Äänioikeusmuseo Historia Kahden Vuosisadan Taistelu

Original: http://www.crmvet.org/info/votehist.htm

Bruce Hartford

[© Bruce Davidson]

Esipuhe

Osittain tämä lyhyt aikajana kuvaa Amerikan historiassa sorron, vainon ja syrjinnän osalta äänimäärästä. Kaikissa näissä tapauksissa kärsiviä olleet passiivisia uhreja – vaan ne taisteli takaisin sellaisin keinoin heillä oli.

Samoin suuri osa tästä lyhyt tiivistelmä esitetään muodossa lainsäädäntö- ja oikeudellisten virstanpylväitä. Mutta kaikki nämä lait ja oikeusjutut olivat suoraa seurausta suosittuja kamppailujen ja massa poliittisia paineita. Missään tapauksessa ei hyväntahtoinen lainsäätäjien säätää kansalaisoikeudet lait tai jalomielinen tuomareiden tuomita syrjintää joutumatta tekemään niin  Me ihmiset.

Tarinat vapauden kamppailut ja vastustuskyky sorron joka johti virstanpylväät esitetään tässä olisi (eikä) täytä  kirjoja. Yhden verkkosivun voi dokumentoida yksityiskohdat ne taisteluita, mutta on tärkeää muistaa, että jokaisesta teko sorron kasvoi sata muotoja vastarintaa. Ja jokainen voitokas virstanpylväs Freedom Road saavutettiin verta, hikeä ja kyyneleitä.

Esittely

Kaksi tärkeintä käsittelemiä asioita eteläisen kansalaisoikeusliikkeen 1960 olivat päättyy ”Jim Crow” järjestelmien erottelua ja voittaa äänioikeus Mustat (ja Latinot, Native-amerikkalaiset, aasialaiset ja muut) Etelä- ja muualla.

Mutta vapausliikkeen 1960 ei itsestään nousta tyhjästä, eikä se katoaa, kun sen toimintaa ”tehty”. Pikemminkin kansalaisoikeusliikkeen oli vain yksi episodi vuosisatoja pitkä taistelu ihmisten vapautta ja kansalaisoikeuksia että jatkunut tähän päivään. Movement sai alkunsa, mitä tuli ennen ja kehittynyt kamppailut käydään tänään. Mikään ei tässä vaiheessa parempi kuin pitkä taistelu äänistä.

Äänioikeudet virstanpylväät

Pohjimmiltaan taistelu äänimäärästä Amerikassa yli kahden viime vuosisadan on ollut kaksiosainen taisteluun. Ensimmäinen osa oli voittaa kansalaisoikeuksia ihmisille värin. Toinen osa oli voittaa äänioikeutta kaikille kansalaisille riippumatta sukupuolesta, taloudellisesta asemasta, rodun tai kansallisen alkuperän.

1776: äänestys on Rajattu urosta Property

John Adams kirjallisesti James Sullivan 26. toukokuuta 1776: ”riippuvat siitä, sir, se on vaarallista avata niin hedelmällistä kiistan ja kiista, kuten olisi avattava yrittämällä muuttaa pätevyys äänestäjiä. Ei tule lopussa. Uusia vaatimuksia syntyy. Naiset vaatinut äänestystä. Pojat 12-21 ajattelevat heidän oikeutensa eivät riitä hoidettuna ja jokainen mies, joka ei ole farthing, vaatii yhtäläinen ääni- minkään muun kaikissa valtion toimia. Se on yleensä hämmentää ja tuhota kaikki erot, ja kumartaen kaikissa riveissä, yhteen yhteiseen tasolle.”

1776: Abigail Adams pyytää kongressi tukemaan naisten oikeuksia.

John Adams vastaa vaimolleen 14. huhtikuuta 1776: ”Meille on kerrottu, että taistelumme on löystynyt siteet hallituksen joka paikassa. Että lapset ja oppisopimuskoulutuksessa olivat tottelemattomia – että kouluissa ja oppilaitoksissa kasvatettiin myrskyisä – että intialaiset slighted huoltajien ja neekerit kasvoi röyhkeä heidän Masters. Mutta kirje oli ensimmäinen vihje, että toinen heimo enemmän ja voimakas kuin kaikki loput kasvatettiin tyytymättömiä. – Tämä on aivan liian karkea kohteliaisuus, mutta olet niin tyylikäs, enkä minä pyyhi sitä pois. Riippuvat siitä, Tiedämme paremmin kuin kumoamaan maskuliinisuutemme järjestelmiä. … Meillä on vain nimi mestareiden ja sen sijaan luopumaan tästä [naisen äänioikeuden], mikä kokonaan näkyvissä kohteena Us mielivaltaa peticoat toivon General Washington, ja kaikki rohkeita sankareita taistelivat.”

1776-1828: Struggle poistaa uskonnollisia rajoituksia

Ensimmäisen kongressi vuonna 1776 ja hyväksyminen Yhdysvaltain perustuslain vuonna 1787 entiset siirtomaat kehittynyt tiloja, joista osa estetty juutalaisia, kveekarit, katolilaisia, ja muut ”kerettiläisiä” äänestämästä tai virassa. 1778 perustuslaki South Carolina, esimerkiksi totesi, että ” No person shall be eligible to sit in the house of representatives unless he be of the Protestant religion.” Delaware perustuslaki 1776 todettiin, että: ” ”Kun uusi Yhdysvaltojen perustuslain hyväksytään vuonna 1787 (katso jäljempänä), VI artiklan kielletään uskonnon rajoituksia: ’ ’ Mutta taistelee poista ennestään uskonnollinen baareissa jatkaa kautta 1800-luvun alussa, Marylandin lopulta äänioikeus ulotetaan juutalaisille vuonna 1828.Every person who shall be chosen a member of either house, or appointed to any office or place of trust, before taking his seat, or entering upon the execution of his office, shall … also make and subscribe the following declaration, to wit: I, A B. do profess faith in God the Father, and in Jesus Christ His only Son, and in the Holy Ghost, one God, blessed for evermore; and I do acknowledge the holy scriptures of the Old and New Testament to be given by divine inspiration…. but no religious test shall ever be required as a qualification to any office or public trust under the United States.

1787: Yhdysvaltain perustuslaki hyväksyttiin.

