Kuinka Quackery Haittaa Syöpää Potilaille

Original: http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/vahingoittaaquack.html

Taloudellista Vahinkoa

Rahamäärä tuhlataan syöpä puoskarointi on tuntematon, mutta todennäköisesti yli miljardi dollaria vuodessa, käytetty summa syöpätutkimukseen. Taloudellinen vaikutus yksilöille ja perheet voivat olla katastrofaalisia, jos ne jäävät ansaan sankarillisesti ”ei jätä kiveä kääntämättä” etsiessään korjata toivottomassa tapauksissa. Jotkut huijareille ovat varsin halukkaita vuotaa ne kuiviksi taloudellisesti. Tiedän tapauksia, joissa perhe vietiin perheen säästöt, jäi iso kiinnitys aikaisemmin maksetun kotiin, tai jopa menettäneet kotinsa.

Suora vahingoittaa

Kyseenalainen hoitoja voi aiheuttaa kuoleman, vakavan vamman, tarpeetonta kärsimystä, ja epämuodostumista. Syanidimyrkytyksen elimistöön aprikoosi kuoppia tai laetrile, Salmonella dublin infektio juomasta raakamaidon elektrolyyttiepätasapaino aiheuttama kahvi peräruiskeet, sisäinen verenvuoto syvältä hieronta ja aivovaurion koko kehon hypertermia ovat kaikki aiheuttaneet tarpeetonta kuolemaa syöpäpotilaita. Klinikoilla tarjoavat huonompaa hoito, intravenoosinen infuusio eri concoctions ovat aiheuttaneet verenmyrkytyksen ja aliravitsemukseen. Ja soveltaminen escharotics (syövyttäviä kemikaaleja) ihoa syöpäpotilaiden on johtanut tarpeetonta kosmeettisen haitan.

Ruth Conrad, Idaho nainen, oli kamala kokemus seurauksena konsultointi yksi valtion monista lisensoimattomia naturopaths. Vaikka hoitoon hakeutuvien kipeä olkapää, hän valitti myös kuhmu nenäänsä. Luonnonparantaja ilmoitti olevansa syövän ja antoi hänelle mustan kasviperäisten voidetta soveltaa suoraan. Muutaman päivän, hänen kasvonsa tuli erittäin kivulias ja hänelle kehittyi punaisia ​​raitoja, joka juoksi alas hänen poskiaan. Hänen huolissaan puhelinsoitto luonnonparantaja toi selityksen, jonka läsnäolo linjat oli hyvä merkki, koska ne ”muistuttavat rapu, ja syöpä on rapu.” Hän myös neuvoi häntä soveltaa enemmän mustan säästä. Viikon kuluessa, suuri osa hänen kasvonsa, kuten nenäänsä, sloughed pois. Se kesti kolme vuotta ja 17 muovin kirurgisten operaatioiden rekonstruoida hänen kasvonsa.

Rouva Conradin kokemus osoittaa toisen näkökohdan syövän puoskarointi-väärennös diagnoosin. Hän ei koskaan ollut syöpä ensiksi. Sen lisäksi kärsivät välitöntä vahinkoa siitä emäksisen hoitoa, hän myös kärsi henkisestä kärsimyksestä ajatella hänellä oli pelko sairaus.

Epäsuora Vahingoittaa

Esimerkki turha kuolema liittyi Oregonin mies, joka käsitellään hänen tyvisolusyöpä suun kanssa postimyynnin lääke 15 vuotta. Mikä tekee tässä tapauksessa erityisen traagista, että koska tämä syöpä lähes koskaan metastasizes, hänellä oli paljon vuotta aikaa korjata hänen hulluutensa. Vaikka pahasti pilannut kasvava kasvain, hän jatkoi itsehoitoa.

