Painovoima & Inertia Kautta Säteilyenergia

Original page: http://home.netcom.com/~sbyers11/

Tiivistelmä: RADIANT PAINE MALLI KAUKO VOITTO

Site Sivu List  Yhteistyökumppanimme: Michael D. Byers Kirjoittaja: Stanley V. Byers, © 1995      

 Kaikki voimat, jotka läpi etäisyys on johtuvan avaruussäteilystä paine ja varjostuksen näiden taajuuksien asia. Varjostuksen aiheuttaa paikallisen epätasapainoinen virtaus normaalisti tasapainossa vastakkaisten säteilyn taajuus virtaa vapaata tilaa.
Kaikki materia ja EM säteilyn olemassa häiriökuvioita pääministerin taustasäteilyn taajuudet tilaa.
Pinta vakavuus raja on 1,141 gs ja säteilyn paine raja 86,6 meg PSI (6,09 meg kgf/cm ^ 2) on esitetty olevan olemassa, kun säteilyn virtaus on täysin suojattu meidän suuri planeetat.
Tiedot ja kaaviot esitetään osoitetaan yhteensä painovoiman suojaus meidän suuri planeettoja.
Tämä suojaus tiedot osoittavat, että massa vetovoima ja yleinen suhteellisuusteoria vetovoima ei ole olemassa.
Prof. L Rancourt Kanada on havainnut, että laservalo edellä objektin osittain suojaa painovoimaa.
Tämä säteily ja suojaus tarjoaa dataa, joka osoittaa paikallisen luomisen vauhtia ja energiaa.
Käänteisen neliön fysiikan lakeja on osoitettu olevan luonnollinen seuraus varjostusilmiön geometria etäisyyden. jatkui

Site
Sisältö
Home Pg
Sisältö
Kuvat Pohja Seuraava Pg
Painovoima Käsitteet
pg I

Abstrakti jatk. Malli inertia on annettu jossa inertia on seurausta epätasapainoinen säteilyn absorption kiihdytyksen aikana. Epätasapaino on johtuvan yhdistelmä Doppler-ilmiön ja kvantti luonne fotonien.
Tämä järjestelmät malli aiheuttaa kauko voimien paljastaa itsestään selvää kokeita saavuttaa keinotekoisia vuorovaikutukseen kauko voimia. Lukuisia yhdistelmiä sähköstaattisen, magneettiset ja hitausvoimat voidaan kokeilla, joiden tavoitteena on koteloinnin tai keskittyen säteily muuttaa paikallisia vaikutuksia painovoiman ja inertian kun objektin.
Meidän säteilyn taajuuksien säädetään väliaineen olemassaolon Tunnetut maailmankaikkeus, … ja lisäksi universumeista (Monet Mansions) voi ilmetä muissa spektrit (kanavat), mutta samanaikaisesti voimassa samassa tilassa kanssa tunnettujen maailmankaikkeus.

Mallissa

 • Prime ei sähkömagneettinen, ei hiukkasmainen säteily läpäisee kaikki tilaa ja merkitystä klo ilmeisesti ääretön nopeus.
 • Tämä alkukantainen säteily nimetty Prime säteily (PF) tässä mallissa.
 • Kaikki materia, EM säteilyn ja magneettikenttiä esiintyä häiriöitä kuvioita tai vääristymiä Prime taustasäteilyn taajuudet tilaa.
 • Häiriön vuorovaikutukset ilmenevät koteloinnin, varjostus, mikä, taittavista ja siirtymät taajuus ja johdonmukaisuuden säteilyn virtauksen.
 • Prime säteilevä virtaus ja varjostuksen aiheuttavat kaikki kauko voimia.
 • Prime säteily on kaikki läpitunkeva potentiaalienergia, mutta ei lähetä energiaa.
 • Käänteinen etäisyys potenssiin kaavat voiman lisääminen säilyvät ennallaan.
 • Käänteinen etäisyys potenssiin soveltuu katvealueella ja varjo tiheys.
 • Painovoiman varjostuksen esittää raja ja ajankohtainen muunnelmia.
 • Maksimissaan Aurinkokunta Painovoiman raja tapahtuu kautta koko koteloinnin suurten planeettojen vain.
 • Säteily ilmenee inertiaan ja Sähköstaattinen voima spektri.
 • Nuclear suojaus käytön kaikissa ytimiä.
 • Nuclear suojaus massa korvaa suuria alueita ei muuteta energiaa.
 • Elektroneja ja ioneja vuorovaikutuksessa Sähköstaattinen ja inertiaviitejärjestelmät spektri.
 • Inertia johtuu Doppler-ilmiön ja fotoni (aalto ryhmä) ominaisuudet.
 • Magneettiset linjat ovat epävakaita muoto aineen ja kilpi painovoima.
 • Mitattavissa magneettikentät suojata painopisteen Sun, Jupiter, aurinkokuntamme ja galaksit ja selittää sprial muoto galakseja, ja poistaa tarpeen pimeää ainetta ja mustia aukkoja.
 • Molaarinen lämpökapasiteetti ja Avogadro hypoteesi tukea tätä kuumuutta kuoren malli lämpöä.

