Lazarus / Delphi / ohjelmointi Oppaat

Original: http://sheepdogguides.com/tut.htm 

Etsivät apua keinoa tehdä tiettyjä asioita Delphi, Pascal tai Lasarus?  Sinulla oikea sivusto! Voit vapaasti käyttää näitä tutorials ohjelmoinnin kursseja, mutta luotto lähde olisi arvostettu. Siitä puheen ollen … seuraava oli suureksi avuksi oman ohjelmointi: ‘Borland Delphi toimintaohjeet’, mistä Waite Group, jonka Frerking, Wallace ja Niddery, ISBN 1-57169-019-0. Sen lähestymistapa sopii minun tarpeisiin, ja auttoi innostaa muodossa nämä oppitunnit: Useimmat ovat itsenäisiä selityksiä miten suorittaa tietyn tehtävän, tai käytä tietyn komponentin kielen.

Ensimmäinen saalis Lasarus … tai Delphi!  Olen nyt mieluummin Lazarus, koska se on ilmainen ja luo sovelluksia useille alustoille. En ole vielä kohdata jotain Lasarus voi tehdä sitä Delphi voisi. Lasarus on ollut minun tärkein ohjelmointikielellä sitten heinäkuun 2011. Hankkiminen kopio Delphi  ei ole niin helppoa kuin se kerran oli, mutta toivon, että voitte silti tehdä sen, jos haluat tutustua vaihtoehto Lazarus.

Lazarus- All Käytän nyt paitsi säilyttää vanhoja sovelluksia

Lasarus on  hyvin  kuin vanhempi, kaupallinen RAD, Delphi. Voit toimi Windows, Linux tai Mac OS. Voit kääntää koodin luoda sovelluksia Windows, Linux tai Mac. Ja kyllä, yleensä, voit  myydä  koodin näin luotu. (Katso Lazarus sivusto ”pienellä painettu” siitä.)

Jo muutaman vuoden ajan, kaikki minun uusi työ on tehty Lasaruksen. Monet asiat selitti minun Delphi sivuilla ”työ” alle Lazarus. Lisäksi minulla on joitakin Lazarus opetusohjelmia  sinulle. (He nousivat jälkeen muutin Delphi. En ole kirjoittanut uuden Dlephi opetusohjelma jonkin aikaa. (Mutta silti ”maintian” vanhat.))

Olen alkanut työskennellä perusteellinen minun Delphi opetusohjelmia, kommentointiin niitä viitteitä mitään, ei ole aivan sama Lasarus. Jos yrität tehdä Lazarus yksi minun Delphi opetusohjelmia ja se ei mene hyvin, olkaa hyvä  kirjoittaa ja kertoa minulle, jotka opetusohjelma olet työskennellyt …. Muutan se minun ”kommentoida tämä” lista! Olen myös aloittanut  joitakin Lazarus erityisiä opetusohjelmia .

Brower sopiva www-sivuja

Pyrin tekemään sivujeni selaimen ystävällinen. Selainikkunaa yhtä laaja kuin sinä  haluat. Tekstissä virtaa mukavasti. On helpompi lukea kapean ikkunan … ja loput näyttö on vapaasti omaan Delphi tai Lazarus töihin! Pidä Ctrl-näppäintä ( ”Ctrl”) ja paina plusmerkkiä, miinusmerkkiä, tai nolla muuttaa tekstin kokoa Firefox ja muita hyviä selaimia. Tämä ja toinen hyvä vihje selittää  voimani selaaminen sivulla!

On  enemmän toteaa  alareunassa sivun noin muita palveluita, pääkirjoitukseni filosofia, painikkeen sähköpostitse minulle, ja hakukoneen  auttaa sinua löytämään asioita sivuilleni.

Saat  vähän hauskaa, nähdä osoitus  kirjoittaminen Delphi- kuten sovellusten  kanssa mitään muuta kuin Open Office!

Anteeksi hieman hävyttömyys? Tulit tänne, toivon, Lasaruksen, Delphi tai Pascal opetusohjelmia. Juuri ennen kuin lähdet heille kehotan teitä harkitsemaan joitakin sivuja olen tuottanut yrittää suostutella teille, että vapaa, monikanava-tietokanta rakennettu Open Office, nimeltään ”Base”, tai ”ooBase”, ansaitsee oman harkintaan.


Katso myös: Delphi  Course :

Jatkona pitkäaikainen Delphi opetusohjelmia (sisällysluettelo seuraavasti), minulla on useita esseitä, jotka auttavat sinua tullut hyvä Delphi ohjelmoija jos otat aikaa työskennellä tiesi niiden läpi. Oppaat voidaan puuttua tahansa järjestyksessä sopii sinulle. Esseet Delphi  kurssi on eniten hyötyä, jos luetaan järjestyksessä. Delfoi  Course Sisällys

Sisällys, Delphi ja Pascal Ohjeita:

Delfoi…..

Taso Zero:
Pascal kurssi: Jos et ole vain uudet Delphi, mutta myös uusia ohjelmointiin, sinun kannattaa opiskella Pascal hieman ensin! On ilmainen tuote, Pascalite, joita voit käyttää tähän. Mitä opit kanssa se kaikki osaltaan saamaan menossa helposti Delphi. Työskentely Pascal ensin voit hallita yhtä ryhmää kysymyksiä (joka merkitystä Delphi ohjelmointi, liian) ennen kuin kamppailemaan heidän kanssaan ja joitakin asioita, jotka ovat mukana kaikkien Windows kieltä. Sivun minun tietysti myös kertoo, kuinka (6/2007), jotta saadaan erinomainen Borlandin Turbo Pascal, liikaa, mikä sopii muutamat tarpeisiin.

Haluatko hieman hauskaa? Jos sinulla on erinomainen, ilmainen, Open Office asennettu Windows tai Linux-kone, voit kirjoittaa sovelluksia samanlainen monet sovellukset tässä opetusohjelmassa! Olen tuottanut hieman demon, joka koostuu yhdestä ”dokumentti” Open viraston wordprocessor, ooWrite. Jos sinulla on Open Office koneellasi ja lataa minun esittelyn , näet ”sivu” on ”wordprocessor” materiaalia napilla, muokkauskentässä kaksi spin laatikkoa, ja jotkut etiketit, tuotosta. Näet tekstin manipulointi, postilaatikot, ja aritmeettinen. Melkein kuin jotain luotu Delphi! Hauskaa! (Yksityiskohdat kuinka säätöjä tehtiin ”livenä” annetaan myös.) (Demo kirjoitettiin OO versiota 2. Uskon samoja asioita olivat mahdollisia versio 1.)

