Johdatus Esseisiin Amerikan Kansallisista Myytteistä

Source: https://mythicamerica.wordpress.com/

Great_Seal_of_the_United_States_ (kääntöpuoli) .svg

Esseet tällä sivustolla täydentää blogiin MythicAmerica.ustarjoavat johdatus tärkeimpiä aiheita ja kysymyksiä tutkimuksessa Amerikan myyttejä, niin kuin näen heidät.

Yhdysvalloissa on todellinen paikka, poliittisen valtion täynnä hyvin todellinen maa, ihmiset, asiat, resursseja ja paljon muuta. Amerikka on myyttinen paikka – version ja visio Yhdysvaltain että amerikkalaiset loihtia heidän mielessään, kun he kuvitella, mitä heidän kansa on, mitä se on ollut, mitä se voisi olla, mikä sen rooli maailmassa on, on ollut, ja se voisi olla; mitä omaa rooliaan kansakunnan on ja voisi olla, mitä merkitsee olla amerikkalainen.

MythicAmerica on paikka tehdä kaikkea:

  • myyttinen visioita muovanneet amerikkalaisten elämään, erityisesti poliittiseen elämään, koska he ovat olleet ilmaistu nimenomaisesti tai epäsuorasti kertomuksia
  • otettua varten myönnettyjen oletuksia, myytit välittävät
  • symbolinen kuvia, jotka ovat rakennuspalikoita Amerikan myyttejä
  • Muuten myytit ja symbolit muokkaavat käsityksiä ja vastauksia ajankohtaisista tapahtumista
  • uusiin myytteihin, jotka edistävät rakentavamman mahdollisuuksia Amerikan ja amerikkalaiset tulevaisuudessa.

Saat nopeasti yleiskuvan, lue ”Tietoja Mythic Amerikassa.”

Esseet tästä sivustosta:

Merkitys ‘Myytti’ amerikkalaisessa kontekstissa” tarjoaa yhden tulkinnan myytti ja sen rooli Yhdysvaltain poliittista ja kulttuurielämään.

Miksi ja miten tutkimus American Myths” tarjoaa joitakin ajatuksia motiiveja ja menetelmiä näiden esseitä.

Kaksi Great American Mythologies” on essee kolmeen osaan, tutkitaan mytologiat kutsun ”Hope and Change” ja ”Homeland Insecurity” ja vuorovaikutusta kahden.

Vaihtoehdot: In Search of New Mythologies” on selvitystyö, jatkuvasti käynnissä

Olen sydämellisesti kutsua kommenteista, vaikka erimielisyyksiä. Minun tärkein tavoite on saada keskustelun käynnissä tämän liiankin tutkittu ilmiö aihe. Jos haluat liittyä keskusteluun siitä Mythic Amerikassa, ota kommentoida essee, tarkistaa uusimmat viestit MythicAmerica.us Ja ”kuten” Mythic Amerikassa Facebookissa. Vastaanottamatta yhteenvetoja MythicAmerica.us blogi sähköpostitse, lähetä sähköpostia päivittää @ mythicamerica.us, jossa ”päivitys” otsikkokenttään ja voit lisätä postituslistalle. Käytä samaa sähköpostiosoitetta yhteyttä minuun henkilökohtaisesti.

Lisäksi kirjallisesti  MythicAmerica.us , Kirjoitan myös sarakkeita satunnaisesti muille sivuille olen tukenut pitkään. Voit lukea minun viime sarakkeita.