Kanavointi ja Läsnäolo Ilmio

Original page: https://wichm.home.xs4all.nl/presence.html

Kautta aikojen ihminen on vaikuttunut intimations läsnäoloa ilmenevien kautta valitun kanavia: shamaanit, medioissa, selvänäkijät. Varhaisimmat kuvaukset löytyvät Kiinan kirjallisuudesta vuodelta takaisin neljä tuhatta vuotta. Lajit kutsuttiin Wu tuolloin ja usein kuultu edes keisarit. Nämä lajit väitti lähettää antamien neuvojen henget kuolleen.

Ilmiö voi myös esittää itsensä kun ihmiset tulevat yhdessä yhteisen tavoitteen. Näyttää siltä, ​​että heidän mielensä sulake, luoda yhteinen kentän. Siinä läsnäolo voi ilmetä niin voimakkaasti siten, että se ei tunnista enää olevan osa osallistujista.

 

Kyky alitajunnan dramatisoida on seikka, jota on otettava huomioon, kun tätä ilmiötä on tutkittu. Yleisin asteena unelmansa joka koostuu erilaisista osista: reminiscenses, ärsykkeen, jne. Kuitenkin järjetön Tarinateatterin, uneksija ei ole epäilyksiä sen aitous. Sama pätee hypnotisoidusta. Hän voi vastata kaikkein uskomaton ehdotuksia. Hän voi kertoa, transsissa että hän on peräisin Mars ja viheltää kymmenen suosituinta hitti kappaleista planeetalla kyseisen viikon, kun pyydetään tekemään niin. Hän paljastuu sateenvarjo olohuone kun joku aivastaa Olipa tajuton ehdotus. Kun otetaan tilille siitä hän keksiä kaikenlaisia ​​selityksiä järkeistää hänen outoa käyttäytymistä.

Voisimme jopa aiheuttaa kysymys siitä, ‘I’, tietoisuus ihmisellä ei ole läsnä. Identiteettinsä on ylläpitää muisti ihmisaivojen, sen ominaisuuksiin liittyviä geneettisiä koodin ja muut vaikuttavat tekijät. Epänormaaliin tapauksissa useita kilpailevien henkilöitä voi ilmetä, jotka kamppailevat hallinnasta samasta henkilöstä: useita henkilöitä.

Tämä mysteeri näyttää liittyvät että tietoisuuden luonteesta. Tietoisuus syntyneet suljetuissa järjestelmissä fraktaalit.

Seuraava kysymys, pitäisikö meidän katsoa kaikkien vaikutelmia läsnäoloa ilmentää itsensä ominaisuuksien alitajuinen mieli tai on toinen elementti mukana?

Salaperäinen elementti nero ja luovuuteen

Luovuuden alitajunnan on yleisesti tunnustettu. Teko luominen ja Genius liittyy elementti, joka nousee yli pelkkä erinomainen tekninen saavutus. Taiteilijat eri taiteen todistavat niiden perustamiselle otetaan pois kätensä, kuin jos henki astuu hankkii sen ylevä laatu, muuttaen sen mestariteos inspiroi sydämet miehen koko ajan.
Tekijät löytää luvut luotu omaan kirjanpitoonsa olettaa persoonallisuus omaa ja ohjata kirjailija odottamattomia juonen kehitykseen.
Tesla näki keksinnöt (vaihtovirta generaattori) kokonaan töissä ennen hänen sielunsa silmin.

Niin monet suuret säveltäjät ovat todistaneet, että melodiat esittäytyivät spontaanisti. He tunsivat ollessa nauttineet in inspiraatio joka näytti jäävän oman ulottuvilla.
Muusikot kokevat, että esitysten aikana olemuksessaan näyttää sulautua musiikkia he pelaavat, muunto- ja lisäämällä siihen ylimääräinen hengellistä. On kuin heidän pelata kehittyy itse ottanut haltuunsa ‘jotain muuta’ jälkeen itse.