Pakottaa Käsitteet kehystettynä Ennen 1900

Seuraavat lainaukset Michael Faradayn ja James Clerk Maxwellin teokset esitetään vertailla näkemyksiään väliaineen (”aloilla voima”, ”linjat voima”, tai ”eetteri”) toimittamisen valon (EM) säteily käsitteen kanssa prime säteilyn väliaineen tämän paperin.

Michael Faradayn (1791-1867). Lainaan Näkymä Olen niin rohkeita kuin ojensi katsoo siksi, säteily (EM, kevyt) korkean lajien tärinän voimalinjoihin (eetteri)… lainaus
On tärkeää huomata, että Michael Faraday ei luonnehtivat hänen riviä voiman kuin sähkömagneettisen säteilyn. Mutta hän ei tarkastella hänen voimaviivat ja voimakentät kuin väliaine, jonka moduloidun värähtelyt ovat sähkömagneettista säteilyä.

Tämä paperi on luonteenomaista ensimmäinen syy kaikille laitteille voimia (voimaviivat) olevan, koska ei EM prime säteilyn ja varjostus. Tässä erinomaisella säteilylle varjostusta, on järjestelmä tuotannon kauko voimia, voimalinjat, ja voima kentät, … ja prime säteily on väliaine (eetteri) ja se, että kaikki valo, lämpö ja koko EM säteilyn spektri.

James Clerk Maxwellin kirjassa ”Treatise Sähkö- ja magnetismi”. Tarjoaa hänen näkymä olemassaolosta väliaineen valon etenemistä ja kauko-voimia.

Quote: Sence kaikki nämä teoriat johtavat käsitykseen, jonka mukaan väliaineen, jossa eteneminen tapahtuu, ja jos myönnämme tämä väliaine on hypoteesi, mielestäni sen pitäisi miehittää näkyvästi meidän tutkimuksia ja että meidän pitäisi pyrkiä rakentaa representaatio kaikista yksityiskohdista toimistaan, ja tämä on minun pysyvä tavoite tässä tutkielmassa.

Lainaus eli Medium >> Prime säteilyä tai eetteri.

Jos Sähkömagneettinen spektri on virheellisesti nähdään väliaineen (eetteri) ja valon läpäisyn, EM säteily, ja kauko-voimat, niin ansa kehäpäätelmä on tuottanut Alkulatauskoodi hissi, jossa EM-säteily on väline lähetyksen EM säteilyä. Jos yksi näkymät EM säteilyn väliaineena voimansiirto, sitten yksi on tarpeen tarkastella kiinteään elektroneja kuin jatkuvasti emittoivaa EM säteilyä energiaa selittämään sitä ympäröivän E voimakenttä. Se voi tuntua absurdia mutta ikuinen staattinen voimakentät sähköstatiikan, painovoima ja magnetismi eivät vaadi menoja energiaa. Ne ovat mahdollisia voima ja potentiaalienergia, mutta ne eivät ole säteilevä energia. Tässä mallissa…Sähkömagneettinen säteily on ainoa säteilyn, joka aiheuttaa ilmentymä energiaa ulko- tai sisäpuolelle etäolioita avaruudessa.
jatkui

Pakottaa Concepts jatk. Tämä seuraava lainaus Michael Faradayn löytyy James Clerk Maxwellin kirjassa ”Treatise Sähkö- ja magnetismi”. Michael Faraday antaa ehdotuksen, että väliaine kuljettamiseen valon voi hyvinkin olla väliaine tarjoaa kuljettamiseen kauko voimia.

Lainaus Omalta, ottaen huomioon suhde tyhjiön magneettinen voima ja yleinen luonne magneettisia ilmiöitä ulkoinen magneetti, olen taipuvainen käsitystä, että lähetyksessä voima on sellainen toiminta, ulkoisia magneetin, (mieluummin) kuin, että vaikutukset ovat vain vetovoima ja torjunnassa etäältä. Tällainen toiminta voi olla funktio (medium) eetteri; sillä se ei ole lainkaan todennäköistä, että jos olla eetteri, sen pitäisi olla  muita käyttötarkoituksia kuin vain välittämiseen (valoa ja lämpöä) säteilyä. Lainaus päättyy.  Faradayn Kokeellinen Tutkimukset, 3075

Väliaineen (eetteri) Tämän säteilyn ja varjostuksen malli on Prime ei sähkömagneettisen kuin hiukkasmaisen säteilyn joka läpäisee kaikki tilaa ja merkitystä.
Suluissa (), ja lihavoituna, edellä lainaukset, on lisätty tämän tekijän auttamaan selvennystä ja vertailu lainaus käsitteen kanssa tässä asiakirjassa.

