FOSSIL VIRANSIIRTÄMISEN

Original: https://pubs.usgs.gov/gip/fossils/succession.html

Kolme käsitteet ovat tärkeitä tutkimuksen ja käytön fossiileja: (1) Fossiilit ovat edelleen kerran eläviä organismeja. (2) Useimmat fossiilit ovat edelleen sukupuuttoon organismien eli ne kuuluvat lajeihin, joita ei enää elävät kaikkialla maapallolla. (3) erilaista fossiileja löytyy kiviä eri ikäisiä eroavat koska elämä maapallolla on muuttunut ajan myötä.

Geofysikaalisia valikoimia ja alkuperä joitakin pääryhmää eläimiä ja kasveja.

Jos aloitamme tällä hetkellä ja tutkia ikääntyy kerroksia rock, tulemme tasolle, jolla ei fossiileja ihmiset ovat läsnä. Jos jatkamme ajassa taaksepäin, me peräkkäin tulee tasolle, jolla ei fossiileja kukkivat kasvit ovat läsnä, ei linnuista, ei nisäkkäitä, ei matelijat, ei nelijalkaiset selkärankaisten ei maakasvit, ei kaloja, ei kuoret, eikä eläimiä. Kolmen käsitteet esitetään yhteenveto yleisestä periaatteesta nimeltään lain Fossil Succession: erilaisia ​​eläimiä ja kasveja löydetty fossiileja muuttuvat ajan myötä. Kun löydämme samanlaisia ​​fossiileja kiviä eri paikoista, tiedämme, että kivet ovat samanikäisiä.

Photograph of fossil Archaeopteryx lithographicaTutkijat etsivät esivanhempia ja jälkeläisiä kautta geologic aikaa. Fossiilisten Archaeopteryx lithographica oli Jurassic eläimen luurangon matelijoiden, kuten sormet kynnet siivet (kiinteä nuolet), selkäranka ulottuu hännän (avoin nuoli), ja hampaat, mutta se oli peitetty höyheniä. Voimme nähdä fossiileja monien muiden matelijoiden kiven samanikäisiin ja jopa vanhempia, mutta Archaeopteryx lithographica on vanhin tunnettu fossiilisten olevan höyheniä. Voimme päätellä, että tämä eläin on yhteys matelijat ja linnut ja että linnut polveutuvat matelijat. Yksilö on noin 45 senttimetriä pitkä. Valokuva kohteliaisuus National Museum of Natural History, Smithsonian Institution.

Miten tutkijat selittävät muutokset elämänmuotoja, jotka ovat ilmeisiä kirjaa fossiileja kiviä? Varhainen selityksiä rakennettiin ympärille ajatus peräkkäisten luonnonkatastrofien tai katastrofeihin, ajoittain tuhosi elämää. Jokaisen katastrofi, elämä alkoi uudelleen. Puolivälissä yhdeksästoista luvulla, molemmat Charles Darwin ja Alfred Wallace ehdotti, että vanhemmat lajien elämän aiheuttaa nuoremmille. Darwinin mukaan tämä muutos tai kehitys johtuu neljä prosessia: vaihtelu, liiallinen lisääntyminen, kilpailu ja selviytyminen ne parhaiten sopeutuneet ympäristöön, jossa he elävät. Darwinin teoria selittää kaikki elämän monimuotoisuutta, sekä eläviltä fossiili. Hänen selitys antoi tieteellistä merkitystä havaittuun peräkkäin kerran elävän lajin nähdään fossiileja kirjaa maapallon historian säilynyt kiviä. Tieteelliset teoriat ovat jatkuvasti korjataan ja parannetaan, koska teoriassa on aina huomioon tunnetut tosiasiat ja havaintoja. Siksi uuden tiedon karttuessa, teoria voi muuttua. Soveltaminen teoria antaa meille mahdollisuuden kehittää uusia kasveja, jotka kestävät taudin elinsiirtoa munuaiset, löytää öljyä, ja ikä määritetään maapallomme. Darwinin evoluutioteoria on hiottu ja muokattu jatkuvasti, kun uutta tietoa on kertynyt. Kaikki uudet tiedot on tukenut Darwinin perusajatus-jotka elävät olennot ovat muuttuneet ajan myötä ja vanhemmat lajit ovat esi nuoremmat. Soveltaminen teoria antaa meille mahdollisuuden kehittää uusia kasveja, jotka kestävät taudin elinsiirtoa munuaiset, löytää öljyä, ja ikä määritetään maapallomme. Darwinin evoluutioteoria on hiottu ja muokattu jatkuvasti, kun uutta tietoa on kertynyt. Kaikki uudet tiedot on tukenut Darwinin perusajatus-jotka elävät olennot ovat muuttuneet ajan myötä ja vanhemmat lajit ovat esi nuoremmat. Soveltaminen teoria antaa meille mahdollisuuden kehittää uusia kasveja, jotka kestävät taudin elinsiirtoa munuaiset, löytää öljyä, ja ikä määritetään maapallomme. Darwinin evoluutioteoria on hiottu ja muokattu jatkuvasti, kun uutta tietoa on kertynyt. Kaikki uudet tiedot on tukenut Darwinin perusajatus-jotka elävät olennot ovat muuttuneet ajan myötä ja vanhemmat lajit ovat esi nuoremmat.