Vuonna keskusteluista hyväksymisestä Yhdysvaltain perustuslain on katkeria kiistoja kuka saa äänestää. Erityisesti orja valtiot vaativat, että vain urosta saa äänestää, mutta he samalla vaatia niiden mustien orjien lasketaan mukaan, kun mietitään jopa kuinka monta jäsentä edustajainhuoneen kukin tila on oikeutettu to.The perustuslakikonventissa eivät pääse mihinkään kansallinen äänimäärästä standardi joten he jättävät kukin valtio. Tämä johtaa absurdi järjestelmä, jossa liittohallituksen määritellään, kuka voi olla kansalainen kansakunnan kokonaisuutena, mutta kukin valtio päättää, mitkä niiden kansalaisilla on oikeus äänestää (tai tarkemmin, mitkä niiden kansalaisten evätään äänestysoikeus).

Useimmat valtiot asetuksella, että vain valkoiset miehet ovat äänioikeutettuja, ja useimmat rajoittaa äänestyksen niille urosta, jotka omistavat jonkin verran omaisuutta. (Toisin sanoen, jos olet oppipoika tai vuokraaja tai kodittomia, et voi äänestää.) Koska vain pieni vähemmistö urosta omistaa tarpeeksi omaisuutta saada, valtaosa väestöstä evätään äänestykseen. Joidenkin arvioiden osuus väestöstä voivat äänestää presidentinvaaleissa 1800 on enintään 10%.

(Huomaa, että alkuperäisen perustuslain ainoa liittovaltion toimistot kukaan voisi suoraan äänestää olivat kongressin (edustajainhuone), koska presidentti valittiin Vaalikollegion ja senaattorit nimitettiin valtion hallitukset. Emme silti voi äänestää suoraan presidentille , minkä vuoksi Bush miehitetty valkoisessa talossa vuonna 2000, vaikka Gore sai vähintään 500000 enemmän ääniä.)

1777-1807: Naiset menettävät oikeuden äänestää kaikissa osavaltioissa.

Valtioiden New York, Massachusetts, New Hampshire, ja New Jerseyssä, joka oli aiemmin antanut naisten äänestää purkaa näitä oikeuksia. Jälkeen 1807, mikään valtio naiset voivat äänestää.

1790: Kansalaisuus rajoitu ”valkoiset”.

1790 Kansalaisuuden laki nimenomaisesti, että vain ”vapaa valkoinen” maahanmuuttajat voivat luonnollistuvat kansalaisia. Koska ”valkoinen” määritellään puhtaana Euroopan syntyperä, tämä estää tehokkaasti maahanmuuttajia muualta (tai maahanmuuttajat sekarotuinen) tulemasta luonnonvaraisena citizens.And alla myytti, että Native-amerikkalaiset ovat ”kansalaisia” heidän ”suvereeni” Indian ”kansojen ”(tarkoittaen varauksin), ne eivät voi olla kansalaisten Yhdysvalloissa. Siksi intiaanit voi äänestää.

1788-1856: Struggle poistaa omaisuutta rajoituksia.

68 vuoden aikana on olemassa kamppailut ja liikkeet eri valtioiden poistaa kiinteistön rajoitukset äänioikeutta. Nämä taistelut ovat usein katkera ja joskus violent.In valtion vaaleissa 1821, esimerkiksi kolme neljästä New Yorkin urokset eivät täytä omaisuutta vaatimus ja voi äänestää (naiset tietenkään voi äänestää ollenkaan ei väliä kuinka rikas ne ovat). Muutaman seuraavan vuoden aikana voimakas ja lopulta onnistunut poliittinen taistelu käydään poistaa kaikki omaisuus vaatimukset miesäänestäjät. Mutta vain valkoisia miehiä. Äänestykseen vaatimukset vapaa mustat miehet todella lisääntynyt. Tuloksena on, että pois 12500 vapaan mustat miehet New York Cityssä, vain 60 pystyvät äänestämään vaaleissa 1826.

1820-1865: lakkauttaminen liikettä lopettamaan orjuuden.

Ensimmäinen Afrikkalainen orjia tuodaan Pohjois-Amerikan vuonna 1619 (vuosi ennen saapumista  Mayflower). Vastus alkaa välittömästi ajoittainen orja kapinoita ja usein karkaa. Usein karannut orjia liittyä intiaaniheimot jotka taistelevat puolustaa heimojen kotimaissaan vastaan ​​valkoinen puuttumista ja laajentaminen orja system. Political opposition orjuuden keskuudessa valkoiset pohjoisissa osavaltioissa alkaa sulautua 1820-luvun alussa. N perustamisen American Anti-Slave Society vuonna 1833, laaja, interracial poliittisen liikkeen sitoutunut päättyy orjuutta alkaa – avoimesti pohjoisissa osavaltioissa, salaa etelässä. Tämä ”poistaminen Movement” koko kasvaa ja intensiteetiltään ja tapasi yhä väkivaltaisempia vastustusta orja haltijoiden ja orja valtioita. Orjuuden pidätetään, hakataan ja murhataan, kotinsa poltetaan ja niiden puristimet tuhottu.

Mutta sisällä poistamista Movement on katkera erimielisyydet tulevaisuudesta vapautti orjia. Jotkut suosivat täyden kansalaisuuden lukien äänioikeus, toiset puoltavat jonkinlaista 2. luokan kansalaisia ​​ilman äänioikeutta. Monet haluavat karkottaa vapautti orjat ja lähettää ne ”takaisin” Afrikkaan (vaikka tietysti valtaosa orjien on syntynyt Amerikassa). Vastustaa Anti-Slave Society, nämä ”siirtomaavallat” muodostavat amerikkalainen Kolonisaatio Society, joka lähettää 20000 entiset orjat Afrikkaan, missä he raivata kansakunta Liberian.

1836: Texas kiistää äänestää meksikolaiset.

Jälkeen vastenmielinen Meksikosta vuonna 1836, lyhytikäisiä Texasin tasavalta kiistää kansalaisuuden (ja oikeus omistaa omaisuutta) muille henkilöille, jotka eivät olleet tukeneet vallankumousta. Kaikki ei-Anglos oletetaan olevan osa kyseisen luokan – jopa ne, jotka olivat taistelleet  varten  revolution.When Texas on ottaa unionin orjana valtion vuonna 1845, meksikolaiset jäljellä Texas myönnetään Yhdysvaltain kansalaisuutta ja tekijänoikeudet mukaan liittohallitus – teoriassa. Mutta Meksikon-amerikkalaiset, jotka yrittävät itsenäisesti äänestää kohdata laajaa pahoinpitelyt, polttamista, ja lynkkaustapausta – paitsi silloin, kun suuria maanomistajia pakottavat työntekijänsä äänestää ryhmänä valvonnassa niiden työnjohtajien joka varmistaa, että ne kaikki äänestää omistajan ensisijainen ehdokkaita.

