Miten Statiinit Todella Toimivat Selittää Miksi ne Eivät Todella Toimii

Source: http://people.csail.mit.edu/seneff/why_statins_dont_really_work.html

Stephanie Seneff

seneff@csail.mit.edu
11 maaliskuu 2011

1. Esittely

Statiinia teollisuus on nauttinut kolmekymmentä vuotta ajaa kasvaa tasaisesti voittoja, koska he löytävät yhä tapoja perustella laajentaa määritelmää osa väestöstä jotka sijoittuvat statiinihoito. Suuret, lumekontrolloitu tutkimuksista on saatu todisteita siitä, että statiinit voivat merkittävästi vähentämään sydänkohtauksen. Korkea seerumin kolesterolitaso on todellakin korreloi sydänsairaus, ja statiinit, häiritsemällä elimistön kykyä syntetisoida kolesterolia, ovat erittäin tehokas alentamaan numerot. Sydänsairaus on numero yksi kuolinsyy Yhdysvalloissa ja yhä useammin maailmanlaajuisesti. Mikä ei pidä siitä statiinilääkkeet?

Ennustan, että statiini huumeiden aikavälillä on päättymässä, ja se tulee olemaan kova lasku. Talidomidia katastrofi 1950 ja hormonikorvaushoidon fiasco 1990-luvun tulee kalpea vertaamalla dramaattinen nousu ja lasku statiinin teollisuudelle. Näen vuorovesi hiljalleen, ja uskon, että se lopulta crescendo osaksi hyökyaallon, mutta väärää on huomattavan pysyviä, joten se voi kestää vuosia.

Olen käyttänyt paljon aikaani viime vuosina kampaus tutkimuskirjallisuudessa aineenvaihduntaan, diabetes, sydänsairaudet, Alzheimerin ja statiinilääkkeet. Toistaiseksi lisäksi lähettämistä esseitä verkossa, olen yhdessä yhteistyökumppanien, julkaisi kaksi lehtiartikkelit liittyvät aineenvaihduntaan, diabetes, ja sydänsairaudet (Seneff1 et al., 2011), ja Alzheimerin tauti (Seneff2 et al., 2011). Kaksi enemmän artikkeleita, jotka koskevat ratkaiseva rooli kolesterolisulfaatin aineenvaihduntaa, tarkistetaan parhaillaan (Seneff3 et al., Seneff4 ym.). Olen ajanut tarvetta ymmärtää, miten lääke, joka häiritsee kolesterolin synteesiä, ravintoainetta, on olennaista ihmisen elämässä, voisi olla myönteinen vaikutus terveyteen. Olen vihdoin palkitaan selitys näennäinen positiivista hyötyä statiinien että voin uskoa, mutta joka sikeästi kiistää ajatuksen, että statiinit ovat suojaavia. Aion itse asiassa tehdä rohkea väite, että kukaan täyttää statiinihoidon, ja että statiinilääkkeet voidaan parhaiten kuvata myrkkyjä.

2. Kolesteroli ja statiinit

Haluan aloittaa Tarkasteltuaan väite, että statiinit leikata sydänkohtauksen esiintyvyys kolmanneksella. Mitä tämä tarkoittaa? Meta tutkimus vieläkin seitsemän lääketutkimukset, joissa yhteensä 42848 potilasta, jotka vaihtelevat yli olisi kolmesta viiteen vuotta, ja osoitti 29%: lla saattaa olla suuri sydäntapahtumaan (Thavendiranathan et al., 2006). Mutta koska sydänkohtauksia olivat harvinaisia ​​tämän ryhmän joukossa, mitä tämä merkitsee absoluuttisesti että 60 potilasta olisi käsiteltävä keskimäärin 4,3 vuotta suojata yksi niistä yhdestä sydänkohtaus. Kuitenkin pohjimmiltaan ne kaikki kokevat lisääntynyt hauraus ja henkinen lasku, aihe, johon palaan perusteellisesti myöhemmin tässä essee.