Läheinen tutkimus Faradayn edellä lainauksia ei ole ilmennyt mitään ristiriidat hänen lainasi käsitteiden ja säteilyn paine järjestelmän kauko voiman tämän paperin. Historian voi helposti hyvittää Faradayn kanssa peräisin perus teemana paperin vuosisadan ennen tämän paperin julkaistiin ensimmäisen kerran noin 1975. jatkui

Seuraava lainaus on Albert Michelson luento noin 1899.

Lainaus: Oletetaan, että eetteri kanta vastaa sähkövarauksen, eetteri siirtymä sähkövirtaa, eetteri pyörteet atomeihin; jos jatkamme näitä olettamuksia, saavumme mitä voi olla yksi mahtavin yleistyksiä modernin tieteen, nimittäin että kaikki ilmiöt fyysisen maailmankaikkeuden ovat vain erilaisia ilmenemismuotoja eri liikennemuotojen yhden liikettä kaiken läpäisevä (aine), eetteriin. Päivä ei näytä kaukana kun lähentyvät linjat monilta ilmeisesti syrjäisillä alueilla ajatuksen kokoontuu yhteistä pohjaa. Sitten Atomilaji ja voimat kutsuttiin pelata niiden kemiallisesta vuorovaikutukset näiden atomien ja ei-eriytetty eetteri, kuten ilmenee ilmiöitä valon ja sähkön, rakenne molekyylin, selitys koheesion, elastisuuden ja gravitaatio, kaikki nämä tullaan järjestelty yhdeksi kompakti ja yhtäpitävät tieteellistä tietoa. lainaus
 jatkuu

Pakottaa Käsitteet jatk. Suluissa korostaen sanaa (aine) tässä edellä lainaus on otettu käyttöön tällä hetkellä tekijän. Eetteri tai keskipitkällä menneen ajateltiin yleisesti tai kutsutaan koostuu materiaalista ainetta. Ensimmäinen väliaine (eetteri?) Tämän nykyisen paperin, ”Säteilevä paine Malli Remote Pakottaa”, koostuu ei-materiaali, ei-sähkömagneettisen prime voima säteilyn (taajuusspektri, l). Sähköstaattinen voima on yksi osoitus epätasapainoinen virtausta prime säteily ja varjostus järjestelmä. Sähköstaattinen voima säteily, Pe (lue P sub e) on osa-spektrin sisällä koko “rime orce” spektri, Pf, ja seuraava on helposti saatavissa esimerkiksi E kentän voima.

Kun paperiarkki nähdään siirtää vaikutuksen alaisena varautuneen kampa, voimme havaita yksi selkeä ja esillä olevan esimerkin voima ja liike johtuen läpileikkaava Prime voima säteily, Pe, alle epäsymmetrinen virtauksen olosuhteissa. Kun yksi myöntää, että tämä sähköstaattisen voiman, ja inertiaviitejärjestelmät ja painovoima on kaikkialla tunnetun maailmankaikkeuden Onko järkevää epäillä läsnäolon pääministerin säteilyn väliaineessa? Tunnustaa, että on olemassa tässä erinomaisella säteily ei vaadi ”usko”, … Nature tuottaa jatkuvasti esimerkki säteilyn voimakenttä kautta kampa ja vähän paperia, voimakenttä, joka seuraa käänteisen neliön lakia tarkalleen. Tämä on täsmälleen sama käänteisen neliön lain että valon ja EM säteilyn ja varjostuksen myös näytteille. Vapaa kehon vapaata tilaa ei havaita painovoiman tai sähköstaattinen säteily voimia johtuen siitä, että ne ovat tasapainossa kaikkiin suuntiin. Kuitenkin, jos valonsäde tai radioaaltojen on suunnattu elin, värähtelevän E voimakenttä voidaan havaita, joka on resonanssi epätasapainon normaalisti tasapainossa taustasäteily voima.

Valon vaikutus vetovoima, professori Louis Rancourt

Lainaus: Tiivistelmä: Se on esitetty ensimmäisessä osassa, että kun 30° laminaarinen säde on 1,5 W punainen laservalo kulkee vapaasti liikkuvan massan kiertovaa heilurin ja kiinteä massa, on kasvua vetovoima kahden massat.
Toisessa osassa, kun laminaarinen valonsäde kulkee lähellä vapaasti liikkuva yksi massa torsioheiluria, massa siirtyy kohti valonsäteen. Lainaus päättyy