Kansalaissodan jälkeen, käytetyt menetelmät Texasissa ja muiden etelävaltioiden kieltää äänioikeus Mustat sovelletaan myös Meksikon-amerikkalaisia.
1848: Meksikon-amerikkalaiset evätään äänioikeus lounaassa.

Sopimuksen nojalla Guadalupe Hidalgo joka päättyy Meksikon ja Yhdysvaltojen sota, meksikolaiset, jotka jäävät uusia alueita valloitti Yhdysvaltojen pitäisi tulla täyteen Yhdysvaltain kansalaisille lainsäädännön mukaisesti, että kongressi on tarkoitus pass. Kaliforniassa että lainsäädäntö on muodoltaan myöntävät sen unioniin vapaana tilassa vuonna 1850. Vaikka teknisesti Yhdysvaltain kansalaisille, Meksikon-amerikkalaiset sekä Texasissa ja Kaliforniassa evätään äänestyksen väkivallan ja valtion ”äänestäjä tukikelpoisuuden” lakeja. (Toisin sanoen, mitä tulee äänestykseen on yhtäläisyyksiä tilanteiden kohtaamista Meksikon-amerikkalaiset ja ”vapaa” Mustat.)

Alueilla Arizonassa ja New Mexicossa, mutta joita ei ole hyväksytty unionin valtioiden kunnes 1912 aikana 64 vuotta välisen sopimuksen allekirjoittamisen ja valtiona, Meksikon-amerikkalaiset näillä alueilla pidetään eräänlaisena noncitizen oikeudellisen aseman olevan epäselvä ilman äänestyksen ja jossa heidän kansalaisoikeudet voi olla (ja usein) helposti rikotaan. Tänä aikana kaikki lakeja, vaatimukset, ja riidat liittyvät maa, vesi, ja karja ei säädetä poliitikot ja ratkaista tuomarit, jotka valitaan ainoastaan ​​valkoiset uudisasukkaita Kiistauttamasi avustuksia ja tekoja vuodelta Meksikon ja Espanjan aikakausilta. Joissakin tapauksissa settlment näistä kiistat ottaa sukupolvien ja monet Meksikon-amerikkalaiset uskovat, että pitkä viive myöntämällä heille äänioikeus on kytketty suoraan omaisuuksia vaakalaudalla.

1848-1920: Naisten äänioikeus Movement.

Vuonna 1848 ensimmäinen naisten oikeuksien yleissopimusta pidetään Seneca Falls, NY. Se vaatii, että naiset myönnetään kaikki oikeudet täysivaltaisina kansalaisina lukien oikeus vote.For seuraavaksi 72 vuotta naisilla – ja jotkut male kannattajat – puhua, vetoomus, aula, haastaa, protesti, maaliskuussa ja harjoittaa siviili- tottelemattomuutta, sillä äänestysoikeus. Ne rohkea pahoinpitelyt, väkijoukko iskut, rapsi, vankila, takavarikointiin ja omaisuuden tuhoaminen, pakko avioeron (ja näin ollen menettää lasten), pakkosyöttö nälkälakkolaisista ja murha, taistelemaan oikeus olla täysivaltaisia ​​kansalaisia.

1850: Aasian maahanmuutto.

Kanssa Kalifornian kultakuume, Aasian maahanmuutto tulee merkittäväksi ensimmäistä kertaa, lähinnä American West. Alla ”valkoiset vain” lausekkeen 1790 Kansalaisuuden lain, Aasian maahanmuuttajat voivat olla kansalaisia ​​- mutta entä heidän lapsensa syntyi Amerikassa? Hallituksen virkamiehet yrittävät välttää tämän ”ongelman” estämällä Aasian naisten tulossa rantaan. Monet lähetetään takaisin, mutta jotkut välttää paljastuminen ja onnistuvat saamaan pois laivasta. Ja joissain Aasian miehet naimisiin naisten muita rotuja – joista osa on kansalaisten – mitä tapahtuu kun niiden pojat saavuttavat iän 21?

1856: Property rajoitukset poistetaan.

Viimeinen valtio lopulta poistaa ominaisuus pätevyys on Pohjois-Carolinassa vuonna 1856.

1861-1865: Sisällissota ja Emancipation.

Taistelua orjuutta johtaa lopulta verinen sisällissota. 360000 Union sotilaita – Musta ja valkoinen – die voittaa orjuuteen. Se on 130 jokaisesta 10000 henkilöä pohjoisissa osavaltioissa. (Vertailun vuoksi kuolemat Vietnamin sodassa numeroitu 3 Joka 10000.) Emansipaatiota julistus (1863) ja 13. Tarkistus (1865) lopulta lopettaa orjuuden oikeudellisena käsitteenä (vaikka varsinaista hoitoa vuokraviljelijöitä, torpparit ja istutus työmiehet edelleen muistuttavat orjuutta kaikissa paitsi lailliset muodollisuudet).

Mutta se on yhä jätetty yksittäisten valtioiden määrätä, kuka on äänioikeutettu. Joissakin pohjoisissa osavaltioissa ulottuvat äänestyksen Mustat – mutta useimmat valtiot eivät.

1867: 14th tarkistus ulottuu kansalaisuuden Mustat.

Alle 14-tarkistus kaikkien valtioiden on tunnustettava Musta (ja valkoinen) miehillä citizens.But ensimmäistä kertaa naisia ​​kaikista roduista on nimenomaisesti jätetty perustuslakiin täydestä kansalaisuudesta osalta äänestykseen.

1868: Naiset vetoomuksen, että valmistetut naisten äänioikeuden sisällyttämistä luonnokseen 15. Tarkistus.

Miehet kongressin kieltävät vetoomuksen.

1870: 15th tarkistus ulottuu äänestää Mustat.

Hyväksyminen 15. Tarkistus 1870 ulottuu äänioikeuksien mustaa miestä – in theory.In todellisuudessa on valtava vastustusta tarkoituksen 15. tarkistuksen, erityisesti eteläisten osavaltioiden, mutta myös Pohjois-ja keskilännessä. Väkivaltaa ja taloudellista kostotoimista käytetään pelotteluun ja estää mustat miehet äänestämästä.

15. Tarkistus ei koske Native amerikkalaiset tai aasialaiset koska he eivät voi olla kansalaisia. Samoin se ei koske Meksikon-amerikkalaiset New Mexico ja Arizona koska he asuvat alueilla, jotka eivät ole vielä valtioita. Vaikka juridisesti äänioikeutettuja Texasissa ja Kaliforniassa, Meksikon-amerikkalaiset ovat yhä evätään äänestyksen väkivallan ja taloudellisen kosto.