Vaikutus vahinkojen takia statiinia anti-kolesteroli mytologian ulottuu kauas jotka tosiasiallisesti käyttämään statiinia pillereitä. Kolesteroli on demonisoimaksi statiinin teollisuudessa, ja sen seurauksena amerikkalaiset ovat conditioned välttää kaikkia elintarvikkeita, jotka sisältävät kolesterolia. Tämä on vakava virhe, koska se asettaa paljon isompi taakka kehon syntetisoimaan riittävästi kolesterolin tukemaan elimistön tarpeisiin, ja se vie meitä useiden välttämättömiä ravintoaineita. Olen pained katsella joku murtaa auki muna ja nakata pois keltuainen koska se sisältää “liian paljon” kolesteroli. Munat ovat hyvin terveellistä ruokaa, mutta keltuainen sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet. Loppujen lopuksi keltuainen on mitä mahdollistaa kanan alkion kypsyä kana. Amerikkalaiset ovat meneillään laaja puutteita useissa ratkaiseva ravinteita, jotka ovat runsaasti elintarvikkeita, jotka sisältävät kolesterolia, kuten koliini, sinkkiä, niasiinia, vitamiini ja D-vitamiinin

Kolesteroli on merkittävä aine, jota ilman me kaikki kuolisi. On kolme erottavien tekijöitä, jotka antavat eläimet etulyöntiasema kasveja: hermoston, liikkuvuutta, ja kolesteroli. Kolesteroli, poissa kasveista, on avain molekyyli, jonka avulla eläimet on liikkuvuus ja hermosto. Kolesteroli on ainutlaatuisia kemiallisia ominaisuuksia, joita hyödynnetään lipidikaksoiskerrosten jotka ympäröivät kaikki eläimen solut: kolesteroli pitoisuudet ovat lisääntynyt, solukalvon liikkuvuus on vähentynyt, jopa tietyn kriittisen pitoisuuden, jonka jälkeen kolesteroli alkaa kasvaa juoksevuus (Haines, 2001). Eläinsolut hyödyntää tätä omaisuutta suuri etu orchestrating ioninkuljetusmeka-, joka on välttämätön sekä liikkuvuuden ja hermo signaali liikenne. Eläinten solukalvot ovat asuttuja useita erikoistuneita saaristoalueiden sopivasti nimeltään Lipidilauttojen. Kolesteroli kerää suurina pitoisuuksina lipidilauttoihin, jonka avulla ionit virtaamaan vapaasti näiden rajatulla alueella. Kolesteroli palvelee keskeinen rooli ei-lipidilautan alueilla sekä estämällä pieniä varautuneita ioneja, pääasiassa natrium (Na +) ja kalium (K +), vuotaminen solukalvojen läpi. Koska kolesteroli, solujen olisi uhrata paljon enemmän energiaa vetää nämä vuotanut ionit takaisin kalvon läpi vastaan ​​pitoisuus kaltevuus.

Tämän lisäksi keskeinen rooli ioninkuljetusmeka-, kolesteroli on esiaste D3-vitamiinia, sukupuolihormonien, estrogeenin, progesteronin ja testosteronin, ja steroidihormonien kuten kortisolia. Kolesteroli on ehdottoman välttämätöntä solukalvon meidän kaikkien solujen, jossa se suojaa solun paitsi ioni vuotoja, mutta myös hapettumiselta vahinkoa kalvo rasvoja. Kun aivot on vain 2% kehon painosta, se taloa 25% kehon kolesterolia. Kolesteroli on tärkeää aivojen hermo signaali liikenteen synapsien ja pitkinä axons jotka kommunikoivat yhdeltä puolelta aivojen toiselle. Kolesterolisulfaatin tärkeä rooli aineenvaihduntaa rasvoja kautta sappihappoja, sekä immuunipuolustuksen vastaan ​​hyökkäystä taudinaiheuttajaorganismien.

Statiinilääkkeet inhiboida entsyymin, HMG koentsyymi reduktaasin, joka katalysoi varhainen vaihe 25-askel prosessissa, joka tuottaa kolesterolia. Tämä vaihe on myös varhaisessa vaiheessa synteesissä useita muita voimakkaita biologisia aineita, jotka ovat mukana solun säätelyssä prosessien ja antioksidantti vaikutuksia. Yksi näistä on koentsyymi Q10, läsnä suurin pitoisuus sydämessä, jolla on tärkeä rooli mitokondrioiden energiantuotannon ja toimii voimakas antioksidantti (Gottlieb et al., 2000). Statiinit myös häiritä solujen viestinvälitystekniikoita välittämän ns G-proteiineja, joka järjestää monimutkaisia ​​aineenvaihdunnan vastauksia stressitilanteissa. Toinen keskeinen aine, jonka synteesi on estetty on dolikolimono-, jolla on ratkaiseva merkitys Endoplasmakalvosto. Emme voi kuvitella, mitä erilaisia ​​vaikutuksia tämä kaikki häiriöt, häiriön vuoksi HMG koentsyymi reduktaasin, saattaa olla solun toimintakykyyn.