Taso 1 Oppaat:

Ensimmäisen luokan Aloita tästä: Mutta älä ihmettele löytää itsesi klo Lazarus opetusohjelma! Tällä tasolla, Delphi ja Lazarus ovat lähes erottamattomat. Tämä Lasarus opetusohjelma on kirjoitettu heinäkuussa 2011, kauan sen jälkeen minun Delphi opetusohjelma sivusto oli kypsä. Delfoi ”Aloita tästä” oli kirjoitettu ennen kuin tiesin mitä tiedän nyt!
Jatka tästä Mutta jälleen kerran, älä ihmettele löytää itsesi klo Lazarus opetusohjelma! Samoin kuin edellisen opetusohjelma, tämä Lasarus opetusohjelma oli kirjoitettu heinäkuussa 2011, kauan sen jälkeen minun Delphi opetusohjelma sivusto oli kypsä. Delphi aloittelijoiden opetusohjelmia kirjoitettiin ennen kuin tiesin mitä tiedän nyt!
(Tällä hetkellä mukana on myös Taso 1 tavaraa tason 2 opetusohjelma nimeltään ‘lisääminen asioita yksikön’).
Toisen luokan ”Aloita tästä” Tämä vie täydellinen aloittelija kautta ensimmäinen hanke kattaa kohdat, jotka koskevat hankkeita, ja se kattaa eräitä ajatuksia konventioiden muissa opetusohjelmia.
Koko kuva Katsaus osista tahansa Delphi projekti. Tämä on enemmän ‘filosofinen’ vähemmän ‘miten’, kuin suurin osa opetusohjelmia.
Aliohjelmat: ja toimintoja. Essential rakennuspalikoita. Tämä on tärkeä opetusohjelma, ja kirjoitettu toukokuussa 2007, kun olen aiemmin tehdä joitakin virheitä läsnä aiemmissa tutorials!
Joten se toimii: Vinkkejä ja neuvoja virheenkorjaus. Myös enemmän ‘filosofisia’ vähemmän ‘miten’, kuin suurin osa opetusohjelmia. (Katso myös Pascal vianjäljitystietoa että Pascal jaksossa.)
Muokkausruudussa OnChange tapahtumankäsittelijänä: Älä huolestu, jos käytät linkkiä ja löytää itsesi Lazarus- maalla. Ellen erehdy, mitä näet opetusohjelman toimii yhtä hyvin Delphi, ja auttaa ymmärtämään tapahtumia ja tapahtuman käsittely.

Taso 2 Oppaat:
Miten … ..  Tee ‘piip’ tai muita häiriöitä. 
Miten … ..  Blank näytön kytkemällä se pois päältä. 
Miten … ..  kuluessa Vastaus käyttäjän hiiritoiminnot.

____________________________________
SPECIAL!  >>> Lue tämä, kun olet tullut mukava tehdä Delphi työtä, ainakin tuottaa pieniä asioita. Se on opetusohjelma selittää tapa pysyä vastaa sovelluksen olet kehittää. Se esittelee  ”virtaus kartoitus” tapahtuma ajetaan ympäristöihin: tiladiagrammit. On lähdekoodin. Kannet tärkeää yleistä taitoja, jonka avulla voit edetä tehdä asioita suunnittelun asemesta ”säkissä ja toivoa”. Niitä taitoja voit suorittaa suurempia, luotettavampia, projekteja. Matkan varrella, poran ja käytännön sovellus on kehitetty, jotka voivat helposti laajentaa jotain hyödyllistä.
___________________________________

Ja nyt ”tavallisten” Taso 2 opetusohjelmia ….

Kokeile tätä …  kirjoitin asiasta jo toukokuussa 2011 … vuosien jälkeen Delphi, ja kirjoittavat näitä opetusohjelmia. Oli minun varhain opetusohjelmat ”täydellinen”? Ei! Ja yritän muokata niitä yksi päivä, siivota bittiä asioita Myöhemmin sain tietää, eivät olleet niin fiksu. Tämä opetusohjelma kertoo, miten tehdä jotain … saan että … mutta se on myös joitakin tärkeitä  yleisiä  vihjeitä Delphi, ja ohjelmoinnista yleensä. Aiheena opetusohjelma luo pieni sovellus, joka esittelee satunnaisesti valittu lainauksia tekstitiedosto lainauksia. Opetusohjelman mukana täysi lähdekoodi, kopio valmiin .exe-tiedosto, ja jopa näytteen joukon lainauksia käyttää. (Nämä ovat Zip arkisto ja latauslinkki on opetusohjelman.)
Pitäminen asiakkaiden tyytyväinen … Miten ohjelma tunnistaa käyttäjän toiveiden (Pt 1. Katso myös  Pt 2 , tasolla 3). Tämä opetusohjelma tulee ”suositeltu” : tsekkaa, kiitos, vaikka määritettäessä käyttäjän toiveista ei ollut pääasia etsit?
Valikosta ”Tietoja” -sivulla ja Lopeta vaihtoehto valikossa … Miten lisätä ne projektiin.
Tietojen Tiedoston käsittely …  lukemisen / kirjoittamisen tiedostoja, ja lähdekoodin. Ensimmäinen osa. Kun olet tyytyväinen materiaalia tässä opetusohjelmassa on  laajennus  on se taso 3. Epätyypilliset opetusohjelmia täällä se nojaa kohti keskustelua valmiin tuotteen enemmän kuin näyttämällä rakentamisen maasta ylös.
Tiedoston käsittely … Miten lukea tietoja tiedostojen toistoa, ja kirjoittaa sellaisia tiedostoja. (Pitkä opetusohjelma)
uudelleen käyttämällä projekti …  Lyhyt johdatus rakentaa uusi projekti aikaisemmasta, samanlaisia, yksi.
Lisääminen Asiat yksikölle …  Missä laittaa asiat. Asioihin. Asioissa laajuus.
Tämä opetusohjelma on täynnä hyvää kamaa … mutta hyvin epämääräinen, huonosti organisoitu tällä hetkellä. Yritän selvittävät, mutta nyt: Sinua on varoitettu!
Syntax Notation …  miten lukea tärkeitä juttuja.
Opit lisää Borland ”Help” -tiedostot Kun master tiedot tässä opetusohjelmassa.
Tilakaaviot … Suosittelen lukemaan tämän lyhyen Yleisohje käytöstä tiladiagrammit. Ne auttavat pitämään selkeä käsitys siitä, mitä yrität luoda. Vuokaaviot ovat hyvä pienille ”kulmat” projektin, mutta koska Windows (ja Linux) ovat tapahtumalähtöisiksi vuokaavioita rajoittavat niiden käyttökelpoisuutta hallintaan kokonaiskuvaa.
Täydellinen esimerkki … Tämä on kirjoitettu toukokuussa 2007 ja on enemmän kiillotettu kuin jotkut näistä opetusohjelmia. Se saa pois hitaasti liikkeelle, mutta kun se on käynnissä, se vie melko nopeasti luomalla jotain suurempaa kuin tyypillinen Taso kaksi sovelluksen. Mitä se  ei  ole tärkein asia … Pääasia on, miten  sovellus on rakennettu, tyhjästä muodossa ajatellut vaiheet, valmiisiin luomiseen. Sovellus manipuloi merkkijonot.
Komentoriviparametreilla …  ole kiltti katsoa tässä … se on melko lyhyt. Sinulle näytetään tapa saavuttaa joitakin etuja .ini tiedostojen ja rekisterin … ilman olettaen kirjoittaa asioita kiinni asiakkaan järjestelmiin.
Käyttämällä TTimer komponentti …Tämä ei vain saa aloitit käyttää tärkeä osa, mutta sen pitäisi myös auttaa kehittämään taitojasi työskennellä Windows perusoikeuksien tapahtuma odotuksiin. Tämä opetusohjelma oli voimakkaasti muokattu 5/07 ja  a)on kiillotettu ja  b)kattaa noin  olennaiset  näkökohdat kirjallisesti Delphi ohjelmia. Se ei ole helppoa tai lyhyitä, mutta se on  erittäin suositeltavaa, jos olet valmis tekemään työtä edistyä! Se ei ole vain Timer komponentti.
Esimerkki-Reading Taito Exerciser …  Tämä kuuluu täydellinen lähdekoodin voit tutkia. Se kuvaa käyttäen OnChange sattuessa muokkausruutuun vastata käyttäjän syötteitä. Se käyttää myös ajastin näyttää luettelon sanoista ruudulla jonkin määräaikainen lukema mahdollisuus. Yksinkertaisten Try … Paitsi lohkojen näkyy myös, käsittelyssä olevan EConvertError poikkeus.
Periaatteet ohjelmointi ja Vierityspalkit, GetTickCount jne …Tämä myös kuuluu täydellinen lähdekoodin voit tutkia. Se osoittaa vierityspalkit toiminnassa, mutta se myös ”poikkeaa asiasta” kattaa useita yleisiä pisteitä kuin pesintää menettelyä (tai toiminto) ilmoitusten avulla TabOrder ja perustamalla mahdollistaa. Käyttökelpoinen GetTickCount edes mainitaan myös.
Käytä tapahtumia, Luke …Tämä opetusohjelma alkoi johdantona merkkijonon verkkoihin, ja se ottaa ne käyttöön. Vaikka olin työstää sitä, minä ”löysi” yli olin tiennyt muunnostapahtuma- ajaa käyttöjärjestelmää. Opetusohjelma kuvaa myös hyvin hyvä inkrementaalinen kehitys. Suositella kaikille, ei vain niille, jotka etsivät apua narulla ristikot. Ei ole kovin pitkä. Se johtaa edelleen  entistä tärkeämpi Taso 3 opetusohjelma.