1867-1877: jälleenrakennus.

Jälleenrakennusaikana, sadattuhannet mustat miehet vaarantavat henkensä ja omaisuus äänestää, ja monet valitaan tehtäväänsä. Itse ajan 1860-luvun lopulla, lisää Afrikkalainen-amerikkalaiset ovat rekisteröitynyt äänestäjiksi kuin valkoiset valtioissa entisen Konfederaation.

1877: Loppu jälleenrakentaminen, luopuminen 15. tarkistuksen.

Koska laajaa huijausta molemmin puolin, ääntenlaskennan ja tuloksista 1876 presidentinvaalien välillä Hayes republikaanien ja Tilden demokraatti on katkerasti kiistetty – erityisesti lasketa Floridan osavaltiossa. Lopulta kaikki kiistänyt laskee ratkaistaan ​​erityinen nimeämää kongressissa. Republikaanit enemmän kuin demokraattien asiasta 8 7. Kaikki riidat ratkaistaan ​​hyväksi republikaanit äänin 8 7. Hayes julistetaan voittajaksi vaikka suurin puolueeton tarkkailijat uskovat, että Tilden voitti suosittu vote.It on laajalti ymmärretty että siellä on takahuoneessa käsitellä demokraattien jotka edustavat valtaosaa valkoisten äänestäjien etelässä. Vastineeksi demokraattien hyväksyä Hayes voitto, republikaanit luvata, että Hayes poistaa joukkoja ja virkamiehiä, jotka ovat toimittaneet ainakin jonkin verran suojaa Mustat etelässä. Ja että uusi Hayes hallinto lakkaa täytäntöön 15. Tarkistus ja muita kansalaisoikeuksia lakeja. Tämä kauppa tuli tunnetuksi nimellä ”Kompromissi 1877 .”The’kompromissi’on se, että republikaanit säilyttää vallan Washington valko- rasisteja koko maassa annetaan vapaat kädet sortaa ja vainota ei-valkoiset.

Hayes astuu virkaan, joukot ja virkamiehet poistetaan. Kansalaisoikeudet valvonta päättyy:

Hirmuvallan. Ku Klux Klan ja muiden rasististen terroristijärjestöjä lisätä hyökkäyksiä vastaan Afrikkalainen-amerikkalaiset. Mustat karkotetaan toimistossa. Afrikkalainen Amerikan miehet, jotka yrittävät äänestää ammutaan työpaikoistaan, häädetty kodeistaan, hakattiin, ja monissa tapauksissa raa’asti lynkattu. Musta kiinteistönomistajat olisivat palaneet, musta yritysten tuhosi kokonaisia Afrikkalainen Amerikan kaupungit ovat pyyhitty pois.

Oikeudellinen riistoa. Uuden valtion säädetään lait sabotoida ja mitätöidä 15. Tarkistus. Näiden joukossa ovat niin kutsutut ”lukutaito Testit”, jotka tekevät mahdottomaksi kuin valkoiset rekisteröityä, ja ”isoisä” lausekkeita, jotka rajoittavat äänioikeus niille miehille, joiden isoisät olivat äänioikeutettuja – vaatimus, että jälkeläiset orjien voi mitenkään täytä.

Poll verot. Monet valtiot verottavat äänestykseen. Kukaan – Musta tai valkoinen – joilla ei ole varaa maksaa veroa ei voi äänestää. Koska verot ovat korkeita ja ne on maksettava käteisellä, äänestäminen on näin ollen rajoitettu varakkaita valkoisia miehiä. Käytännössä tämä palauttaa kiinteistön vaatimus äänestykseen.

Eriytyminen lait. Lait pakolliseksi erottaminen rotujen koulutuksen, hallinnon palvelut, julkiset tilat ja majoituksen, wc, kuljetus-, juominen suihkulähteiden ja niin edelleen välitetään koko eteläisen ja Keskilännessä. Tunnetaan ”Jim Crow” järjestelmä, niiden tavoitteena on pakottaa Afrikkalainen-amerikkalaisia feodaaliperinteistä kaltainen alamaisuussuhteeseen, muoto puoliksi orjuuden. Monia Mustat jotka vastustavat lyödään, vangittu, ja murhattiin. Samanlaisia järjestelmiä asettamisessa länsivaltojen vastaan Latinot, Native-amerikkalaiset ja aasialaiset.

Muutamassa vuodessa eniten Mustat poistetaan äänestäjien rekisteröintiä rullien evätty oikeus äänestää. Kaikki Afrikkalainen-amerikkalaiset, jotka pitävät luottamustoimessa ajetaan ulos. Louisianassa, esimerkiksi 1900 vähemmän kuin 5000 Afrikkalainen-amerikkalaiset ovat rekisteröitynyt äänestäjiksi, alas korkealta 130000.

1870-1923: aasialaiset estetty kansalaisuus.

Kansalaisuuden asiakirja 1870 muutetaan 1790 Kansalaisuuden lain rajoittaa kansalaisuuden white persons and persons of African descent” Näin, jolla estetään Aasian ja latino maahanmuuttajia tulemasta luonnonvaraisena kansalaisille continued.But puolivälissä 19th Century aalto Aasian maahanmuuton California, muiden länsimaiden, ja alueella Havaijin alkaa heikentää ”valkoiset pelkästään”, etenkin mitä tulee lapsiin, jotka ovat syntyneet Yhdysvalloissa ja ovat siten (oletetusti) Yhdysvaltain kansalaisia.

Vuonna 1898 korkein oikeus vahvistaa, että lapset aasialaiset, jotka ovat syntyneet Yhdysvalloissa ovat automaattisesti kansalaisia. Vastauksena tähän ”keltainen vaara,” yli seuraavien vuosikymmenien sarjan ”syrjäytymisen tekoja”, kuten Kiinan poissulkeminen lain 1882 on säädetty, ja sillä on useita ”herrasmiessopimukseen” oikeuden päätökset rajoittaa (tai estää kokonaan) muita maahanmuuton aasialaiset. Alla ”Gentlemem n sopimus 1907” Esimerkiksi Japanissa rajoittaa maahanmuuttoa kansalaistensa Amerikkaan. Maahanmuutto laki 1917 – joka on ohi kongressin yli presidentti Wison veto – rajoittaa maahanmuutto ”Aasian vanhentunut vyöhyke”, joka kattaa koko niemimaan Intian kaikki Kaakkois-Aasiassa, Afganistan, Persia (Iran), Arabia (& muualla n ”Lähi-idän”), Aasian Venäjän ja Tyynenmeren saarilla.