Läsnäolo Near-Death-Kokemuksia

Kenneth Ring Ph.D. tunnettu hänen alan tutkimus kirjoittaa noin Near-Death-Kokemuksia: Keskellä tämän ajattoman täydellisyyttä, mutta asiakas saa tietää, että jotenkin mukana tässä valossa on selvä  läsnäolo. Se ei ole henkilö, vaan se on  olento  jonkinlaista, lomake ei näy mutta joiden tietoisuus oman mielesi näyttää nyt olevan yhteydessä. Telepaattisen vuoropuhelu alkaa. Läsnäolo kertoo, että olet täytyy tehdä päätös siitä jäädä tänne tai palata.

Uskonto ja kanavointi

Raamatun profeetat puhuivat inspiroimana olennon kutsutaan Jahve. Ne toimitetaan ääniä he kuulivat oli niin suuri, että Abraham oli valmis tappamaan poikansa Iisakin uhriksi.
Profeetta Muhammad oli opetettu unia, näkyjä, mutta myös ääni.

Vihjeitä korkean läsnäolon ilmenneen keskuudessa hengenheimolaisia ​​löytyy S.Matthew 18, 20, kun Jeesus sanoo: ”Sillä missä kaksi tai kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellään.”

Toinen esimerkki on se, että ilmentymä Pyhän Hengen ensimmäisen kristittyjen yhteisöjä.
Acts 2, 3/4: ”Ja heille ilmestyi kielet jakaus toisistansa, niinkuin tulen; ja istuivat kunkin yksi niistä. Ja he olivat täynnä Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.”
The ‘Jumalan läsnäolo’ ilmentymä on yksi halutuimmista kokemuksia kristinuskossa.

Krishnamurti

KrishnamurtiKrishnamurti liittyy läsnäolopalvelun kehittää itse huoneessa. Usein hän saa pää-särkee myöhemmin (Super-herkkyys?). Mary Lutyens kirjoittaa vuodet täyttyminen (pg.186): ”Tähän hän vastasi heti, ‘Etkö tunne sitä huoneeseen?’ Hän lisää: ”Olen melko vailla psyykkinen lahja, mutta sillä hetkellä tein tuntuu yhtäkkiä satunnaisia jyskyttävä jotka näyttivät täyttää huoneen.” (Pg.228).
Krishnamurti viittasi läsnäoloa ehdoin: ”muut” ja ”äärettömyyden”, ”siunaus” ja pyhyyden”. Hän kuvaili sitä seuraavasti: ”Huone täyttyi että siunaus … Se oli keskellä kaikkea luomiseen; se oli puhdistava vakavasti, että puhdistettu aivoista jokaisen ajatuksen ja tunteen; syvällisyys se ei ollut mitattavissa, se oli siellä kiinteää, läpipääsemätön, massiivisuus oli kevyt kuin taivaan … Se oli ‘puhdas’, koskematon niin koskaan dyingly kaunis.”

Loihtiessa läsnäoloa

Toronto SPR istuntoEttä läsnäoloa voi vaihdella suuressa määrin nähdään raportit mielenilmauksia seance huoneessa. Vuonna loihtiessa Philip Iris M.Owen ja Margeret Sparrow jäsenet Toronton Psyykkisen Tutkimuksen seuran, kertovat kokemuksia heillä oli istunnon psyykkisen ilmiön vuonna 1972 (katso kuva. Antaa ponnistelunsa keskitytään he keksivät mies nimeltä Philip, päätti hänen persoonallisuutensa ja fyysiset ominaisuudet, antoi hänelle aikaa eläneen, taustalle nimiä ja päivämääriä, rakkaudettomasta avioliitto jne Kaikki tuote fantasia. Silti kun he istuivat kuukausina ”kokonaisuus” ilmoittautui mukaan rap. He tekivät koodin kommunikoida hänen tällaisilla rap. Aikana niiden kokeiden heidän pöytänsä on heitti itsensä huoneen poikki, minkä jälkeen jäsenille, ja niitä on nähty ainutlaatuinen, joskus leikkisä, persoonallisuus vastaajaan nimen jälkeen Philip, joka vahvisti kaikki tiedot keksi hänelle. Toinen ryhmä perustettiin myöhemmin samanlaisin tuloksin.

Aineellistumia

Toisessa koesarjassa samansuuntaisesti pidettiin myöhään luvulle Dr. T. Glen Hamilton. Kirjassaan aikomus ja Eloonjääminen hän kertoo kuinka hän istui kärsivällisesti joidenkin ihmisten kunnes trance-persoonallisuudet edes toteutunut ectoplasmic muotoja, joista monet valokuvattiin.