Taso 3 Oppaat: Varsin monet niistä asioista annetaan tälle tasolle ole monimutkaisia, mutta ne on otettu täällä muutenkaan, koska ne eivät olleet välttämättömiä Delphi ohjelmointi yleensä. Toiset ovat myös melko yksinkertainen, mutta tulevat ilman suurempia tukevia oppimateriaali.
 

Getting sovelluksen automaattisesti kopioida tekstiä leikepöydälle tai liittää asioita omaan sovellus leikepöydän: Epätavallisen lyhyen esittelyn … mutta ”se tekee mitä se sanoo tina”, ja tekniikat ovat hyödyllisiä. Tämä on taso 3 vain siksi ne tekniikat eivät ole laajasti tärkeitä, ja myös opetusohjelma on kirjoitettu lukijoille, jotka eivät ole uusia Delphi. Opetusohjelma on oikeastaan minun Lazarus opetusohjelmia keräämistä, mutta uskon kaiken se toimii samalla tavalla Delphi … mutta on myönnettävä, että en ole testannut sitä! Do kirjallinen muistutus, jos olen väärässä; Tallenna seuraava henkilö vaivaa?
Käyttämällä Ini-tiedostoja, tulostin, miten tapahtumat auttavat, tarkistussumma tietojen validointi, ja erilaisia ”perusasiat” Epätavallinen opetusohjelma. Suuri (-ish) ”todellinen” sovellus, jonka kirjoitin koska tarvitsin sitä, ei siksi että se oli käyttökelpoisia esimerkkeinä ohjelmointia taitoa. Opetusohjelma on paljon enemmän sitä kuin jotkut, paljon vähemmän selitystä. Lähes mikään tavallinen Hyvä iskun- sivutuotteena isku kuvaus alhaalta ylöspäin kehitystä, esimerkiksi.
Lisäksi se on ensimmäinen! Kyse on ohjelma kirjoitettu Lazarus! Mielestäni kaikki opetusohjelman pätee yhtä hyvin Delphi työhön. Aikaisemmin (ennen syyskuuta 2012), tein vähän tuloksia Delphi opetusohjelmia, jotta ne ”toimivat” Lasaruksen. (Ei paljon ”muuntaa” tarvitaan pääsääntöisesti.) Tässä ensimmäistä kertaa, ohjelma, joka on luotu Lazarus, mutta mikä on opetuksia Delphi ohjelmoija.
Syöttäminen tietoja ja aliohjelmia. Ulkoisiin yksiköihin. Käyttämällä käyttäjän määrittämiä kirjaa, jotta ”pack” muutamia arvojen yhdeksi ”paketti”. Laajentamisen kanssa siitä, miten koodin voi laittaa erillisenä ulkoisiin yksiköihin, uudelleenkäyttöä varten välillä useita projekteja. (Ei…en tarkoita tekee osa … jotain yksinkertaisempaa, joilla on vähemmän seurauksia. Kirjoitettu toukokuussa 2011 ja tiiviimpiä, arvokkaampaa kuin monet,  jos  tarvitset taitoja selitti. Voit ”tehdä ilman” niitä .. mutta jos alkaa käyttää tekniikoita selitti täällä, ohjelmointi voi tulla vahvempi, ja voit lopettaa hankkeita entistä nopeammin.
vaha, vaha pois …yksinkertainen sovellus, jossa lähdekoodin. ei tee mitään kovin taitavasti, mutta osoittaa, kuinka yksinkertaista ja ”puhdas” hakemus voidaan. Tämä sovellus on rakennettu todellinen, reaalimaailman tarvitsevat, liittyy osallistumiseni Pachube ”internet” tietojen välitystä projekti. Mutta se on muita sovelluksia, ja asiat opettaa jopa ei-Pachube käyttäjille. Kirjoitettu tammikuussa 2011, ja kannattaa ainakin lukaista läpi, jos en sanonkin!
Tämä yksi >>> * * suosittelen teille! …paitsi tietoja monenmuotoinen, näppärä käyttää tapahtumien ajaa tilan muutoksia, ja tieto kulkee valvontaa parametreihin, mutta myös koska se on kirjoitettu kauan sen jälkeen suurin osa verkkosivujen aineistosta, ja se kattaa yleisiä seikkoja, joiden pitäisi auttaa sinua tekemään parempaa työtä kirjallisesti sovelluksia. (Julkaistu 9/06).
Pitäen asiakastyytyväisyys …miten ohjelma tunnistaa käyttäjän toiveiden (Pt 2. Katso myös  Pt 1 , tasolla 2).
Help Files … jolloin ne toisiinsa ja ohjelmaan. (Lyhyt Tutorial). (Käytän  HelpScribble  luoda oman Hlp ja Chm tiedostoja. Minulla  sivun Tarkastellaan helpfile luomiseen, too.)
Luodaan järjestelmä muokkausruutuja … temppuja selitti täällä toimisi muiden komponenttien, too.
Luoda jotain, jota käytetään monissa ohjelmissa … osoittaa, miten voit käyttää uudelleen koodia. Kirjoita jotain kerran, käyttää sitä monissa sovelluksissa. Opetusohjelma ei vie aina rekisteröitymättä komponentti niin, että siitä tulee osa Delphi komponentti paletti, mutta se näyttää, miten luoda jotain, joka voi optimoida kehittäminen useita ohjelmia, jotka kaikki tarvitsevat yhteisen elementin, esimerkiksi viesti ruutuun tekijänoikeuksia ja versiotiedot. On toinen opetusohjelma tästä tärkeästä aiheesta  vuonna taso neljä, jossa joitakin lisäominaisuuksia tarjoamia Delphi hyödynnetään.