Kuten Afrikkalainen-amerikkalaiset, latinot ja intiaanit, väkivalta, lynkkaaminen ja taloudelliset kosto käytetään laajalti vastaan ​​aasialaiset ovatko he kansalaisia ​​vai eivät.

1878: Nainen Suffrage muutoksella kongressissa.

Muutos otetaan käyttöön vuonna 1878. Se vie 42 vuotta rohkea taistelu lopulta ratifioi sen vuonna 1920.

1890-1920: Jotkut valtiot myöntää naisille äänioikeuden.

Ensin Wyoming, sitten Utah, Colorado, Idaho, Washington, ja Kaliforniassa äänioikeuden ulottaminen naisia. Muut valtiot seuraa.

1913: 17 Muutos edellyttää suoralla kansanvaalilla vaalit senaattoreita.

Vuosikymmeniä kestäneen poliittisen toiminnan ja julkisen painostuksen populistisen liikkeen perustuslain muutos johdetaan vaaditaan suora vaali senaattorien ennemmin kansan kuin Senators nimittämistä valtion lainsäätäjille.

1920: 19th tarkistus ulottuu äänioikeuden naisille.

Jälkeen eeppinen 72 vuotta taistelua, naiset lopulta voittaa äänioikeutta. Mutta ennakkoluuloja ja syrjintää naisehdokkaita ja viranhaltijoiden jatkuu vuosikymmeniä.

1924: Native-Amerikan kansalaisuutta.

Kongressi säätää lait ulottuvat Yhdysvallat kansalaisuuden kaikille intiaanit syntynyt Yhdysvalloissa. Monet valtiot kieltävät edelleen Native-amerikkalaiset äänioikeutta käytetään samanlaisia ​​oikeudellisia fiktioita, väkivaltaa ja taloudellista kosto, jota käytetään kieltää äänestyksen Mustat, Latinot, ja aasialaiset.

1942-1952: Asian kansalaisoikeudet.

Kiireellisenä sota toimenpiteestä säädettiin vuonna 1942, filippiiniläisiä Yhdysvalloissa  ja  Filippiinien on julistettu Yhdysvaltain kansalaisia. Tämä tarkoittaa, että ne ovat oikeutettuja kutsunnat. (Vuonna 1946 tämä kansalaisuus ilmoituksen peruuttaa sen recision annettua lakia kieltää filippiiniläisiä niiden veteraani hyödyt, äänioikeus, ja tietysti kansalaisuuden.) Vahvistaa WWII liittoutuminen Kiinan, Kiinan poissulkeminen säädökset kumotaan vuonna 1943.

Vuonna 1946, lukuun vastustamaan maahanmuuttajien Intian niemimaalta kumotaan. Vuonna 1952 kaikki jäljellä Aasian syrjäytymisen säädökset korvataan maahanmuutto ”kiintiöjärjestelmän”, joka mahdollistaa joidenkin Aasian maahanmuuttoon mutta huomattavasti suosii eurooppalaisten siirtolaisten.

1944: ”White-only” Perusesiintymät Ruled vastaiseksi.

Jälkeen ”kompromissi 1877” päättyy Reconstruction, eteläisimmän Mustat evätään äänestykseen. Out of inho Lincoln (republikaani), vihan heidän tappion vihasi ”Yankees” sisällissodassa, ja raivon Emancipation niiden mustien orjien, Etelä valkoiset kieltäytyä äänestää ketä tahansa republikaanien mihin tahansa toimistoon – koskaan. Siten ”Solid Etelä” syntyy sillä hetkellä – vain demokraattien voidaan valita. Valkoinen etelän ylpeänä ilmoittaa olevansa ”Keltainen-koira demokraatit”, mikä tarkoittaa, että jos puolue nimeää Yellow Dog toimisto he äänestävät koira ennen äänestää republikaanien candidate.In Käytännössä ”Solid Etelä” tarkoittaa, että todellinen vaaleissa on demokraattisen ensisijainen koska demokraatti, joka voittaa nominatation väistämättä voittaa vaaleissa. Monissa eteläisissä osavaltioissa valko-ohjattu puolue, asetuksia että vain valkoiset voivat äänestää demokraattisessa ensisijainen. Tämä tehokkaasti disenfranchises harvoista Mustat jotka ovat onnistuneet rekisteröitymään äänestäjäksi, koska ne voisi äänestää vain vaaleissa, joissa on jokin merkitys (esivaaleissa).

Vuonna 1944 naacp asianajaja Thurgood Marshall voittaa  Smith vastaan. Allwright  Yhdysvaltain korkein oikeus, joka määrää, että ”kaikki-valkoinen” ensisijainen vaalit ovat perustuslain vastaisia. Monilla alueilla Etelä-, puolue, jää tämä päätös yksinkertaisesti enää julkisesti julistaa, että vain valkoiset voivat äänestää heidän esivaaleissa. Äänestäjien rekisteröinti muotoja eivät pyydä puoluekannasta, joten se jää puoluevirkailijat määritellä, kuka on puolueen jäsen ja siten voivat äänestää puolueen esivaaleissa. Mustat ei hyväksytä puolueen jäseniä.

1945-1960: maantieteellisistä taistella kansalaisoikeuksia.

Kun musta, Latino ja Intian maantieteelliset merkinnät palata taistelukentillä WWII (ja myöhemmin Korea), he vaativat, että kaikkien amerikkalaisten kansalaisilla on oikeus äänestää rodusta. He olivat taistelleet ja kuolleet demokratiaa ulkomailla, mutta he eivät voi äänestää kotona. (Joka kahdeksan amerikkalaisen maantieteellisiä oli Afrikkalainen Amerikan, Latinot ja Native-amerikkalaiset koostuu myös merkittäviä osia asevoimien, jotka suurimmaksi osaksi oli järjestetty erilliselle perusteella.) Paikallisia, osavaltion ja liittovaltion tasolla maantieteelliset merkinnät torjunta lainsäädäntö, tulli ja sorron evännyt ääni ja muita kansalaisoikeuksia. Ennen WWII NAACP numeroidut noin 50000 jäsentä, on sodanjälkeisinä vuosina se turpoaa kymmenen kertaa yli 500.000.