3. LDL, HDL, ja Fruktoosi

Olemme koulutettu meidän lääkärit huolehtia kohonneet seerumin low density lipoprotein (LDL), suhteessa sydänsairaus. LDL ei ole tyyppiä kolesteroli, vaan voidaan pitää säiliössä, joka kuljettaa rasvoja, kolesteroli, D-vitamiini, ja rasvaliukoisten antioksidantteja kaikki kehon kudoksiin. Koska ne eivät ole vesiliukoisia, näitä ravintoaineita on pakattava ylös ja kuljetetaan sisälle LDL-hiukkasten veressä. Jos häiritsevät tuotantoa LDL, voit vähentää hyötyosuutta kaikkia näitä ravintoaineita kehon soluihin.

Ulkokuori LDL partikkelin koostuu pääasiassa lipoproteiinien ja kolesterolin. Lipoproteiinien sisältää proteiineja ulkopuolelle kuoren ja lipidien (rasva) sisäkerroksen. Jos ulkokuori on puutteellinen kolesterolin, rasvojen lipoproteiinit entistä haavoittuvamman happea, alati läsnä veressä. LDL-hiukkasten sisältää myös erityinen proteiini nimeltään “apoB”, joka mahdollistaa LDL toimittaa tuotteitaan soluihin tarpeessa. ApoB on altis hyökkäyksille glukoosin ja muiden veren sokerit, erityisesti fruktoosi. Diabetes johtaa kasvaneeseen pitoisuus verensokeri, joka edelleen vaarantaa LDL-hiukkasten, jonka liimaamalla ylös apoB. Hapettunut ja glykoituneen LDL-hiukkasten tullut vähemmän tehokkaita tuottaa niiden sisältöä soluihin. Siten ne jäämään pidempään verenkierrossa, ja mitattu seerumin LDL taso nousee.

Mikä pahempaa, kun LDL-hiukkasten ovat lopulta annettu niiden sisällön, he tulevat “pienet tiheät LDL-hiukkasten” jäänteitä joka tavallisesti palautetaan maksaan jaotellaan ja kierrätetään. Mutta liitteenä sokerit häiritsevät tässä prosessissa, joten tehtävä rikkomatta niitä alas oletetaan sen sijaan makrofagien valtimon seinämän ja muualla kehossa, kautta ainutlaatuisen raadonsyöjä toimintaa. Makrofagit ovat erityisen taitavia poimia kolesterolin vaurioitunut LDL-hiukkasten ja aseta se HDL hiukkasia. Pienet tiheä LDL-hiukkasten juuttua valtimon seinämän jotta makrofagit voivat pelastaa ja kierrättää niiden sisällöstä, ja tämä on peruslähteen ateroskleroosin. HDL hiukkaset ovat niin kutsutut “hyvä kolesteroli” ja kolesterolin määrää HDL hiukkasten on lipidi metrinen vahvin korrelaatio sydänsairaus, jossa vähemmän kolesterolia liittyy lisääntynyt riski. Joten makrofagien plakin todella suorittaa erittäin hyödyllinen rooli määrä kasvaa HDL-kolesterolin ja vähentää pienten tiheä LDL.

LDL-partikkelit tuotetaan maksassa, joka syntetisoi kolesteroli lisätä niiden kuoret sekä niiden sisältöä. Maksa on vastuussa myös hajottaa fruktoosia ja muuntamalla se rasvaa (Collison et al., 2009). Fruktoosi on kymmenen kertaa aktiivisempi kuin glukoosin glycating proteiinit, ja on siksi erittäin vaarallista veren seerumin (Seneff1 et al., 2011). Kun syöt paljon fruktoosia (kuten korkea maissisiirappi läsnä paljon jalostettujen elintarvikkeiden ja hiilihappoa sisältävät juomat), maksa on rasittaa saada fruktoosi ulos verta ja muuntamalla se rasvaa, ja näin ollen voi pitää kanssa kolesteroli tarjonta. Kuten aiemmin sanoin, rasvoja ei voida turvallisesti kuljettaa jos ei ole tarpeeksi kolesteroli. Maksa on aluksen pois kaiken rasvan tuotettu fruktoosi, joten se tuottaa huonolaatuisia LDL-hiukkasten, jotka sisältävät riittävästi suojaava kolesterolia. Joten voit päätyä todella huono tilanne, jossa LDL partikkelit ovat erityisen alttiita hyökkäyksille, ja hyökkää sokerit ovat helposti saatavilla tekemään vahinkoa.