Alternate ”luoda jotain, jota käytetään monissa ohjelmissa” …  ^^ Katso myös edellinen opetusohjelma ^^.  Tämä ”vaihtoehtoinen” on vanha opetusohjelma, ei niin hyvin esitetty uudempia (post noin 1/04) niistä. Se kuitenkin kuvata luoda  korkeat pisteet taulukossa . Yritä sivuuttaa ”on käytössä monissa ohjelmissa” elementtejä … ne ovat parempia edellä olevassa opetusohjelma, mutta jos huippupisteet pöytä on mitä tarvitset, tämä on sinun opetusohjelma!
Vielä yksi tiedosto käsittely opetusohjelma On aivan muutamia tällä sivustolla! Tämä on hyvin tiivis, ja uudempi kuin useimmat, jolla on kirjoitettu heinäkuussa 2011. Se käyttää muistioita. Yksi pitää tiedoston, joka hierotaan ohjelmassa, yksi puskurina rakentaa tuloksen. Myös menee käyttäen OpenDialog ja SaveDialog … hmm … dialogeja! Opetusohjelma voidaan myös käyttää hyödyllisiä kuori rikkoa takaisin saada monia tiedostonkäsittelyä sovelluksia kirjoitettu. Koodi on melko ”siisti”, kannattaa nopea rasvaton jostain muusta ”temppuja” käytetään matkan varrella.
Tiedosto käsittely  sekä  käyttämällä  dialogit  lukeminen ja kirjoittaminen tietoja / tiedostoja. Toisessa osassa, vaikka voit aloittaa tästä. (Älä aloita tästä, jos materiaali on dialogit on ainoa etu.) Ensimmäinen osa on taso 3. Delphi komponentteja OpenDialog ja SaveDialog selitti. (Ne ovat hyviä uutisia, eikä liian kova.) Myös kata: luomalla oman dialogi muotoja. Lähdekoodi ladattavissa. Epätyypillinen opetusohjelmia täällä se nojaa kohti keskustelua valmiin tuotteen enemmän kuin näyttämällä rakentamisen maasta ylös.
Tietokilpailuohjelma …Kuvaa sekalainen muassa käyttää TMemo objekti, näyttää, miten toteuttaa ”Haluatko tallentaa tiedot ennen kuin poistut?” Tietokilpailuohjelman muistaa käyttäjien aiempi kehitys on kysymys kerrallaan tasolla. Lähdekoodi ladattavissa.
Tietojen syöttäminen ohjelma … luultavasti itsessään mitään hyötyä sinulle. Mutta esittää joitakin hyödyllisiä temppuja, voi auttaa parantamaan käsitys mahdollisuuksia, joita tapahtuma ajetaan ympäristön luominen. Lähdekoodi ladattavissa.
Ensimmäisen askel on kirjoittamalla tutor peli … Keskeneräinen tällä hetkellä. Havainnollistaa kehittäminen sovelluksen.
Miten päästä tietokantatiedostot …On erittäin helppo kirjoittaa ohjelma Delphi jonka avulla voit katsella ja muokata tiedostoja jakaa Paradox, dBase, Access jne Opi tästä!
Playing WAV tiedostoja MediaPlayer …Haluatko ohjelman sanoa ”Sinulla on uutta postia …”, tai vain tarvitsevat parempia ”Zapp!”  Ääni, tässä miten. Ja mitä opit tässä luultavasti toimii pelaamiseen muissa tiedotusvälineissä, too. 
Lukeminen ohjainta …  tehdä se Delphi 2 ja edellä. Tarkistettiin ja laajennettiin toukokuussa 04. sekuntikello ohjelma on luotu esimerkkeinä. Katso myös taso 4 joystick opetusohjelma. Lähdekoodin mukana.
Kontrolli ohjelma leikattiin … Ohjelma valintaruutujen ja Boolen muuttujia yhdessä analysoidaan. Ladattavat lähdekoodin mukana.
Käyttäen DLL. Johdanto …Miten käyttää toimintoja ja menettelyjä jonkun toisen dynaamisen linkki kirjaston (DLL). Yksi on säädetty. On myös mahdollista toista osiota, miten kirjoittaa oman DLL. Opetusohjelman mukana lähdekoodin, ja ennalta kirjoitetun DLL voit käyttää samalla opit. Katso myös minun  taso 4 opetusohjelma, jos haluat enemmän DLL.
Tulostus- rivi kerrallaan …tämä opetusohjelma näyttää, miten lähettää tekstiviestejä tulostimeen rivi kerrallaan. Ei ole olemassa monimutkaisia käsitteitä, mutta tarve ei ole universaali, ja apu on minimaalinen .->
Word hakuohjelma … Et tarvitse ohjelmaa, mutta ehkä jotkut käytetyt tekniikat täydentää se kiinnostaa! Lähdekoodi ja .exe säädetty. Pikku ohjattua opastusta siitä, miten tehdä Delphi työtä, juuri kommentoi ja valmiissa tuotteessa.
Valitse solu, mikä tahansa solu … näennäisesti tämä opetusohjelma on noin käyttää koodin valita solun merkkijonon verkkoon suorituksen aikana. Matkan varrella, jotkut yleisemmin tärkeää materiaalia syntyy koskien käyttäen viittauksia Delphi luonut esineitä, esimerkiksi esineen ”lähettäjäksi” johtuvat Delphi loi tapahtuman käsittelijät.