Tietenkin Henkiistinen kirjallisuus on täynnä vastaavia tapauksia. Moderni aalto Henkiismin alkoi noin 1847 ja piti länsimaissa otteessaan lähes vuosisadan.

Prof.Crookes kanssa aineellistumisen Katie kuningas

Professori William Crookes, Nobelprize voittaja suurena phycisist, tehty valokuvia aineellistumia hänen laboratoriossa 1870. Hän pysyi vakuuttuneita asiallisuus koko elämänsä, vaikka se maksoi hänelle lähes uransa.

Miljoonat samanlaisia ​​ilmenemismuotoja on tapahtunut Henkiistinen istuntohuoneessa-huoneita, mutta ne on unohdettu ja katsotaan väärentää vilpillinen medioissa. Kuitenkin henkilö, joka vie aikaa tutkia valtava kirjallisuudesta ei voi vaan vaikuttunut (fyysiset) kuvatut ilmiöt. Epäilemättä monet heistä ovat saattaneet koville mediums. Mutta jotka hylkäämään kaiken tämän ruumiin todistuksen arvottomana näyttävät olevan väärällä tiellä ja eivät näytä näytteille että utelias mieli elintärkeitä uusia oivalluksia.

Rajatieto tulevat julkiset huomiota tuskin kuten skeptikot vaikuttavat median. Silti spontaaneja kuin evp, Poltergeist ilmiöitä ja viime aikoina ‘Charlie, Charlie’ kynä peli keskuudessa lapset tullut uutinen. Epäilijät ovat hastely kutsutaan julistaa kaiken väärennös tai toimittamaan naurettava selitys.

Psykologia

Aiheesta, näin monilla aloilla on vielä tutkittava, koska suhde psykologinen ilmiö useita henkilöitä. Onko heillä mitään suhdetta?

Toinen merkittävä tutkimusala syytä mainita, että tohtori Michael Persinger n Neuro-teologiaa. Stimuloimalla aivojen magneettisignaaleja indusoi henkilöillä mystinen, uskonnollinen, ja hengellisiä kokemuksia. Joskus he myös tunsivat läsnäolon kehittämiseen.

Amerikkalainen psykologi J. Klimo on kirjoittanut tutkimus: ”Kanavointia: tutkimukset on saatu tietoja paranormaaleja lähteistä” (1987), jotka voidaan suositella.


Hyvin monet aiheita arvoinen tutkimuksessa on koottu tällä sivulla pääsemättä minkäänlaista johtopäätöstä. Tietoisuus ja läsnäolo “pysyvät mittaamaton laatuja elämän.
Voidaan ihmetellä, menemästä pidemmälle tiellä spekulatiivisen ajattelun, ovatko ilmiöt keskusteltu ovat osa laajempaa olennainen kysymys: “Mikä on tietoisuuden luonteesta?
Kuten olemme nähneet edellä luvussa täydellinen taideteoksia, Henki “ilmeisesti rikastaa niitä salaperäinen laatua. Laajemmassa merkityksessä voisi spekuloida, onko kaikki järjestelmät on suotu luonnostaan kanssa tietoisuuden muoto. Kytketty yhteen itsetajuisena ‘I’, tai sielu syntyy sillä hetkellä. Että ‘minä’ puolestaan on kyky yhdistyä muiden korkeampien tietoisuuden ja niin edelleen.
Täten julkisivun takana ilmeisesti mekaanisen liikuntamuotoja piilee rakennetta näkymätön vuorovaikutuksen Life aineen, kuten hengellinen internet. Toiselta tasolla voidaan kysyä, onko olemassa mitään jakoa elämän ja aineen. Henkilöitä, joilla oli hieno hetkenä ‘kosmisen tietoisuuden’ (Klikkaa tästä kuvaus) kuvaavat kokemustaan tunne paitsi yhtä universumin myös kaikkien ja kaikki muodot, jotka muodostavat kaikki sen ihmeellisiä loiston.

 

Vaikka harvat fyysiset lajit tunnetaan nykyään toimia kohdistuessa puhaltaa uutta eloa näitä harvinaisia ​​ilmiöitä.