John Hardin

 

Original: http://www.impsec.org/~jhardin/

Uusi aineisto

(07.18.17) Uusi kuvamateriaali: vastaukseni Seattlen ehdotettua veroa jotka ”tuottavat liikaa”. Creative Commons lisenssi.  Ota minut kaupallisen lisenssin tarvittaessa.

(01.19.17) Uusi kuvamateriaali: Lopuksi. Creative Commons lisensoitua. Ota minut kaupallisen lisenssin tarvittaessa.

(03.31.16) Uusi kuvamateriaali: etsimme lisää sitä samaa? Creative Commons lisensoitua. Ota minut kaupallisen lisenssin tarvittaessa.

(12.20.12) Larry Correia nykyisestä aallon Gun Ohjaus hysteriaa. Luettavaa.

(02.04.12) Uusi kuvamateriaali: ”Kiitos” kortteja varten buycott on carry sopiva (tai kanna-suvaitsevainen) jälleenmyyjä, kuten Starbucks Coffee. Mitoitettu 3 x 5 käyntikortteja kohti Vistaprint. Tulossa piakkoin: levy voidaan tulostaa oman kartongille. Creative Commons lisensoitua. Ota minut kaupallisen lisenssin tarvittaessa.

(04.11.11) Uusi kuvamateriaali, tasapainottaa ”Gun-Free” Zone merkkejä. Creative Commons lisensoitua. Ota minut kaupallisen lisenssin tarvittaessa.

(01.23.11) Oma kirje oppositiossa HR308 – kiitos Joe Huffman inspiraatiota.

(06.09.09) Uusi taidetta.Tarroja on saatavilla CafePressCreative Commons lisensoitua.

(11.14.08) My tarkistaminen  pastori Martin Niemöller n Ensin ne tulivat runo: lament n Ahsa kannattaja
Gun omistajat ei ole varaa lankea hajota ja hallitse strategioita, jotka olisivat aseista People.

(06.15.08) Enemmän Obama Autotarra kuvamateriaali on saatavilla…
Voit vapaasti käyttää näitä kuvia ja pikkukuvia. Niitä voidaan käyttää luomaan oman puskurin tarroja CafePress tai Zazzle, mutta et saa tarjota niitä myyntiin muille. Voit myös tulostaa ne omalla väritulostin, leikkaa kokoon, ja käyttää liimapuikolla liittää ne sisällä auton ikkunasta.

(04.20.08) Vastauksena äärimmäiseen typeryys Itä Tennessee State University hallinto:

Suuret tarrat on sijoitettu ovet jokaisen rakennuksen varoittaa opiskelijoille kuusi vuotta vankeutta ja enintään sakkoa $ 3000 jos aseen tuodaan koulun tiloissa. Tarrasta myös, että ne, joilla on asianmukaiset käsiasekurssin lisenssiä ei suljeta näitä seuraamuksia. Vaikka nämä nähdään apua ja hyötyä muutokset…Olen päivittänyt Gun-Free Zone merkkejä…tarrat ovat saatavilla ZazzleCreative Commons lisensoitua. Ota minut kaupallisen lisenssin tarvittaessa.

(04.18.08) Kymmenen tuumaa lunta yhden iltapäivän ei ole iso juttu talvella useimmissa paikoissa, vaikka Puget Sound vain saamme lunta niin muutaman vuoden välein. Se on iso juttu, kun iltapäivällä on huhtikuun puolivälissä…

(16/02/08) No, tarpeeksi hämärä. Saamme  kaunista auringonlaskua täällä joskus…Anteeksi bambu peittää sydämessä auringonnousu laukaus oli jotenkin hätäinen.

(26/04/07 – Päivitetty 02.16.08) minun ottaa VT tragedia, ampumista vuonna Westboro Mall ja muita vastaavia tragedioita. Ratkaisu väkivaltainen ase rikollisuutta  ole  uhri aseistariisunta. Creative Commons lisensoitua.
Nämä kuvat ovat saatavilla mini-juliste (11 “x 17”) ja kolme t-paitoja klo CafePress.