Liiallinen kun ruokavalion hoito on yleinen tapa, jolla epäsuora haittaa tappaa syövän sairastuneille. Valitus ravinnon korjaustoimenpiteitä kytketään kansanlääkinnässä. Lähes jokainen kulttuuri, joka alkaa muinaiset egyptiläiset, on uskonut puoliksi totta ”Olet mitä syöt.” Tämä tarkoittaa sitä, että sairaudet johtuvat virheellisestä ruokavaliosta ja päinvastoin, voidaan parantaa syömällä ”oikea” elintarvikkeisiin. Julkisuus antaa epidemiologisia spekulaatioihin ”syövän ehkäisy ruokavalion” rohkaisee uskoa siihen, että ruokavalio erittäin lupaava sekä ennaltaehkäisyä ja syövän hoitoon. Tosiasia on, että vaikka puutostiloja voi aiheuttaa sairauksia ja ruokavalion ylilyönnit voivat aiheuttaa tai pahentaa useita muita, valtaosa taudit eivät ole ravitsemuksellista syy.

Yksi ruoka-as-lääke lähestymistapa, joka on suosittu tänään on makrobioottinen, joka sai laajaa julkisuutta, kun Anthony Sattilaro, MD, Philadelphia lääkäri totesi, että ruokavalio oli auttanut häntä voittamaan eturauhassyöpä. Kansalliset lehtiartikkeleita, kirjan ja tv-esiintymisiä levittää uskoa siihen Makrobiotiikka oli parantanut hänen syöpä. Vaikka Sattilaro oli myös tehty tavanomainen hoito, makrobioottinen tuntui täytä joitakin emotionaalinen tarve tyydyttämätön mukaan säännöllisellä hoidolla. Hän lopulta kuoli tautiin, mutta tämä seikka ei ole mainittu makrobioottinen lehdistössä.

Makrobioottinen ruokavalio muistuttaa jonkin nykysuositusta syövän ehkäisy ruokavalion. Kuitenkin, koska sen jäykkyys, alhainen rasvapitoisuus, vähäinen käyttö yksinkertaisia ​​sokereita, ja yksinomainen luottaminen kasvi- pikemmin kuin eläinproteiinia, se on huono potilaille, joille suoritetaan säteilyä tai kemoterapiaa. Nämä potilaat tarvitsevat laadukkaita, ravintoaine-tiheä ruokavaliota, koska kyky niiden suolisto imeä ravinteita on heikentynyt.

”Luonnollinen” hoitoja, jotka voivat viivästyttää asianmukaista hoitoa usein kannattama hyvää tarkoittavia ystäviä ja sukulaisia, jotka ovat kulttuurisesti uskomaan niiden arvon. Tämä ajattelutapa on juurtunut monissa kulttuureissa ja on yhtä vanha kuin kirjalliset lähteet itse. Jobin kirjassa, sanotaan olevan vanhin Raamatussa, on draama, jonka tarkoituksena on hälventää ajatus, että uhrit ovat vastuussa omista sairauksiin. Työ on hyvä mies, joka kärsii pahasti. Hänen ystävänsä vedota hänen kanssaan tunnustaa hänen vääryydet, mutta hän on syytön. Viesti on selvästi, että taudin esiintyminen ei tarkoita uhri on syntinen ihminen. Kuitenkin moralistiset lähestymistapoja, jotka syyttivät uhrit heidän sairaudet olivat yleisiä kunnes Pasteur näyttänyt toteen bakteereita, jotka voivat iskeä viaton ja moraalitonta keskuudessa.

Pasteurin löytö tehtiin yli sata vuotta sitten. Mutta jo nyt, monet ihmiset kokevat syövän nykyajan ”lepra” ja pitävät sitä ”kirous Jumalan.” Käsite syöpä-altis persoonallisuus-pystyy itse paranemista psykologisia voimistelu, jotka sisältävät visualisointi, naurua ja liiallinen optimismi-on todistettu ja voi edustaa mitään muuta kuin laatimiseen vanhan kansanperinteen. Valitettavasti syöpä sairastuneille jotka uskovat tämän eivätkä paranna itse voi lopettaa jossa lisätty psykologinen taakka ajatella, että jostain salaperäinen syystä ne eivät todellakaan halua parantua.