Mutta rasistit joilla taloudellisen vallan ja poliittisen viran – erityisesti Yhdysvalloissa senaatti – ovat liian voimakkaita. Useimmat lainsäädännöllisiä korjaustoimenpiteitä ovat tukossa ja harvat oikeusjutut ovat onnistuneita. Suurimmaksi osaksi, GI liikkeet kärsivät tappion ja tukahdutetaan. Monet maantieteelliset merkinnät, jotka olivat taistelleet vapauttaa Eurooppaan natsien tyrannian ovat vankeina vaativiin äänioikeutta, ja toiset ovat häijysti murhataan – usein poliisin ja nimismiehet.

Silti huolimatta sortoaallon, ne onnistuvat poistamaan kunnallisvero kaikissa paitsi 5 todetaan. Ja vuonna 1948 asevoimille passiin.

1948: Valtion lait kieltävät äänestyksen Native-amerikkalaiset ovat kaadu.

Yhdessä sodanjälkeisen ajan harvoista onnistunut oikeudellisia haasteita, liittovaltion tuomioistuimet kaataa viimeisen valtion lakeja (Maine, Arizona, New Mexico), jotka nimenomaan estävät intiaanit äänestämästä. Väkivaltaa, taloudellinen kosto, ja erilaisia ​​oikeudellisia temppuja edelleen käyttää estämään Native amerikkalaiset äänestämästä.

1954-1960: Varhainen kansalaisoikeusliikkeen toimintaa.

1950-luvun alussa, joukko koulun eriytymisen tapauksia jätetty liittovaltion tuomioistuimissa rohkeat oppilaat ja vanhemmat, jotka ovat vaarassa elämän ja omaisuuden vastustamalla erottelua järjestelmän. Vuonna 1954 näitä tapauksia yhdistellään ja voitti korkeimmassa oikeudessa kanssa  Brown vastaan Opetushallituksen  decision.In 1955 ja 1956, Afrikkalainen-amerikkalaiset vastustivat erottelun boikotoida kaupungin bussit Montgomery Alabama ja Tallahassee Florida. Nämä toimivat boikotteja merkitä huomattavia voittoja vastaan eriytymistä syvässä etelässä.

Satoja äänimäärästä oikeusjuttuja on jätetty valtion ja liittovaltion tuomioistuimissa. Useimmat ovat joko voitettu, tai jos voittanut ne jätetään unenforced. Mutta  kansalaisuus Koulut , äänestäjien koulutushankkeita, ja ” olen rekisteröitynyt äänestäjä – Oletko? ”Kampanjat alkavat lisääntyä keskuudessa Afrikkalainen-amerikkalaiset ruohonjuuritasolla poikki etelään.

1960-1965: kansalaisoikeusliikkeen vaatii äänioikeutta.

Kun räjähdys suoran toiminnan vaihe kansalaisoikeusliikkeen – sit-ins, vapauden ratsastaa, marsseja, boikotteja – äänioikeus ja segregaatio nousevat kahden keskeisen kysymyksen, toisiinsa ja inseparable.Participatory suoran toiminnan järjestöjen, kuten CORE, SCLC ja SNCC taistele äänioikeudesta ja eriytymisen syvimpään syvyyksiin rasistisen Etelä – Mississippi, Alabama, Louisiana, ja Georgia. Iskulause tulee ” Yksi henkilö, yksi ääni ” ja sen sijaan, että oikeusjuttuja Strategian on järjestää ihmisille ruohonjuuritasolla suoraan haastaa ja uhmata koko ”valkoiset vain” järjestelmän vaatimalla segregaation ja äänioikeuden face-to-face , maakunta-by-läänin, valtion-by-tilaan.

Kestävyys Musta äänestäjien rekisteröintiä ja puolustaminen eriytyminen KKK ja White Kansalaiset neuvostoissa on armoton. Ja koko joukko lainvalvonnan – alkaen poliisi tahdissa FBI päämajassa Washington – mobilisoi puolustaa järjestystä. Kymmenettuhannet mahdollisille äänestäjille ammutaan tai häätää, koko teltta kaupungeista tulisi perustaa talon vuokraviljelijöitä heitetty pois maataan yrittää rekisteröityä äänestämään. Satoja, sitten tuhannet vangitaan. Pahoinpitelyt, polttamista, ja taloudelliset kosto ovat yleisiä. Monet – todellinen määrä ei ole koskaan laskenut – murhataan. Tämä resistenssi kansalaisoikeudet koordinoi ja takana ovat tehokkaita poliittisia ja taloudellisia etuja.

Mutta liikkeen sotilaiden, me haudata kuolleet ja itkevät haavoittuneet, mutta emme kääntyä takaisin. Movement räjähtää Albany, Americus, Birmingham, Bogalusa, Cambridge, Canton, Chapel Hill, Charlotte, Danville, Gadsden, Gainesville, Greenwood, Greensboro, Hattiesburg, Jackson, McComb, Monroe, Montgomery, Nashville, New Orleans,  Rock Hill , Ruleville St. Augustine, Selma, Shreveport, Tallahassee, ja tuhat muita kaupunkeja ja kylissä. Se on massa ihmisten, ei asianajajia tai lobbaajien (vaikka nekin on tärkeä osa).

1964: 24. Tarkistus päättyy kyselyssä verot.

24. Tarkistus kieltää kyselyssä verojen  liittovaltion vaaleissa.

1964-1965: Vapaus Kesä ja Selma Montgomery maaliskuussa

Aikana ”Vapaus Summer” 1964, lähes tuhat kansalaisoikeudet työntekijöiden kaikkien rotujen ja taustoja eri puolilta maata lähentymässä Mississippi tukemaan ääni- ja kohdata eriytymistä. Tämän jälkeen elokuussa Mississippi Freedom puolueen haaste valkoiset vain Mississippi valtuuskunta demokraattisessa yleissopimus Atlantic Cityssä. Itsestään selvä oikeuteen tuon haasteen ohitetaan Johnsonin ja Humphrey ja haasteena on denied.A muutamaa kuukautta myöhemmin joukkomielenosoitukset ja marsseja alkaa Selma Alabama. Tuhannet Afrikkalainen-amerikkalaiset henkensä linjalla pyrkimällä rekisteröityy äänestäjäksi Selma ja ympäröivien kuntien. Ne täyttyvät Savage väkivallan poliisin ja Klan. He kohtaavat pahoinpitelyt, kaasutuksen, jailings ja murhasta. Mass marsseja Selma, Montgomery, Demopolis, Marion, Camden ja muualla ovat ilkeästi hyökätty. Jimmie Lee Jackson, Rev. James Reeb, Viola Luizzo, ja Jonathan Daniels murhataan. Mutta ihmiset kieltäytyvät perääntymään ja liike kasvaa tuhansia amerikkalaisia ​​kaikilla elämänaloilla tulevat Selma tueksi. 25000 ihmistä – kaikkien rotujen – maaliskuun Statehouse Montgomery Alabama, ”kehdosta Konfederaation.”