Piirustus tai katseltaessa kuvia / grafiikkaa,  ja niin edelleen: vain auttaa sinua löytämään asioita, olen ryhmittely (*) seuraavan tason kolme harjoituksia yhdessä. Vaikka  osa Jokaisen näistä on noin piirustus kuvia, tekee grafiikkaa Delphi, joista lähes kaikki ovat kattavat muita aiheita, pistettä, kysymyksiä matkan varrella ….
Johdatus Graphics …  MoveTo (100,10); DrawTo (300300); on yksinkertainen riitä … Linkki alussa tämän kohdan vie sinut  Lazarus opetusohjelma kirjoitin jouluna 2013. Se kertoo kaiken mitä on seuraavaksi, vanhempi opetusohjelma, luultavasti parempi. Se sisältää muistiinpanoja hyvin vähäisiä eroja mitä teet Delphi vs mitä teet Lazarus. Kokeile ensin. Jos se ei kerro, mitä tarvitset, kokeile …
* Johdatus Graphics … MoveTo (100,10); DrawTo (300300); tuntuu helpolta … mutta se ei riitä, jotta linja, joka on edelleen olemassa, kun minimoidaan palauta ikkunan. (Katso edellisen merkinnän tässä sisällysluettelon nyt.) Linkki kappaleessa luet kertoo myös, miten luoda pysyviä grafiikkaa, ja (!) Puhuu lyhyesti lastaus- bittikarttoja.
* Toinen piirustus opetusohjelma, jossa ylimääräisiä bittejä! … Tämä on yksi minun tarkemmin tehty opetusohjelmia. Se valmistui toukokuussa 2007, kun olin kirjoittanut niitä jonkin aikaa. Se ulottuu työtä edellisen opetusohjelma ( ”Introduction to Graphics”) ja  myös näyttää hieman rakentamista helposti muuttaa ohjelmia. Graafinen syntyy vain vähän aika hauskaa pilaa klo ihmiset ajattelivat DRM ovikoodin voitaisiin pitää salaisena. Mukana on myös vähän siitä erilaisen määrän emäksiä. ( ”Hex” jne)
* Kuvat ja File Access … Näyttää Bmp kuvien muodossa. Pääsy kaikki tiedostot tietyssä kansiossa levyllä, käyttävät sen pohjana ”Voitko tunnistaa …” harjoituksen. Opetusohjelma on särmät, mutta täynnä lähde listan työohjelman annettu. (Delphi versiot 4 ja 7, ainakin, avulla voit näyttää JPEG. En tiedä mikä versio Delphi tuli tämän toiminnallisuuden … sähköpostia minulle, jos et tiedä? … ja etsin freeware komponentti lähdekoodin ( tai hyvämaineinen lähteestä, kuten  SourceForge  tai  Tucows) Osa mahdollistaa näyttää JPEG Delphi 2 sovelluksissa … uudelleen, lähetä sähköpostia jos voit auttaa? Tähän liittyvä ajatus: Delphi 4 (vakio) voidaan asentaa tietokoneeseen, jossa on vain sarjanumero ja lupakoodia. Et tarvitse ”lupa” From Borland (tai muut yhtiön … esim Microsoft (!)) Palvelimeen. Luuletko tosiaan, että Mr. Gate yhtiö on menossa voit pelata ikuisesti kaikki työkalut he vapautetaan ”vapaa” viime aikoina? (pre-5/07), ja se muille yhteisöille aina siellä uudelleen käyttöön asioita, jotka sinun siirtyä uusiin tietokoneisiin? Anna minulle tuotteita, että voin asentaa web-vähemmän, joka kerta!
* Käyrät matematiikan … Tämä tulee lähdekoodin ja käännetty exe. Se on pidemmällä yli- tavallista opetusohjelma, koska olet ottanut kehittämällä todellinen, hyödyllinen sovellus. Ei ole olemassa erityisen vaikeita käsitteitä mukana, paitsi, ehkä, käytöstä yhden alirutiinin tarjota OnChange käsittelijä useita editointikentät.

Kirjoittaa näytönsäästäjän: Näytönsäästäjä ei ole kovin erilainen kuin kaikki muut Windows-sovellus. Mark R Johnson on laatinut  erinomaisen keskustelua  samaan tyyliin kuin minun opetusohjelmia, enkä näe mitään syytä keksiä uudelleen, että pyörä. (Hän jopa tehneet lähdekoodi saatavilla.) Laitoin tämän tason kolme koska joidenkin ikävä rihkama että sinun täytyy puuttua. Mitä olet näytönsäästäjä  tee  voi olla hyvin yksinkertainen.

Jos muuten olet vain etsivät näytönsäästäjä tuottavan ohjelman, näyttämään kuvia, olen tehnyt  Vertaileva  joistakin asioista… monta vapaata .. jotka voivat olla kiinnostavia.

Palvelus, kiitos?  Jos tiedät hyvän Windows näytönsäästäjä, joka täyttää seuraavat, kerro minulle? (Tarvitsen vain .exe, ei lähdekoodia.)
Dollaria, ilmoittautuminen alle 20 $.
Näyttää pyörivä kuutio.
Kuvia kasvot kuution käyttäjän määrittämiä … toivottavasti
hyvin yksinkertaisilla keinoilla. Parasta kaikessa: Näytönsäästäjä vain
käyttää kuusi kuvaa sijainti tunnetaan. Minun täydellinen
maailma, sisältöä muutetaan joku tiedostoista olisi
kuvan muuttaminen kuution. En välitä on
rajoitettu kiinteään kuvatiedostojen nimiin.
Toimittajan sähköpostiosoite. Ehdotuksia tervetulleita! 
kiitokseni sellaista lukija huomautti minulle Xara n pyörivä kuutio näytönsäästäjä. Se on ollut käynnissä minun kone muutaman kuukauden ajan ilman ongelmia. Se täyttää jopa minun ”Change display muuttamalla tiedoston sisältöä” vaatimus, luulen. Se varjostaa kasvoja ne muuttuvat … olennainen ”kauluri” saavuttaa parhaalla mahdollisella tavalla, uskon. Info ja ohjelman  Xara sivuilla.

Taso 4 Oppaat:
Suurin ja paras tähän mennessä: yhdistäminen useita laitteita Arduino ”master / slave” setup: Kun ohjelma käynnissä ”master” PC: n, Arduino ”orja”, jossa on LED ja ”ovikelloa” kytkin voidaan ”ajaa” / seurata. Ikkuna PC: n näytöllä kertoo hetkestä hetkeen onko ”ovikello” kytketty Arduino painetaan, ja on kaksi painiketta: ”puolestaan johti On”, ”puolestaan johti Off”. Kanssa hiiren klikkauksella  master, PC , LED  Arduino  voidaan kytkeä päälle tai pois päältä. Kaksi on yhdistetty yksinkertainen sarja linkki. Sinun ei tarvitse Delphi hyötyä materiaalista opetusohjelman, vaikka tietokoneen osa on muotoiltu Delphi kannalta.

Käyttämällä sarjaportti … Ensimmäinen osa:  Viestien lähettäminen tietokoneesta yli sarja- linkin, esimerkiksi RS-232 … mutta  vain yhteen suuntaan.

Käyttäen sarjaportin … Toinen osa:  Kaksisuuntainen comms, lähettää viestejä  joko tavalla  kahden laitteen yhdistetty sarja- kaapelin tai virtuaalinen sarja tietoliikennelinkin. Tämä on elementtejä varten Hyperterminal klooni. (Katso ”PuTTY” (käyttö Google), jos haluat valmiin ”Hyperterminal”.)

Käyttämällä sarjaportti … Hyperterminal klooni:  Ei niin hyvä kuin Hyperterminal tai Putty … mainitsen vain ne antaa sinulle käsityksen siitä, mitä ohjelma tekee. Se lähettää mistä muistion, merkki kerrallaan, niin nopeasti kuin ne on kirjoitettu, ja vastaanottaa dataa sarjamuodossa, ja kulkee asioita muistion. Tämä opetusohjelma on erityisen raakaa tällä hetkellä, mutta se tarjoaa sinulle paljon koodia. Ohjelma on käsitellyt lopulta muunnetaan ”suurin ja paras”, edellä kuvatulla tavalla.

STOP PRESS !!! Olen, monien vuosien jälkeen yrittää lopulta sussed perustana olevat rutiinit varten Hyperterminal klooni. Ohjelman lähdekoodi ja käännetty exe on käytössäsi ”käyttäminen sarjaportti, osa 2” (yllä). Jos olet työskennellyt liität laitteita sarjalinkkiä, voit löytää myös  minun Arduino Serial Comms sivun  hyödyllistä.