Taajuus tarpeetonta tai ennenaikaisen kuoleman takia puoskarointi on vaikea varmistaa. Tutkimus 166 Kalifornian onkologit tehnyt kansallisen neuvoston Against Health Fraud vuonna 1980 löytyi 12 todennäköinen turhia kuolemia ja 14 muuta haittaa potilaille. Johtuen alhaisesta (7%) vaste, toinen kysely 65 satunnaisesti valittu syöpä asiantuntijoita, jotka sopivat puhelimitse osallistumaan tehtiin vuonna 1981. Kolmekymmentä kolme vastaajat raportoi 7 todennäköistä turhia kuolemia, 6 ennenaikaisia ​​kuolemia, ja 14 tapauksissa toivoton ennusteen vuoksi arvokkaan puoskarointi. Nämä luvut ovat konservatiivisia, sillä useita lääkäreitä, jotka todettiin heillä oli tapauksia ei vastannut, ja toiset pidätetty raportteja, koska on vaikea tietää, onko tiettyjen potilaiden olisi selvinnyt enää ilman puoskarointi.

Psyykkisiä Vaurioita

Sen lisäksi, että perusteetonta syyllisyyttä edellä mainitun syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen voidaan psykologisesti vahingoittaa monella muullakin tavalla.

Misplaced luottamus Lähes kaikissa tapauksissa vahingon Olen tutkinut, väärä luottamus joko edeltää käytön suoraan vahingollisia menettely tai estää potilaan saamasta tehokasta hoitoa. Tappava sanoma edistää syövän puoskarointi on, että ”puhdasoppisuus ei voi luottaa.” Vaikeuttavat luottamuksen tutkimus- ja terapeuttinen perustaminen, hallitus sääntelyviranomaisten ja American Cancer Society on ratkaiseva edistäminen ns ”vaihtoehto” lähestymistapoja syövän hallintaan .

Tapaus Tutkin Oregon tarjoaa tietoa ajatteluun ja toimintaan ”tosiuskovia.” Luontaistuotemyymälän omistaja löysi kyhmyn rintaansa. Jälkeen diagnosoinnissa se syöpä, hän kehui hänen luontaistuote ystäviä, että hän oli ”aion todistaa lopullisesti että ruokavalio hoito toimii!” Valitettavasti vaikka vähintään 80% itsensä löysi rintojen paakut ovat hyvänlaatuisia, hänen oli syöpä.

Hänen ensimmäinen yritys itsehoitoa oli soveltaa menetelmiä kirjassa Grape Cure. Tämä kirja väittää, että rypäleet ovat ”vahva” ja ”antiseptisiä ominaisuuksia” auttaa ”poistamaan paha taas rakentaa uusia kudoksia.” Kirjan mukaan, ”puhdistus” ja ”puhdistus” saavutetaan syömällä vain viinirypäleitä ja viinirypälemehu kunnes joku pysähtyy pudottaa painoa. Toisessa vaiheessa, tuoreet hedelmät, tomaatit ja piimä voidaan lisätä rypäleen ruokavalio. Kolmas vaihe esittelee monipuolisempia raakojen elintarvikkeiden ja neljäs vaiheessa”sekaruokavalio.” Kun monta kuukautta, kävi ilmi, että rypäleen parannuskeinoa ei estänyt kasvaimen kasvua.

Seuraavaksi hän kääntyi suosittu luontaistuotekauppias hänen yhteisössä joka kohteli häntä rohdosvalmisteet noin kuusi kuukautta turhaan. Sitten hän meni Meksikoon laetrile. Useita viikkoja myöhemmin hän pyysi miestään hakemaan hänet kotiin, koska laetrile Myös oli epäonnistunut. Hänen miehensä hoitanut häntä enemmän kuin vuotta aiemmin vaurio tuli niin törkeitä ja hänen kipunsa niin sietämätön, että hän pyysi päästä lääkärin ensimmäistä kertaa. Hän kuoli viisi päivää myöhemmin.

Kaikkein järkyttävintä osa tarinaa on, että hän meni hautaan vielä uskoa, että hän oli tehnyt oikein. Hänen miehensä, joka antoi minulle yksityiskohtia tragedia, jatkoi myös uskoa arvon ruokavalio parannuskeinoa. Hän totesi, että hän tietää, missä hän meni pieleen, ja että jos hän saa syövän, käyttää ravinnon hoidon oikein. Hän jatkoi toimintaansa terveyden-ruokakaupasta, lähettää ihmisiä herbalist, ja puolestapuhuja laetrile.