 

Diagram showing fossil clams of the same speciesLaji on kaikkein perusyksikkö luokittelun elävien olentojen. Tämä ryhmä fossiilisten simpukat osoittaa todennäköisesti esi-jälkeläinen suhteet lajitasolla. Nämä fossiileja Keski-Atlantin valtiot näyttävät tietä lajit voivat muuttua ajan myötä. Huomaa, miten muoto posterior (taka) päähän nämä simpukat tulee pyöristetty nuoremman lajeja, ja alue, jossa kaksi kuorta pidetään yhdessä (ligamental ontelo) suurenee. Paleontologeja kiinnittää erityistä huomiota muotoon kuoret ja yksityiskohdat anatomian säilynyt merkinnät shells.Numbers vuonna vasemmassa viittaavat niistä seuraavat geologinen aikasegmentit: 1, plioseenikaudeksi; 2, Mioseeni; 3, Oligocene; 4, Eocene; 5, Paleocene; 6, Myöhäisliitukausi. Kuvio luvalla G. Lynn Wingard.

 

Lain Fossil Succession on erittäin tärkeää geologien jotka täytyy tietää iät kiviä he opiskelevat. Fossiilit läsnä rock altistuksessa ydin reikä voidaan käyttää määrittämään aikojen kiviä hyvin tarkasti. Tarkemmat tutkimukset monia kiviä monista paikoista paljastavat, että jotkut fossiileja on lyhyt, tunnettu aika olemassaolon. Näitä hyödyllisiä fossiilit kutsutaan indeksin fossils.Today eläimiä ja kasveja, jotka elävät meressä ovat hyvin erilaiset kuin ne, jotka asuvat maalla, ja eläimiä ja kasveja, jotka elävät yhdessä osassa meressä tai yhteen osaan maata ovat hyvin erilaiset kuin muissa osissa. Samoin fossiilisia eläimiä ja kasveja eri ympäristöt ovat erilaisia. Se tulee haaste tunnistaa kiviä samanikäisiä kun yksi kallio talletettiin maalla ja toinen talletettiin syvällä meressä.

Tutkimus fossiileja ja kiviä, jotka sisältävät niitä tapahtuu sekä ulkona ja laboratoriossa. Kenttätyö voi tapahtua missä päin maailmaa tahansa. Laboratoriossa, rock sahat, hammas porat, pneumaattinen taltta, epäorgaanisten ja orgaanisten happojen kanssa, ja muut mekaaniset ja kemialliset menettelyjä voidaan käyttää valmistettaessa näytteitä tutkimus. Valmiste voi kestää päiviä, viikkoja tai kuukausia suuret dinosaurukset voi kestää vuosia valmistautua. Kun fossiilit vapautuvat kallioon, ne voidaan tutkia ja tulkita. Lisäksi kallio itsessään tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa ympäristöstä, jossa se ja fossiileja muodostettiin.

Diagram showing how to use fossils to recognize rocks of the same or different ages
Fossiileja voidaan käyttää tunnistamaan kiviä saman tai eri-ikäisille. Fossiilit tässä kuviossa ovat edelleen mikroskooppisten levien. Kuvissa tehtiin pyyhkäisyelektronimikroskoopilla ja on suurennettu noin 250 kertaa. Etelä-Carolinassa, kolme lajia tava taan ydin rock. Virginia, vain kaksi näistä lajeista löytyy. Tiedämme lajeista, joilla ei käydä niin, että kiven ennätys alkupuolella keskellä Eocene puuttuu Virginiassa. Käytämme näitä lajeja tunnistaa kiviä saman ikäisiä (varhainen Eocene ja jälkimmäinen osa keskellä Eocene) sekä Etelä-Carolinassa ja Virginiassa. Tutkimus kerroksellinen kiviä ja fossiileja niissä kutsutaan biostratigraphy; etuliite bio on kreikkaa ja tarkoittaa elämän.