”Try … paitsi …” mekanismi pyynnin virheet Tämä on yksi niitä asioita, että et ”tarpeeseen” … mutta se on erittäin hyödyllinen, kun mestariksi. Ja se antaa sinulle tapa hallita mitä tapahtuu, kun esimerkiksi sovelluksen kohtaa Arvoaluetarkistusvirhe virhe. Tämä essee myös menee useita kysymyksiä hyvän Programming Practice. Se ei valitettavasti ehkä vain ”kertoo vastauksen”. Ensimmäinen luonnos heinäkuussa 2011, kun olin ollut Delphi ja kirjoittaa nämä tutorials yli vuosikymmenen ajan.

Pääsy Port Laitteisto …  tämä opetusohjelma kertoo ilmaisohjelma DLL lähettää viestejä ja tietokoneesta kautta rinnakkais-, sarja-. Opetusohjelma sisältää ohjeet siitä, miten käyttää sitä. Voisit ajaa elektroniikka oman suunnittelemaansa liitetty tietokoneeseen. Jos olet uusi DLL, on  Taso 3 opetusohjelma DLL  sinulle. Jos kiinnität oman elektroniikan kuulostaa mielenkiintoiselta, käy  minun sivun käyttää tietokoneen portteja .

Mukauttaminen standardikontrollin …  täydellistä tasoa 3 opetusohjelma Creating joukko muokkausruutuja “ennen kuin yrität tätä.

Tiedoston Muutos …  Ei monimutkaisia, mutta esitetään olettaen joitakin sujuvuus osa oppilaan. Korvaa tiedoston muokattu versio itse. Varmuuskopioi alkuperäinen tiedosto.

Työstetty esimerkki …  Ohjelma dekoodaamiseksi yksinkertaisen vaihdon koodeja. Tämä perustuu aiempiin opetusohjelma.

Liikkuminen tausta store …  uudelleen luo osia Windowsin Explorer. Kuvaa myös useita ikkunoita. Käyttää FileListBox, DirectoryListBox ja DriveComboBox.

Käyttämällä yksiköt …  Tämä on kirjoitettu toukokuussa 2007 niin on joitakin etuja verrattuna vanhempiin opetusohjelmia. Se puuttua melko monimutkainen aihe, mutta erittäin hyödyllinen: Operaattorin aliohjelmina yksiköitä, jotka voidaan käyttää ja käyttää uudelleen. Tässä opetusohjelmassa, mennään pidemmälle kuin teimme  aikaisemman samasta aiheesta. Kiitti … Jos olet tunne Facebookiin haaste!

Värigrafiikkaa. Dynaaminen koon …  Miten tehdä värin valinta. Miten tehdä asioita lomakkeeseen muutoksen koon jos ikkunan kokoa muutetaan.

HTML generaattori … alku ohjelma tuottaa valokuva-albumeita.

Kuvakulmanäyttö … pieni ympyrä nuolella sen. Nuoli voi osoittaa minkä tahansa 16 suuntaan. Perin kehitetty osoittamaan suuntaan tuuliviiri oli osoittaa. Ei ”ratkaiseva” tämän harjoituskirjan … mutta se on hyvä, joitakin mukavia bittiä eleganssin koodausta. Muutamia välivaiheen tapahtuman käsittelijät tekniikoita havainnollistetaan. Se havainnollistaa myös käyttää tunnisteen omaisuuden.

Toinen käytännön esimerkki …  Tämä on isompi ja liikkuu nopeammin kuin jotkut minun opetusohjelmia. Se osoittaa, kuinka minä uutettu tiedot tiettynä päivänä kasan tiedostoja, joilla kummallakin kirjaa monta päivää.

Windows viestit, peliohjaimet ja sekuntikello … Tämä kattaa useita aiheita, kuten vastaaminen sanomat muualle tietokone, viestejä Windows API. Siellä on yksinkertaisempi tapa lukea peliohjaimia selitetty  Taso 3 opetusohjelma . Se tulee lähdekoodin.

Miten varmistetaan, että … vain yksi esiintymä hakemuksen toimii kulloinkin. Käyttää muteksi.

Ulkoiset yksiköt … helppo tapa kierrättää koodin olet kirjoittanut ilman yleiskustannukset mukautettuja komponentteja.

DDE Client … Rajoitettu johdatus tietojen keräämiseksi DDE-palvelin, käyttäen  1-Wire / MicroLAN  esimerkki.

Muuttamassa jouset …Kaksi toiminnot. Ensimmäisessä vie jouset sisältäviä epäselvä merkkiä … kuten ”0”. Onko se nolla tai ”oh” …. ja muuntaa ne jouset ilman epäselvä merkkiä. Toinen kääntää prosessi. Hyödyllinen jos olet menossa esimerkiksi antaa käyttäjille Rekisteröintiavaimen jousille. Opetusohjelma myös joitakin käsitteitä, jotka ovat yleisessä käytössä ohjelmoijille.