(01.20.07) Vastauksena Microsoft ehdottaa niiden ”Avaa” XML dokumentin tiedostomuodon ISO-standardia, olen kirjoittanut kirjeen protestin ja  jäsenten  ANSI tehtävänä on edustaa USA: ISO. Katso Groklaw ja Andy Updegrove blogi osoitteessa ConsortiumInfo.org standardit yhteenliittymät verkkosivuilla lisätietoja tästä räikeä tarjouksen korruptoitunut kansainvälisiä standardeja prosessi säilyttää Microsoftin lähes monopoliasema toimisto-ohjelmisto.

(01.07.07) Vielä kissa pix (arkistoista): Kali Miao hyväksyy lasertulostin.

(12.15.06) Olen päivittänyt Scanner Tarpit HOWTO vastaamaan työn olen tehnyt kanssa Labrea on tarpit spamboteilta ja muiden roskapostittajat.

(07.31.06) Enemmän huomionosoituksia vaimoni taitoja paperin rei’itys-at-matkan … Hyvä päivä klo Range #3

(07.22.06) Otin suloinen aikaa kirjoittaa nämä ylös …Hyvä päivä klo Range #1 ja Hyvä päivä klo Range #2
… missä minä kehuskella vaimoni ampumataito.

(09.07.06) Per pyynnön heitettiin tuulet ASR: Tällä OADS laastari (käynti Anvil Chorus sivulta lisää kuvia) 

OADS patch

  … ja laastari muki, täydellinen kahvinjuonti taas neuvottelee toimittajien tai vastata toiseen ärsyttävää tukipyyntö:

OADS mug

(02.18.06) Enemmän FAL nyytti – siirtomaa Navy Jack lipun (historia lippu), päivitetty … 

Paljon kiitos Chris Whitten hänen luvalla käyttämään alkuperäistä laivaston Jack kuvan perustan tälle. Katsomaan hänen sivustolla haltuunsa http://www.navyjack.info/, ja jos haluat saalis ei-FAL Navy Jack vierailee Chrisin CafePress myymälän http://www.cafepress.com/dont_tread

Jotta Armalite / M-16-versio tämä puskuritarraan osoitteessa  http://www.lifelibertyetc.com/Products/Stickers/Shooter-Jack-Stickers  – että verkkotunnus on kuollut. Luulen täytyy tehdä AR versio tästä samoin …

(05.11.05) Enemmän taideharrastusten: SonyBMG musiikkia CD sisältää DRM-ohjelmisto, joka avaa Windows ruutuun väärinkäytöksille, kuten piilotettu vakoiluohjelma. (Sitä on kutsuttu ”rootkit”, vaikka se olisi paremmin kutsua ”rootkit mahdollistajana”.) Tässä on Sonyn rootkit puskuritarraan julkisesti näyttää tyytymättömiä heidän ylimielisyyttä. Sony Rootkit puskuritarraan on korvattu entistä-ajankohtainen puskuritarraan. Sony Rootkit kuva on edelleen käytettävissä.

Kuva itsessään on käytettävissä Creative Commons -lisenssillä.

(05.02.05) kirjeeni minun valtion lainsäätäjille ehdotetusta ampuma lakeja.

(01.29.05) Ajatuksia ehdotetuista Washington State ampuma lakeja – lähinnä, jopa tiukempaa versio 1994 Crime Bill ”rynnäkköaseita” kielto, joka on 0,50-kaliiperin kiväärin kielto, vielä rajoituksia CCW haltijoille, jne lisätietoja löytyy FAL Files (sivuuttaa haukkumista), ja toisella foorumilla.

(01.23.05) Olen valloilleen taiteellista puolella hieman! Tässä muutamia hauskoja pikku FAL ja AR-15/M-16 tarrat Euroopan Auto” Olen tästä maasta” tyyliin

(04/07/04) Tässä vielä yksi tarkoituksenmukainen-for-the-loma kirjeen minun valittujen edustajien.

