivat epätodennäköisemmin käyttävät Internetiä kuin nuoremmille.

Esimerkiksi 70% nuorista Vietnam (18-34 vuotta vanha) käyttää internetiä, kun taas vain 21% niistä ikä 35 ja vanhemmat tekevät. Ja kolme neljäsosaa Vietnam keskiasteen koulutuksen tai korkeampi pääsevät verkkoon, kun taas vain kaksi-in-ten vähemmän kuin keskiasteen koulutuksen tehdä. Samanlainen aukko näkyy Vietnam, joka voi puhua tai lukea ainakin jotkut Englanti (83%) verrattuna niihin, jotka eivät voi (20%).

Lisäksi nämä tekijät, joilla on suuremmat tulot, on miehiä ja työllistetään on merkittävä positiivinen vaikutus internetin käyttöön, joskin vähemmässä määrin.

 

Seurusteluun suosituin muoto Internet aktiviteetti

Keskuudessa kehittyvillä ja kehitysmaissa, joilla on pääsy internetiin, lähes kaksi In Emerging and Developing Nations, Internet Users on Social Networkskolmasosaa (mediaani 66%) käyttää sitä päivittäin. Ja Internetin käyttäjien näissä maissa, mediaani 82% käyttää sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, kuten Facebook ja Twitter.  Enemmistöt Internetin käyttäjien jokaisessa maassa tutkituista sanovat käyttää sosiaalisia verkostoja, jotka vaihtelevat 93% internetin käyttäjistä Filippiineillä 58% Kiinassa. Ja vaikka sosiaalisten verkostojen on kaikissa ikäryhmissä, ne ovat todennäköisemmin alle 35.

Yhdessä sosiaalinen verkostoituminen, yhtä suosittu internetin käytön on pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen. Mediaani 86% Internetin käyttäjiä ympäri kehittyvien ja kehitysmaiden tutkituista sanovat he ovat käyttäneet internetiä tällä tavalla viime vuonna.

Vaikka ei ole yhtä suosittu kuin seurusteluun, monet internetin käyttäjät haluavat myös saada digitaalista tietoa, onko poliittinen (mediaani 54% internetin käyttäjille), lääketieteellinen (46%) tai valtion (42%). Verkon käyttö poliittinen uutinen on erityisen yleistä Lähi-idän maissa, kuten Tunisian (72%), Libanon (70%) ja Egypti (68%).

Hyödyntämällä Internetistä uran ja kaupankäynti on vähemmän suosittua. Internetin käyttäjien, mediaanit alle neljän-in-ten sanovat ne näyttävät ja hakea työpaikkaa (35%), soittaa tai vastaanottaa maksuja (22%), ostaa tuotteita (16%) tai ottaa online-luokat (13%).

Eräissä maissa nämä ammattilaisille ja online-toimintaan ovat yleisempiä. Esimerkiksi 62% internetin käyttäjistä Bangladeshissa ja 55% Intiassa sanovat he ovat käyttäneet internetiä etsiä tai hakea töitä. Kiinassa, koti Internet-kaupan jättiläisten kuten Baidu ja Alibaba, 52% Internetin käyttäjät sanovat ostamansa tuotteen verkossa viime vuonna.

Jakaminen Näkymät musiikista ja elokuvien suosittua sosiaalisia verkostoja; Noin kolmannes Talk Uskonto ja politiikkaSopusoinnussa seurustellen mieltymys internetin käyttäjät, ihmiset sosiaaliset verkostot ovat omiaan jakamaan tietoa populaarikulttuurin, kuten musiikkia, elokuvia ja urheilua. Miehet ovat todennäköisemmin kuin naiset jakaa urheilu-uutisia perheensä ja ystäviä verkossa.

Tietojen jakaminen henkilökohtaisia ​​näkemyksiä uskonnon ja politiikan ja ostoista on harvinaisempaa. Alle neljän in-ten sosiaalisten verkostojen kehittyvillä ja kehitysmaiden sanoa niillä näkemyksiä tuotteet (37%), politiikka (34%) ja uskonto (30%). Mutta on erilaisia ​​kiinnostuksen keskustella näistä aiheista verkossa, alkaen 8% keskuudessa sosiaalisten verkostojen jäsenet Venäjällä ja Ukrainassa, jotka keskustelevat uskonnon kuin 64% Jordaniassa, jotka sanovat samaa. Samanlaisia ​​alueita löytyy jakaa näkemyksiä politiikasta ja tuotteiden sosiaalisten verkostojen.

Älypuhelimet eivät vielä ole korvanneet Säännöllinen Matkapuhelimet

Useissa maissa tutkituista, huomattava prosentit internetiä laitteilta kuin tietokoneesta kotimaassaan. Across 32 kehittyvien ja kehitysmaiden, mediaani 38%: lla on toimiva tietokone taloudessaan. 10 maassa, tietokone omistus on noin kaksi-in-ten tai vähemmän. Sitä vastoin 80% USA: ssa ja 78% Venäjällä on tietokone käyttökunnossa heidän talossaan.

Matkapuhelimet Arkipäiväinen; Älypuhelin Omistus VaihteleeMatkapuhelin omistus on paljon yleisempää kehittyvien ja kehitysmaiden katsastettu. Mediaani 84% koko 32 kansojen omistaa matkapuhelin (mitä tahansa tyyppiä), ei kaukana US luku on 90%. Mobile omistus hinnat vaihtelevat 97% Kiinassa ja Jordaniassa alas 47% Pakistanissa.

Mutta älypuhelimet – ja langattoman pääsyn internetiin, että ne mahdollistavat joissakin paikoissa – eivät ole läheskään yhtä yleistä kuin perinteiset matkapuhelimet. Mediaani vain 24% sanoo omistavansa kännykän, joka voi käyttää Internetiä ja sovellukset (katso liite B Täydellinen luettelo laitteista kussakin maassa). Yhdysvalloissa, 58% omisti älypuhelimeen varhaisen 2014.

Nämä matkapuhelimet ja älypuhelimet ovat kriittisiä viestintävälineitä useimmissa kehittyvien ja kehitysmaiden, pääasiassa koska infrastruktuuri lankaverkko viestinnän on niukkaa, ja monissa tapauksissa lähes olematon. Näillä kehittyvillä ja kehitysmaiden, vain mediaani 19% on toimiva lankapuhelin kotonaan. Itse asiassa monissa Afrikkalainen ja Aasian maissa, lankaverkko levinneisyys on alhainen yksinumeroinen. Tämä on verrattavissa 60%: lankaverkko omistuksen Yhdysvalloissa

Matkapuhelimet on myös lisäetuna pystyessä muutakin kuin puheviestinnän. Niistä matkapuhelin omistajat ympäri 32 maassa, 76% käyttää tekstiviestien kautta puhelimissa. Tämä on samanlainen kuin 83% solun omistajat Yhdysvalloissa kuka tekstin. Ja lisäksi 55% mobiili omistajat näillä kehittyvillä ja kehitysmaiden käyttäisi puhelintaan ottaa kuvia tai videoita.