Muuntaminen poikkeavuudenSyöpäpotilaita ja/tai rakkaitaan, jotka seuraavat heitä syövän hoitoon alamaailman voi tulla muunnetaan epäsosiaaliseen käyttäytymiseen. Usein nämä ihmiset kannustetaan ohjaamaan muille syöpäpotilaille klinikat tai kehotetaan salakuljettaa huumeita rajan, jota ei voida laillisesti markkinoida Yhdysvalloissa. Jopa silloin, kun syöpä potilas kuolee, rakkaansa voi edelleen sitä mieltä, että hoito on tehokasta. Epäonnistumiset ovat yleisesti syytetään siitä ei saada hoitoa ajoissa tai kielteisiä vaikutuksia tavanomaisen hoidon. Tavattuaan muut, jotka väittävät he paranivat saattaa aiheuttaa rakkaansa määrittää käyttämään sitä yksinomaan pitäisi syövän lakko niitä. Tämä edesauttaa tulevaa tragedia.

Kouluttamaton ihmisiä ei pidä olettaa ymmärtää, että ne, jotka väittävät on kovetettu joko ei ehkä ollut syöpä ensimmäinen paikka, ehkä hoidettiin hyvin tavanomaisilla menetelmillä, mutta ei muunneta uskoa niihin, tai ne voivat silti yksinkertaisesti elossa kanssa sairautensa. Se, että jotkut syövät voivat kestää kauan tiensä päähän tai tuota mitään oireita pitkään aika on harhaan monia potilaita uskomaan, että puoskari korjaamiseksi oli parantanut heidät.

Varastaminen aikaa . Tarjoamalla väärää toivoa, puoskarointi varastaa arvokkainta terminaalin syöpäpotilaille on-paras käyttää mitä vähän aikaa, että he ovat jättäneet. Käsitys, että päätelaite potilaat ole mitään menetettävää kääntymällä puoskarointi on täysin väärässä. Useimmat ihmiset edessä hengenvaarallinen tauti voi tehdä kohtuullisessa psykologiseen sopeutumiseen. Ne, jotka kohtaavat todellisuuden kokemus viisi klassisen vaihetta: kieltäminen, viha, neuvotteluoikeus, masennus ja hyväksyminen. Ne, jotka hyväksyvät kohtalonsa ovat parhaassa asemassa käyttämään jäljellä aikaa viisaasti.

ABC-TV erityistä ”Kuka Love My Children” Ann Margret ollut köyhtynyt Iowa äiti syöpään joka vietti viime kuukausina löytää koteja hänen kymmenen lasta. Tiedän kahdessa samankaltaisessa tapauksessa. Quacks estää ihmisiä tekemästä vaikeasta säätö vahvistamalla niiden kieltäminen. Tällaiset ihmiset yleensä kuolevat valmistautumaton koska valmistautuminen kuolemaan on tunnustus epäonnistumisesta.

Vääristyminen näkökulmasta .  Ilman kunnollista näkökulmasta ihmiset voivat tehdä ”siivilöitte hyttysiä ja niellä kameleita.” Ei voida sanoa hyvän pahasta, jotkut ihmiset karttamaan ”myrkyllinen” kemoterapiaa, mutta niellä syanidia (laetrile). Pysty täysin arvioimaan kuinka hyvä yleensä hyvä asia on, ne yliannos vitamiineja, välttämättömiä mineraaleja tai ravintokuitua.