(01/06/04) Senaattori Cantwell vastanneet kirjain – melko nopeasti, se näyttää. Nopein kirjeen lännessä? Tässä on vastaukseni hänelle.

(05.30.04) Tässä jälleen yksi kirje minun valittujen edustajien. Toivottavasti he kuuntelevat.

(05.03.04) Senaattori Murray vastasi kirjeeni. Tässä on vastaukseni hänelle.

(11.11.03) Toinen kirje minun edustajille.

(06.30.03) Vielä kissa pix: Ziba hänen kesän do

(04.13.03) kirje minun edustajille.

(05.27.02) Vielä kissa pix: Kassiopeia ollessa ditz (kyllä, hän ei todellakaan näyttää tältä …)

(04.07.02) Skannerin Tarpit HOWTO

(02-01-01) Vielä kissa pix:

(Cat Vortex on mitä kissasi katsomassa, kun hän tuijottaa kiihkeästi tyhjää kohtaa seinälle. Kissat kiehtovaa, mutta ihminen ei voi ymmärtää, mitä kaikki tämä kohu johtuu.)

(12.15.01) Tässä on minun kirjeen DoJ ehdotetusta Microsoftin ratkaisun.

 

Tietoturvaresurssit 

Sähköposti Sanitizer 

Oletteko hallinnoida sähköpostipalvelin? Jos näin on, tarvitset tapa suojata käyttäjiä vastaan matoja, puskurin ylivuoto hyökkäyksiä heidän kirjekuorien ja sosiaalisen engineering hyökkäyksiä heidän luottamuksensa. Sähköposti Sanitizer käyttävät asennukset Procmail-kykenevä postin yhdyskäytävää ja voit tunnistaa ja estää näitä hyökkäyksiä. Älä luota pelkästään loppukäyttäjän virustorjunta, joka on reaktiivinen (virus päivitykset näkyvät jälkeen virus on jo leviämässä) ja se voi olla out-of-date (tai olematon).

Käy tehostaminen E-Mail Security Procmail sivulle. [HTTP Mirror 1 (USA: WA)|HTTP Mirror 2 (EU: EI)|HTTP Mirror 3 (EU: NL) |HTTP Peili 4 (AU)]

Linux palomuuri ja Masquerade resursseja

 

Linux 2.2 VPN Masquerade

[HTTP Mirror 1 (USA: WA)|HTTP Mirror 2 (EU: EI)|HTTP Mirror 3 (EU: NL)]

Linux 2.2-ydin tuki naamioitunut IPSec ja PPTP VPN liikennettä. Nyt voit turvallisesti työskennellä kotoa tai eri puolilla maata Internetin kautta, jättäen samanaikaisen internetyhteyden loppuelämäsi lähiverkossa.

 

IPsec
Client -.
        |
PPTP    | Linux                                IPsec or
Client -+-> Masq and –> Internet –> Firewall –> PPTP
        | Firewall                              Server
Others -+
        |

Ipfwadm Dotfile Module

[FTP Peili 1]

GUI etupää hallintaan Linux 2.0. X palomuuri kotiin tai pienyrityksen verkkoon. Parantaa tietoturvaa Internet pienellä hässäkkää.

Internetiä useita tietokoneita samanaikaisesti läpi vain yhden IP-osoitteen ja puhelinlinjan tai ISDN/DSL/ kaapelimodeemi. Suuri kodeissa, joissa kaksi (tai enemmän) ihmiset haluavat surffailla samaan aikaan, tai jos haluat telecommute kun lapset leikkivät! Kannattaa myös katsoa Linux IP Masquerade Resource sivu.

 

System
One ———.
               |
               |
System         |           Linux
  Two ———+–> Masq and —> Internet
               |        Firewall
Other          |
Systems —– ‘

Käytin tuottaa  JMS CIS Digest.