Taso 5 Oppaat:
Aloittaminen TCP / IP  On paljon hallita ennen kuin voit asiantuntija hakemalla asioita lähiverkon tai Internetin kautta, TCP / IP. Jos kuitenkin haluat vain hakea tiedoston, oli se sitten joitakin HTML, jpg, tai jokin tiedostossa web-palvelimelle, ja voit mukauttaa jonkun toisen ohjelman, vaikka et ymmärrä kaikkea, mitä se tekee saatat tarvitsee vain WinHTTP päässä  http://www.appcontrols.com/, ja pieni demo-ohjelma, joka tulee sen kanssa. Sitä on saatavana shareware (kokeile ennen kuin ostat). Se toimii monien Delphis, ja ehkä jopa Lasarus. Demo pitäisi riittää voit kirjoittaa ohjelma, esimerkiksi hakea ja tallentaa  kuvia peräisin IPCam. ”Ilman lähdekoodin” kopioi vain maksaa noin $ 18. Jos tämä ei vastaa käyttäjän toiveita, kokeile seuraavaa opetusohjelma …
Vanhempi ”aloittaminen TCP / IP”  On paljon hallita ennen onnistutte välisessä koneita lähiverkon, saati Internetin kautta. Tämä opetusohjelma, joka tulee täydellisen lähdekoodin, tarkastellaan joitakin perusteita. Matkan varrella, se luo pienen client sovellus. Lopussa syyskuun 2011, on ehkä paras opetusohjelma TCP / IP kysymyksiä … paras aloittaa muutenkin.
Internetissä, ja sen ulkopuolella!  Te  voi  kirjoittaa sovelluksia, joihin pääsy sivuille koko lähiverkkoon tai Internetiin! Tämä Opetusohjelma antaa eteinen maailmaan TCP / IP. Erityisesti se kertoo, miten luoda sovellus, joka voi katsoa vaikkapa http://bbc.co.uk, ja siirtää HTML kyseiseltä palvelimelta osaksi TMemo komponentin sisällä oman sovellus. Se on kova osa! Mitä siis tehdä se on sinun …. Luotan näet paljon mahdollisuuksia tämä avaa? (Katso myös seuraava opetusohjelma.
TCP / IP: Kysymys ”esto”  Ennen kuin voit saada paljon ICS, ja TCP / IP-ohjelmaa, myös avulla edellisen opetusohjelma, sinun täytyy alkaa hallita taitoa ohjelmoinnin tavalla, joka on  estoton. TCP / IP-tavaraa todella pitäisi tehdä, jotta asynkroninen kommunikaatio Internetin kautta. Tämä opas pyrkii auttamaan sinua näiden käsitteiden.
Pienehkö mukauttaminen ICS demo Tässä opetusohjelmassa, me hieman sopeutua perus demo kokoelman mukana Francois Piette Internet Component Suite. Tavoitteena on aloittaa ymmärtää komponenttien ja TCP / IP-ohjelmointi. Mukauttamista voi olla pieniä, mutta jos olet uusi TCP / IP, mielestäni sinun pitäisi todella saada mennä tällä opetusohjelma.
Istu kyynärpää … kun minä kirjoittaa ohjelma, joka on suurempi kuin tyypillinen opetusohjelma ohjelma. Lähdekoodi ladattavissa. Havainnollistaa kehitys sekvenssin. Havainnollistaa joitakin tiedostojen käsittelyä ja grafiikkaohjelmointi.
Lämpötilaloggeri … Puunkorjuu ja kuvaajat tietoja lämpötilasta (ja kosteus) anturit. Mukana lähdekoodin. Opetusohjelma kattaa myös hurmaava XML webserver, koska se on kirjoitettu yhteydessä Poseidon SNMP / XML LAN / Internet ”lämpömittari” (HW ryhmä), mutta se voidaan tarkistaa lukea muista antureista. (Delphi 2, sekä vapaa kolmannen osapuolen komponenttia, ICS. Tämä on client / server työ.)
RS-232 comms (sarja I / O) … OBSOLETE: On  parempi opetusohjelma ( ”… osa”) tämänsuuntaisia edellä … mutta Lähden tästä täällä toissijaisena resurssi sinulle, jos et pidä muita. Aloittanut koti-hautua yksinkertainen Hyperterminal. Voi lähettää vain, toistaiseksi, mutta ei vaadi kolmannen osapuolen komponentteja. (Delphi 2)
RS-232 comms (serial I / O) datan log-laitteiden … OBSOLETE: On parempi opetusohjelma ( ”… toinen osa”) tämänsuuntaista edellä … mutta jätän tämän täällä toissijaisena resurssi sinulle, jos et pidä muita. Yksinkertainen Hyperterminal-terminaalisten ohjelma, joka on järjestetty olemaan vuorovaikutuksessa joko kahdesta tiedonkeruulaitteita (Anderson TM # 128 / WeatherDuck). Sitä voitaisiin mukauttaa muihin ympäristöihin. Ohjelmassa on joitakin puutteita, mutta ”toimii”. Käyttää freeware, jossa lähdekoodin komponentti TComPost Dirk Claessens. (Delphi 2)
differentiaalitermostaatilla … Pretty ”karkea” ”opetusohjelma”, kuten epäilen rajatulle yleisölle … mutta voi olla hyödyllinen joillekin! Mukana lähdekoodin. Katso  lämpötilaloggeri, Yllä, miten hakea XML webserver … koodia, joka on parempi. Kirjoitettu yhteydessä Poseidon SNMP / XML LAN / Internet ”lämpömittari” (HW ryhmä), mutta se voidaan tarkistaa lukea muista antureista. Käyttää SNMP päälle / pois lähdön lähiverkossa liitettyyn laitteeseen. (Delphi 2)

 

Minun opetusohjelmia ohjelmointia  varten Dallas Semiconductor 1-Wire ™ siruja käytettynä on MicroLAN ™, on  siirretty tänne. . Olen myös ylläpitää  sivuja jotka tuovat MicroLAN ja selittää laitteiston .

 

Pascal …….

(Jos olet kiinnostunut näkemään linkkejä toisten työn kirjanmerkki tälle sivulle, jotta saat takaisin sen, ja vierailla  sivuni linkeillä . Tietenkin melkein kaikki, että kukaan halunnut tietää on jo verkossa vuonna Prof. Salmi loistavan FAQ …., jos ne löytyvät !!! näitä ihania resurssit ovat kannattaa etsiä. 1/2009, ne olivat saatavilla  täältä . Nouda tsfaqp50.zip, pura se, katso TSFAQP.IDX varten FAQ sisällysluettelo.

(Ne FAQ näyttävät liikkua! Siellä olivat ftp://garbo.uwasa.fi/pc/link/tsfaqp.zip, ja sitten ftp://garbo.uwasa.fi/pc/ts/tsfaqp36.zip. piilossa uudelleen? Yritä etsiä Googlen kanssa ”timo salmi Pascal FAQ:”. Olen kiitollinen he eivät kirjoittaneet Joe Smith!

Aikoinaan minulla oli kysyä ”En tiedä miten purkaa?” Ja sanoi ”aika oppia!” Toivottavasti ei ole mitään ongelmia Zip arkistot tänään?

Jos mitä haluat tietää ei ole vastattu sivuillani (!), Niin voit käyttää uutisryhmistä tai foorumeita. Yksi tapa löytää ryhmä on  Googlen Groups Service .

Pascal Oppaat:
Pascal niille, jotka tietävät Basic … Merkillepantavaa minulta niille, jotka tietävät Basic, ja jotka eivät ole tehneet paljon Pascal.

Jotta se toimisi … Apua virheenkorjaus .. ja ehkäisemiseen sen tarpeellisuuden .. Myös hyödyllistä Delphi ohjelmoijille.

Pääkirjoitus filosofia

Inhoan ‘fancy verkkosivuilla enemmän huolta herättävä ulkonäkö kuin hyvää sisältöä. Saat kaunis kuva, voin mennä taidegalleria. Tietenkin houkutteleva sivuston sisältöä ansaitsee kiitosta … niin kauan kuin kauniit kasvot ei maksa latausaika. Joka tapauksessa….

Yritän esittää tämän materiaalin muodossa, joka on helppo voit käyttää sitä. On kaksi puolta, että: Miten se on jakautunut, ja miten se on lähetetty.

Miten se on hajonnut …

Olen yrittänyt jakaa sen ylös ‘pure-kokoinen’ kappaletta, ja mitkä kappaleet ovat perus- ja yleistä merkitystä, ja joissa käsitellään erityisiä kysymyksiä, jotka sattuvat olemaan myös monimutkainen tai edellyttää ymmärrystä enemmän peruskysymyksiin. Toisin sanoen, yritän näyttää, miten kävelemään ennen murehtia käynnissä. The ‘Level 1’ tutorials kattaa perusasiat. Jos sinulla ei ole kokemusta, aloita taso yhden opetusohjelmia. Jos päätät hypätä milloin muita kehittyneemmät, ja asiat eivät ole selvät, se saattaa olla ajatus lukaista tason yksi aiheista, jos vain oppia minun tapani ilmaista käsitteitä. Katso myös, jäljempänä, ‘ero’ välillä Delphi Pascal.