Haittaa Yhteiskunta

Puoskarointi voivat myös vahingoittaa demokraattisen yhteiskuntamme kun suuri määrä ihmisiä pitävät väärässä uskomuksia luonteesta syövän ja paras tapa käsitellä sitä. Tuloksia voidaan kauaskantoisia. Rajalliset resurssit voidaan hukkaan, jos varoja käytetään seuraamaan johtaa tietojen pohjalta, jotka ovat riittämättömät tai väärentää. Julkisen antaa suuria summia vastauksena joukkopostituksia rahasto–raisers joka ylistää ruokavaliotoimenpiteet ehkäisemiseksi ja syövän hoitoon. Kun väärää perustuvat toiveajattelua tulee suosittu, joukkotiedotusvälineet pahentaa ongelmaa voimallaan levittää ideoita. Nämä ajatukset voivat vaikuttaa päätöksentekoon potilaiden, tuomarit, poliittisten päättäjien ja lainsäätäjien. 1970-luvulla, hyvin kankaan meidän ääni kuluttajansuojalainsäädäntö vakavasti uhattuna laetrile promoottorit yrittivät laillistaa sen käyttöä. Onneksi, vaikka noin puolet valtioiden säätäneet lakeja mahdollistavasta myyntiä, liittovaltion lait estävät Interstate jakelu ei muutettu. Jälkeen FDA voitti pitkällinen tuomioistuin taistelu, käyttö laetrile sisällä Yhdysvalloissa tuli minimaalinen.

Potilaita tulee varoittaa, että kun he holhota syöpä puoskarointi he kohtaavat taloudellisen hyväksikäytön, riski vamman tai kuoleman, asettavat itsensä ulottumattomissa kuluttajansuojalainsäädännön ja auttaa ylläpitämään Quack toimintoja, jotka hyödyntävät muita syövän sairastuneille tulevaisuudessa. Lisäksi he altistavat itsensä ja rakkaansa eksytykselle joidenkin kaikkein vakuuttava huijarit ympäri joista osalla rikosrekisteriin. Ihmiset, jotka uskovat olevansa ottelun kokenut syöpä Quack kannattaisi muistaa PT Barnum n salvia neuvoja: ”Älä yritä voittaa miehen hänen omassa pelissään.”

Mitä Tarvitaan

Puoskarointi on koko yhteiskunnan kansanterveydellinen ongelma. Selvitä niistä asianmukaisesti, enemmän tieteellistä lähestymistapaa. Kuten mikä tahansa muu julkinen terveysongelma, epidemiologista strategia kehittämiseen tarvitaan tietoa aiheuttavat mikrobit (josta ihmiset tulevat huijareille ja miksi), isännän alttiutta ja resistenssitekijät (ominaisuudet ihmiset, jotka tekevät ja eivät käänny puoskarointi), ja ympäristöä näkökohtia, jotka suosivat tai estävät leviämisen puoskarointi. Väestönmuutostilastot tarvitaan sairastavuutta, kuolleisuutta, esiintyvyys ja levinneisyys syövän puoskarointi.

Tällä hetkellä meillä on vain yksittäistapaus raportteja. Nämä riittävät osoittamaan, että suurta vahinkoa tehdään, mutta eivät kerro, kuinka monta ihmistä vahingoittumisen. Ehdotan, että järjestelmä kehitetään raportointiin puoskarointi tapauksissa kuviollinen jälkeen Centers for Disease Control and Prevention järjestelmä, jossa lääkärit raportoivat tapauksista tartuntatautien. Tämä antaisi meille mahdollisuuden seurata, mitä on edistetään, jossa ”hot spot” ovat, ja mitä oikeudellisia ja koulutuksen ponnisteluja tarvitaan tehokasta vastausta.

Terveysalan ammattilaisten on velvollisuus ryhtyä toimiin, kun julkinen käytetään väärin alueella, joissa niillä on erityisosaamista. Epäonnistuminen yhtenäiseen toimintaan syövän puoskarointi lähettää epäammattimaista viestin. Meidän ei pidä suvaita ”uhri soimaavia” ideologian, jossa sanotaan, että jos ihmiset ovat liian tyhmiä paikalla puoskarointi omasta, he ovat todennäköisesti liian tyhmä olla syytä säilyttää. Ei pidä myöskään suvaita asennetta lainvalvontaviranomaisten joiden mielestä puoskarointi on ”vain” muoto valkokaulusrikoksia”, joka vie rahaa sen uhreja. Kautta toimia, meidän täytyy välittää että hyväksikäyttö syöpää sairastavien ei tulisi sallia meidän yhteiskunnassamme.