THINCS: kansainvälisen verkoston kolesterolin epäilijät

Source: http://www.thincs.org/

 

”Suuri tragedia tiede – verityö kaunis hypoteesin ruma tosiasia.”
Thomas Huxley

 ”Kasvu tiedon riippuu täysin eri mieltä”
Karl R. Popper

Vuosikymmeniä, valtavia inhimillisiä ja taloudellisia resursseja on tuhlattu kolesterolin kampanjan lupaavampi tutkimusaluetta on laiminlyöty, tuottajien ja valmistajien eläinten ruokaa ympäri maailmaa ovat kärsineet taloudellisesti, ja miljoonien terveiden ihmisten on pelästynyt ja badgered osaksi syöminen ikävä ja mauton ruokavalio tai osaksi ottamalla mahdollisesti vaarallisia lääkkeitä lopun elämäänsä. Koska tieteellistä näyttöä tukemaan kolesteroli kampanja on olematon, pidämme tärkeänä lopettaa niin pian kuin mahdollista.

Kansainvälinen verkosto Kolesteroli Epäilijät (THINCS) on tasaisesti kasvava joukko tutkijoita, lääkäreitä, muut akateemikot ja tieteen kirjoittajat eri maista. Tämän ryhmän jäsenet edustavat erilaisia ​​näkemyksiä siitä, syy ateroskleroosin ja sydän- ja verisuonitautien, jotkut niistä ovat ristiriidassa keskenään, mutta tämä on normaali osa tiedettä. Mitä me kaikki vastustamme että eläinrasvan ja korkea kolesteroli osansa. Tavoitteena Tämän sivuston tarkoituksena on kertoa kollegamme ja suurelle yleisölle, että tämä ajatus ei tue tieteellistä näyttöä; itse asiassa monta vuotta valtava määrä tieteellisissä tutkimuksissa on suoraan ristiriidassa sen.

Onko sinulla ollut sivuvaikutuksia statiinihoidon?

Jos haluat jakaa kokemuksia statiineja tutkijoiden kanssa Kalifornian yliopistossa San Diego, lähetä sähköpostia osoitteessa statinstudy@ucsd.edu ja/tai täyttää online-(paperiton) kyselytutkimus http://www.statineffects.com

Jos haluat apua lääketieteen väärinkäytöksiä asianajajien, siirry McIverBrown Asianajotoimisto

Lisäksi kannattaa muistaa allekirjoittamaan vetoomus noin statiini sivuvaikutuksia! Lähetettävä maailman terveysjärjestö.

Copyright © 2014 THINCS

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.