1965: Passage äänioikeuksien lain.

Se kestää 57 päivää lattiapinta taistelee ja protesteja kaduilla Washington murtaa filibuster Southern Senators päättänyt estää äänioikeudet asiakirja. Vain toisen kerran historiassa, eteläisen filibuster siviilisatelliittinavigointijärjestelmää merkintäetuoikeusannin tappiolle katkerasti jakautunut äänestää. Laki on passed. Joiltakin osin heikompi kuin mitä oli toivonut, muun muassa säännökset äänivallasta

Asiakirja:

Lainsuojattomia humpuuki äänestäminen ”vaatimukset” – kuten  ”lukutaito testit ,” – jonka tarkoituksena on estää äänestyksen ihmisiä kohtaan näiden rodun tai värin. Tämä ei koske ainoastaan Mustat myös intiaanit, aasialaiset ja Meksikon-amerikkalaisia.
Valtuuttaa liittohallitus ottaa haltuunsa äänestäjien rekisteröintiä alueilla, joissa paikalliset viranomaiset ovat toistuvasti kieltänyt äänioikeus ei-valkoiset.
Todetaan, että sujuvuus Englanti ei voida tehdä vaatimus äänestää kelpoisuus.

1966: Äänioikeus laki tulee voimaan.

Vuoden 1965, jotkut 250000 uusi musta äänestäjiä on rekisteröity etelässä. Vuoden 1966, vain 4 ulos 13 etelävaltioiden on alle 50 prosenttia Afrikkalainen-amerikkalaiset rekisteröitynyt äänestäjiksi. Seuraavina vuosina, Musta rekisteröinti Alabamassa kasvaa yli kymmenkertaiseksi, 50000 vuonna 1960 yli 500000 vuonna 1990. Ja 1990, määrä Etelä musta lainsäätäjien on noussut 2-160 – kasvua 8000%. Mutta vaikka oikeudellisia esteitä äänestäjien rekisteröintiä heikennetään tai kumota äänivallasta asiakirja, kauhua ja taloudelliset kostotoimista käytetään edelleen vielä muutaman vuoden kansalaisia ​​vastaan-of-väri, jotka yrittävät ilmoittautua äänestämään, etenkin Mustat Etelä- ja Latinot ja Native-amerikkalaiset Lounais. Kansalaisoikeusliikettä jatkaa taistelua, jossa ”Meredith Mississippi maaliskuussa pelkoa vastaan, Grenada  ja Natchez Mississippi.

1966: Kysely verot kielletty valtiollisissa vaaleissa.

Korkein oikeus lopulta määrää, että käyttö kyselyn verojen  tilassa  vaaleissa rikkoo samanlaisen suojan lauseke 14. perustuslain muutos. Viimeisen jäljellä olevan kyselyn verot on eliminoitu.

1970 26th Tarkistus alentaa äänioikeusiän 18.

Edessä laajaa protesteja Vietnamin sodan ja kasvava vastustus sotilaallinen luonnos, äänestysikärajaa lasketaan sama kuin asevelvollisuusikäisille. (Sodanvastainen mielenosoitukset ja vetovastus jatka.)

1975: ulottanut äänioikeuden asiakirja ”kielivähemmistöille”

Äänioikeudet laki laajennetaan käsittelemään äänioikeus ”kielivähemmistöjen.” Toteamisen perusteella, että äänestämällä syrjintä kielivähemmistöjen ”on yleistä ja laajuudeltaan kansalliset” säännöksiä lisätään, jotta kansalaiset, jotka puhuvat muita kieliä kuin Englanti eivät riistetty äänioikeus. Tämän seurauksena ei-Englanti äänestykseen materiaaleja ja apua on nyt annettava tarvittaessa.

2000: republikaanien ohjaama riistoa ja Mustat Floridassa.

Ennen valintaa 2000, Jeb Bush republikaanien kuvernööri Florida – ja veli Presidenttiehdokas George Bush – palkkaa yksityinen yritys on pitkään yhdistetty republikaanien osapuoli ”puhdistaa” Florida äänestäminen rullaa ”tukikelpoinen” äänestäjiä. Yhdessä äänestäjille, jotka todella ovat tukikelpoisia, kymmeniä tuhansia laillisesti rekisteröityjen Musta äänestäjät laittomasti stripattu rullina. Kun he saapuvat äänestämässä vaalipäivänä, ne kerrotaan, että he eivät voi vote. George Bushin pitäisi 537 äänestää ”voitto” Floridassa on suoraa seurausta tästä kieltämisestä Afrikkalainen Amerikan äänimäärästä. Juuri tämä humpuuki ”voittaa” (plus äänet 5 republikaanien toimeksisaajina korkeimmassa oikeudessa), joka tekee hänestä presidentti,  vaikka Gore vastaanottaa 500000 enemmän  ääniä valtakunnallisesti kuin Bush.

Mukaan julkaiseman raportin Yhdysvaltain komission kansalaisoikeuksiin:

Laajalle levinnyt äänestäjä riistoa – ei tasapelisääntöjä kilpailu – oli poikkeava piirre Florida vaaleissa.

Rikkomukset äänivallasta asiakirja esiintyi Floridassa ja oltiin laajalti kieltäminen äänistä.

Musta äänestäjät olivat lähes 10 kertaa todennäköisemmin kuin ei-mustat äänestäjät ovat niiden äänestysliput hylätään.

Valtion korkein vastaavien virkamiesten taataan oikeudenmukaisuus vaaleissa laiminlyönyt vastuunsa ja todettiin myöhemmin halua ottaa vastuuta.

Oli kymmeniä tuhansia Musta äänestäjät eivät ole laittomasti evätty oikeus äänestää, Demokraattien Al Gore olisi varmasti tehnyt valtio reilulla marginaalilla – ja hän olisi ollut presidentti.

Tänään: Maahanmuutto uudistaminen ja polku kansalaisuuden

Vuodesta 2010-luvun puolivälissä on arviolta 10-15 miljoonaa dokumentoimaton (”laiton”) maahanmuuttajien Amerikassa, joka käsittää somehwere noin 5% työvoimasta. Valtaosa niistä ei toimi, maksavat veroja, ja nostaa heidän perheidensä Yhdysvalloissa. Suurin osa niistä on värillinen. Jo vuosia on ollut poliittisia liikkeitä ja ehdotettua lainsäädäntöä tarjota joitakin polku niistä voi tulla kansalaisille (ja siten äänestäjät). Yhteisen viisaus on, että jos nämä miljoonat pimeiltä työntekijöiltä olivat äänioikeutettuja, useimmat heistä äänestäisi demokraattinen. Siksi republikaanipuolueen johdonmukaisesti ja järkähtämättömästi estää kaikki ponnistelut mahdollistavat tahansa heitä äänestämällä kansalaisia.