Miten se on lähetetty …

Tämä arkisto opetusohjelmia ulottuu jossain määrin kynnyksellä Internetissä. Nyt useimmat meistä ovat HTML kykenevä wordprocessors, ja uudempia opetusohjelmia hyödyntää enemmän HTML kuin vanhemmissa. Onko tämä ongelma? Voisit pelastaa sivuja selaimella, ja lataa uudelleen ne selaimen kovalla levy myöhemmin, off-line. OpenOffice (erinomainen, ilmainen, toimisto-ohjelmisto Windowsille ja Linuxin www.openoffice.org) vie HTML voittajana. WordPerfect, voit ladata .htm-tiedoston, valitse kaikki, Kopioi leikepöydälle, aloita uusi WordPerfect-asiakirjan, liitä tekstissä, enimmäkseen ehjä ja puhdistettu HTML.

Sinun pitäisi pystyä lukemaan tutorials online vaikeuksitta. Kuitenkin sinun pitäisi myös löytää se helppo kaapata ne pois linja käyttöön, mukaan lukien editointi omaan käyttöösi. Seuraavassa pitäisi toimia. Ehdotan, että luot kansion tutorials jotta voit säilyttää oman tiedostonimiä ilman vaaraa yhteenottoja:

Huomaa, että jos työtä off-line kopiot, et jää pois, kun päivityksiä, korjauksia.

On-line, käytä selaimen tarkastella opetusohjelman haluat kaapata.

Käytä selaimen File | Save As … Tallenna Web-sivun levylle. Tässä vaiheessa voit kirjautua ulos tai käydä muita sivuja, ehkä ne säästävät myös.

Kun olet kirjautunut ulos, vain käyttää selaimen Tiedosto! Ladata komento tarkastella materiaalia. Jos haluat muokata tiedostoja, kokeile käyttää tavallista wordprocessor. Jos tässä ei onnistuta, aloita Notepad (tai WordPad, tai mitä haluat, mutta sitten olet omillasi <g>). Lataa tiedosto tallennetaan. Turn rivinvaihto päälle. (Muistio: Edit | Word-huivi.)

Kaamalla html header ja footer. Uudelleen tallentaa asiakirjan, muuttamalla laajennus .txt tai .doc riippuen opetusohjelma, on enemmän tai vähemmän HTML sisällä itse tekstissä. Hyvällä onnella, sinun wordprocessor tulee selviytyä tästä. Anna OpenOffice kokeilla, jos ei! Muuten voit käyttää globaali haku ja korvaa poistaa suurimman osan tunnisteiden melko nopeasti.

________

Tämä näyttäisi olevan paikka liitin Textpad. Se on paljon enemmän kuin Notepad, olematta kaikkia että ”wordprocessor” on … mutta siinä on ominaisuuksia, pian oppinut rakastamaan, jos teet paljon työtä tekstitiedostoja …. varsinkin ohjelmointi tai HTML koodausta. Kaikki minun verkkosivut on luotu, ja suuri osa muusta tekstistä työtä teen on tehnyt sen kanssa myös. Se on oikeinkirjoituksen tarkistus. Se on syntaksikorostuksen. Käännyn minun wordprocessors (Ami Pro, vanhojen työtä ja OpenOffice Writer uutta työtä) vasta kun haluan tuottaa kirjain- muotoilun ja fontin optioita ei laajasti tue TextPad. Mutta se ei ole monia, monia, erittäin siisti koskettaa, jotka tekevät ilo käyttää moneen tarkoitukseen. Pidän erityisesti niiden vastaus ”automaattisen tekstin”, ja se, että käyttäjä voi määrittää, kuinka se näyttää eri luokkiin asiakirjoja. Tässä on linkki yrityksen sivustolle.  Shareware: Voit kokeilla sitä ilmaiseksi, ja se ei ole kallista rekisteröityä jatkuvan käytön.

________

Tiedostonimet: Olen yrittänyt järjestää: Nimet alkavat Pt tai Dt Pascal / Delphi opetusohjelma. Seuraava on numero, että taso, niin olen käyttänyt kirjaimia peräkkäin, esim Dt1a, Dt1b, Dt1c. Kirjeessä ei tarkoita paljon … se vain osoittaa, kun sain noin että tiettyyn aiheeseen! DST tiedostot ovat joitakin niistä liittyvät Dallas MicroLAN.

Muista materiaali on tekijänoikeudet.  (TK Boyd, 2006 ja myöhemmin) edellä mainitut toimenpiteet ehdotetaan vain kätevä henkilökohtaiseen käyttöön materiaalin kuitenkin myös ….

Voit vapaasti käyttää näitä tietoja tietokonekurssit jne, mutta luotto lähteen lainaten URL olisi arvostettu. Jos kopioi sivujen muihin web-sivuja teette lukijat karhunpalveluksen: kopiot eivät pysy ajan tasalla. Paljon parempi linkki näille sivuille, ja sitten lukijat nähdä ajan tasalla versiot. Niille, jotka huolel- kiittää teitä, Minulla on lähetetty  sivun enemmän tietoa  siitä, mitä tekijänoikeus poikkeuslupia esitän, ja ehdotuksia niille, jotka haluavat laittaa tätä materiaalia CD- jne (On ainakin yksi vankilan käyttäen materiaalia vanki koulutus. en ymmärrä, että tilanteita on silloin internet-yhteys ei ole mahdollista!)

Eroa Delphi ja Pascal … ja lupaus Kylix tai Lazarus ….

Delphi perustuu Pascal. On kirjoittaa ohjelmia Windowsille, Pascal .. paljon parannuksia kuin kerran ihania ihmisiä Borland. Olipa kerran, minun neuvoja oli ”jos olet aivan uusi ohjelma, saatat edetä nopeammin, jos aloittaa kuin Windows Pascal.”

Koska Windows, Linux ja MacOS käyttää GUI, ja koska GUI ympäristö on tärkeä, ja  ei  GUI ohjelmointi tehdään eri näkökulmasta, luulen, tänään, sanoisin, ei … aloittaa tarkoitat mennä. Aloita Delphi tai Lazarus, vaikka jossain mielessä, se tarkoittaa sinun täytyy aloittaa monimutkaisempi tasolle.

Jos haluat kokeilla kuin GUI Pascal oli vapaa niistä ympärille. Yksityiskohdat yksi oli  vapaa Pascal tutorials , mutta en tiedä, jos ne ovat saatavissa.

Delphi harjoituksia täällä, sinun pitäisi löytää kaikki mitä tarvitset Delphi ohjelmointi. Kuitenkin, vaikka et koskaan aio ohjelmoida muuhun kuin Windows, jos olet uusi ohjelma, tarkastelemme joitakin matalan tason Pascal oppitunnit saattavat auttaa ymmärtämään tärkeitä ideoita Delphi työhön.

(Tämä huomautus lisätty toukokuussa 2007 uudistettu 2015) Kylix oli tuote Borland tuoneet vuotta ennen vuotta 2007. En koskaan ”soitti” sen kanssa, mutta se oli, luullakseni ”Delphi Linux”. Valitettavasti, sikäli kuin tiedän, Kylix kuoli. Onneksi kuitenkin meillä Lazarus, joka täyttää haluaa Kylix oli suunnattu.