Minun elvyttää  yhden hengen standard-sivun muodossa.


Muita asioita teen:

 • Lue SF –  John Ringo  erityisesti, mutta myös Lois McMaster BujoldDavid Webereversti Tom KratmanMichael Z. ”Mad Mike” WilliamsonEric Flint, ja tietysti  Robert Heinlein.
 • Työ (liikaa, viime aikoina)
 • Edistää Apache SpamAssassinin (sääntöihini hiekkalaatikko on täällä)
 • Kerää onnenkeksit. Voit  napata kokoelmani, jos olet kiinnostunut.
 • Accrete kissoja. ”… ja sitten oli viisi.” (… ja surevat menetystä. Olemme alaspäin  neljään  kolmen  kahteen nyt. RIP OJ, 19 vuotias ja kipeästi.) (… kolme – on pian uusi pentu talo!) (… kaksi. RIP Cassiopeia 14 vuotias ja kaipaamme häntä kauheasti. Minusta et voi oikeastaan täyttää kissa-muotoinen reikä sydämesi toisen kissan.) (… yksi. RIP Kali Miao, aivan liian yhtäkkiä ja kissa-muotoinen aukko kasvaa.) (… ehkä meillä on toinen, naapurin kissa elää nyt meidän esiportaan …) (Huoh. Ulkokissat katoavat aivan liian helposti ja yllättäen. kissa-muotoinen reikä kasvaa uudelleen.)
 • Tuhlata liian paljon aikaa pelaa Urban Dead (kuten ”Constantine Bothari”) ja  Quake III Arena (muodossa Urban Terror ja Ultra Freeze Tag). Muiden Urban Dead pelaajia, tässä on minun tiedot todisteita vastaan roistoja.
  … No, ei niinkään sen enempää. Pelaamista on tullut vähemmän osa elämästäni luonnetta yhtiö on muuttunut, ja miten haluan viettää vapaa-aikaa on muuttunut.
 • Toisinaan pelata työntövoimaa  ja Dirtside II ( ”Hemmetti, Kessu! REMFs polkumyyntiä toinen vihreä Toinen Looie meitä!”)
  Toivon joskus kirjoittaa DS2 ajoneuvo- ja varpaiden rakentaja C #.
 • Himoiten shorty para Fals – Varoitus! WECSOG neophyte rakenteilla!

Tässä (melko vanha nyt) kuva minusta, joka on kuva minusta ja minun leija, ja linkki vaimoni koruja ja taide yrityssivua jos olet kiinnostunut …

Erittäin hyvä ystävä on suunnitellut ja myynyt innovatiivisia vakiovirtausventtiili biodieselin sentrifugeja, jotka ovat automaattisesti säätyvä – jos olet tuottaa biodieseliä yli pieniä määriä (esim olet co-op tai kaupallinen tuottaja) katsomaan. Sinulla ei ole mitään menetettävää mutta selkeytyssäiliöt!

Tässä toivelistalla jos tuntuu halu lähettää minulle lahja …🙂

Lähettää minulle sähköpostitse osoitteeseen  <jhardin@impsec.org>  – roskapostittajat ammutaan (ks FAL linkeistä) …
Vanhat sähköpostiosoitteet:  <jhardin@wolfenet.com> <jhardin@wolfe.net>

Oma 2048-bittinen julkinen avain:

—–BEGIN PGP PUBLIC KEY BLOCK—–
Version: PGP 5.0

mQGiBDb7vBERBADvmy4gtQcoX+vyxsGrU8sZkIqzqCCfTDXdWqDix9JPxeTlN+03
z+4ckjZVbEr93OVrKggIwJVYRn72EddqZmTMZaKWvR5vlJAy0xHOdoGchWTrdE81
JWr720xMwSvNjZ3Hvpz0nZOPGUfI4MbjoplMLHg4i8SLZW0aROWZbbHaLwCg/8NF
JI1aCk0hde74Q0w/KFp5S2cEAIt0OQkIYQgwau3U6I7hKjg6FoUqWqVdxRiCpx6Y
M3D8G9J28syTarWcV0rL9oZt9hrWrI25Cv8BvHIl3SypJ2GRuAYg7JeyO7PUFI6i
Ag7tk/4GNh0En7AV/NC+ZaTPnJ1uUvTcino6HsNyTMq7f9/sTuxc5dHZhhu4QVR6
QiP4A/4rT4L+LNgvpDW4SoIYM1xqV7pmLc1bvSgSlRIHwBK61JWJeLa4TRKe12Rj
vCrI9XaGyWy5T4aRddZ+fBE5jjdyeRP59T+2l8TZOU8bhDJ/cGJY4Wszpzfd0grh
2ByeyVBIJvdoW5SQlwb7epPfhaHJCqJDVB2gXjzrWsf8djobbLQlSm9obiBELiBI
YXJkaW4gPGpoYXJkaW5Ad29sZmVuZXQuY29tPokASwQQEQIACwUCNvu8EQQLAwEC
AAoJENgi5ua4cy55uzEAoObXqyRsnRQYn7A6XDGo0GnlUTpHAKCVTmOv7ngsn5ob
AUFDJpc0//83kokAdQMFEDb7vaVmcuPbQeqU9QEB0JQDAIuVSeW0OwrcEVF38fZJ
e1Pg0+jyosnNz1/ZAQcNaioV9xYSJflJJ4e7Ttg88TVfpywDCZzGXSXeMV05j3AE
Nkvp+RBWCkTUS1+oYUxl3FbDQYlxn1dTOA8J57/Af4sj3IkARgQQEQIABgUCNvvS
QQAKCRAt95ar7pybj7awAJ9yKecxRQYIgI6Xcuksq5BZ+uEciACg5uCCpC9ITlm7
OKdrwT9+9aUaaMC5Ag0ENvu8FRAIAPZCV7cIfwgXcqK61qlC8wXo+VMROU+28W65
Szgg2gGnVqMU6Y9AVfPQB8bLQ6mUrfdMZIZJ+AyDvWXpF9Sh01D49Vlf3HZSTz09
jdvOmeFXklnN/biudE/F/Ha8g8VHMGHOfMlm/xX5u/2RXscBqtNbno2gpXI61Brw
v0YAWCvl9Ij9WE5J280gtJ3kkQc2azNsOA1FHQ98iLMcfFstjvbzySPAQ/ClWxiN
jrtVjLhdONM0/XwXV0OjHRhs3jMhLLUq/zzhsSlAGBGNfISnCnLWhsQDGcgHKXrK
lQzZlp+r0ApQmwJG0wg9ZqRdQZ+cfL2JSyIZJrqrol7DVekyCzsAAgIH+wd8Qm2r
mZXqS0SM+zRfq94EZ+Y6Em7BadpSAD4AzuG3kwpzdi4YFA8OalJn/IDVdDHikMin
v2AJKhKfaJi77d0kzTDut6txS1LdYW4UoZ3MlyARFnfuKpI5I6Om01JimjmdAFHS
7jcyO4YTeaXLLwFEn3EQ5ofWkkcE+45xAbO+uz1MK2bj94alYVDw1xla/Xhj3ryp
6LY870krf5xSbSvrJ9PYOFShrzvFAwJCJF7hmkeqZ0Yn2QNWKgCONCQSsHmRbLeT
pcSWuq5jLaOdVc3hRyMtF6qco7ZDB2N/VmgYuzooOhOAofmh6FzBJ15WSUWvVQHa
4B/fdcnGLqkmngCJAD8DBRg2+7wW2CLm5rhzLnkRAqWhAKDUGDjGgxIq2VVC9d4/
/z3Gnvi87ACg25/0m/bZX9I1G5JGb+8TPIVE8Gw=
=/1ix
—–END PGP PUBLIC KEY BLOCK—–