Tänään: Äänestäjien Suppression

Alkaa katkerasti riidanalainen presidentinvaaleissa 2000, poliittisten puolueiden yhä kiinnitämme energiaa ja rahaa kohti ”tukahduttaa” äänestysaktiivisuus väestöryhmien jotka perinteisesti kannattavat toisella puolella. Republikaanipuolueen on erityisen aktiivinen kohdistaminen luonnonvaraisena maahanmuuttaja kansalaisten, Mustat, latinot, opiskelijoiden, ja ne eläkeläiset, jotka perinteisesti äänestää demokraatteja. Tukahduttaminen taktiikka sisältävät sekä oikeudelliset temppuihin ja suoranainen petos. Joitakin esimerkkejä ovat:

Äänestäjien ID lakeja. Useissa valtioissa, republikaanit ovat säätäneet lakeja vaativat äänestäjät näyttää kuvan ID ennen kuin he voivat äänestyslippunsa. Nämä lait rohkaise äänestämällä vanhusten ja köyhien jotka eivät todennäköisesti omaavansa voimassa ajokortti tai muuta kuvallinen henkilöllisyystodistus. Joissakin tapauksissa puolueellinen luonne ID vaatimukset ovat räikeitä. Esimerkiksi sen jälkeen kun korkein oikeus perattu ennalta välys provison äänivallasta asiakirja 2013, republikaanit Texasissa heti käyttöön uuden äänestäjä tunnus laki, joka sisältää luvat kuljettaa piilotettu pistooli pätevänä muoto äänestäjien ID, muttei opiskelija valokuva-henkilökortit myöntämien korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Kohdennettuja äänestäjä puhdistuksia. Georgiassa ja muissa valtioissa, vähemmistö, maahanmuuttajien ja opiskelija äänestäjät ovat suhteettoman ”puhdistettu” rullista eri verukkeilla.

Petos. Poliittinen ”likaisia temppuja” käytetään yhä molempien osapuolten tukahduttaa äänestysprosentin jotka suosivat toiselle puolelle. Esimerkkejä ovat vääriä ilmoituksen, että äänestyspaikkoja ovat muuttuneet, ohjaa äänestäjät tekaistu sähköposti- tai Web-osoitteita, joissa he voivat muka äänestää verkossa, johtamiseen äänestäjien rekisteröintiin asemia ja sitten jättämällä kääntyä niissä muodoissa, joissa äänestäjä rekisteröity vastapuolen massa-postituksia väärennettyjen poissaolija äänestyslippuja vääriä paluuosoitteita, ja niin edelleen.

Tänään: n äänimäärästä ja rikosoikeusjärjestelmän

1,4 miljoonaa mustat miehet (13% aikuisista Afrikkalainen Amerikan miehet) on evätty oikeus äänestää, koska he palvelivat aikaa vankilassa. 5 valtioissa (mukaan lukien Florida) useampi kuin yksi-in-neljä aikuisen Afrikkalainen-amerikkalaiset ovat vailla äänioikeutta. Latinot ja Native-amerikkalaiset ovat samoin affected.From 1980-2000 vankien määrän Yhdysvalloissa kasvoi yli 300% (kun koko väestöstä kasvoi vain 24%). Nykyisellä vankeuden, US Department of Justice arvion mukaan 6,6% amerikkalaisista syntynyt 2001 viettää aikaa vankilassa. Tämä on korkein vankien osuus maailmassa.

Vaikka se suorittaneet tuomionsa ja maksanut seuraamuksia, monet valtiot disenfranchise entiset vangit vapautumisen jälkeen:

14 osavaltiota disenfranchise entisten vankien elämää.
32 valtiot disenfranchise entisiä vankeja ollessaan ehdonalaisessa.
29 valtiot disenfranchise entisiä vankeja koeajalla.

Huomenna: taistelu on meidän ääniä lasketa.

19. ja 20-luvuilla taistelimme laajentaa  oikeus  äänestää. Äänioikeudet taistelu 21st Century on saada äänemme  laskea . Ei oikeutta ovat äänemme lasketaan  – vaikka sillä näimme Floridassa vuonna 2000, että liian voi olla ratkaiseva asia – vaan pikemminkin oikeus saada äänemme  tarkoittavat jotain.

Paras demokratia, mitä rahalla saa. Vuonna  Kansalaiset United vastaan. Federal vaalilautakunnan, 2010, republikaanien varustetuissa 5-äänestys konservatiivinen enemmistö korkeimmassa oikeudessa, asetuksia että salainen, rajoittamaton yritysrahoitusta poliittisen mainoksia on eräänlaista perustuslain suojan ”sananvapaus”. Tämä päätös dramaattisesti siirtyy vaalien vaikutusvaltaa pois yksittäisistä äänestäjien antamalla varakkaiden yksityishenkilöiden ja yritysten salaa ostaa vaalitulos he haluavat tulva käteistä. Samalla, super-kokoinen yritysten kampanjalahjoituksista antaa suoraan ehdokkaille on tullut laillisesti pakotteita suorina lahjontaa.
Un valittiin globaali hallitus. Kun yhä useammat meistä ovat voittaneet äänioikeuden, valta tehdä tärkeitä päätöksiä on siirretty pois käsistä valittujen paikallisten, osavaltion ja liittovaltion viranomaiset ja osaksi käsitys YK valittiin maailmanlaajuisen komissaarit nimittää ja valvoo monikansallinen yritykset. Yhä enemmän, elintärkeää päätöksiä, jotka vaikuttavat elämäämme – päätöksiä talouden, kaupan, työpaikat, ympäristön, työntekijöiden turvallisuutta, yksityisyyttä, viestintä, ja niin paljon enemmän – tehdään World ”kauppa” järjestöjen, kuten WTO: ssa, GATT, NAFTA, TRIPS, FTAA ja niin edelleen, jotka keskustelevat asioista, jotka vaikuttavat elämäämme salassa ja antaa asetuksia, joita ei voi hakea muutosta tai muutetaan. Ja päätöksensä ohittavat tekemät meidän luottamushenkilöiden kaikilla tasoilla.