4. Kuinka statiinit tuhota lihakset

Euroopassa, erityisesti Isossa-Britanniassa, on tullut paljon ihastunut statiinien viime vuosina. Isossa-Britanniassa on nyt kyseenalainen kunnia olla ainoa maa, jossa statiinit voi ostaa over-the-counter, ja statiinin määrä kulutus on kasvanut yli 120% viime vuosina (Walley et al, 2005). Yhä ortopediset klinikat näkevät potilaat, joiden ongelmat osoittautuvat ratkaistavissa yksinkertaisesti päättämisestä statiinihoidon, mistä on osoituksena äskettäin raportin kolmessa tapauksessa yksittäisessä vuosi jossakin klinikalla, joilla kaikilla oli normaali kreatiinikinaasi, tavallista indikaattori lihasvaurio seurataan statiinin käyttö, ja kaikki olivat “parantuneet” yksinkertaisesti lopettamalla statiinihoidon (Shyam Kumar et al., 2008). Itse asiassa, kreatiinikinaasi seuranta ei ole riittävä varmistamaan, että statiinit eivät vahingoitu lihaksia (Phillips et al., 2002).

Koska maksa syntetisoi paljon kolesterolia tarjonnan soluihin, statiinihoito suuresti vaikuttaa maksassa, johtaen voimakkaaseen vähenemiseen kolesterolin se voi koota. Suora seuraus on, että maksa on vakavasti heikentynyt sen kyky muuntaa fruktoosi rasvaksi, koska se ei voi turvallisesti paketoida rasvan kuljetusta varten ilman kolesterolia (Vila ym., 2011). Fruktoosi kerääntyy verenkiertoon, mikä aiheuttaa paljon vahinkoa seerumin proteiineihin.

Luuston lihassolut ovat vakava statiinihoito. Neljä komplikaatioita nyt kun ne kohtaavat ovat: (1) niiden mitokondriot ovat tehottomia riittämättömän koentsyymi Q10, (2) solunseiniään ovat alttiimpia hapettumista ja glykoitumiseen vaurioita lisääntyneen fruktoosia pitoisuuksia veressä, vähennetään choleserol niiden kalvot, ja alennettu antioksidantti tarjonta, (3) siellä on alennettu tarjonta rasvojen polttoaineena, koska LDL partikkelien, ja (4) keskeinen ionit, kuten natrium ja kalium vuotaa koko niiden kalvot, vähentää niiden lataus kaltevuus. Lisäksi glukoosi merkintä, välittämä insuliini, pakotetaan tapahtua niille Lipidilauttojen jotka ovat keskittyneet kolesteroli. Koska köyhdytettyä kolesterolin tarjonta on vähemmän lipidilauttoihin, ja tämä häiritsee glukoosin oton. Glukoosi ja rasvat ovat tärkeimmät energiaa lihaksiin, ja molemmat ovat vaarassa.

Kuten aiemmin mainitsin, statiineja häiritsevät synteesissä koentsyymi Q10 (Langsjoen ja Langsjoen, 2003), joka on erittäin keskittynyt sydämessä sekä lihaksia ja itse asiassa kaikissa soluissa, joilla on korkea aineenvaihdunta kiihtyy. Sillä on keskeinen rooli sitruunahappokierron mitokondrioita, joka vastaa tarjonnan paljon solun energiantarpeesta. Hiilihydraatit ja rasvat hajoavat hapen läsnäollessa tuottaa vettä ja hiilidioksidia sivutuotteina. Energia valuutta tuotettu Adenosiinitrifosfaatti (ATP), ja se vaihtaa huomattavasti tyhjentynyt lihassoluissa seurauksena alennetun tarjontaa koentsyymi Q10.

Lihassolujen on mahdollinen tie ulos, käyttämällä vaihtoehtoista polttoainetta, joka ei liity mitokondriot, ei vaadi happea, eikä vaadi insuliinia. Mitä se edellyttää on runsaasti fruktoosia veressä, ja onneksi (tai valitettavasti, riippuen näkökulmasta) maksan statiinin heikentävä vaikutus johtaa runsaasti seerumin fruktoosia. Kautta anaerobinen prosessi tapahtuu sytoplasmassa, erikoistunut lihassyiden kuoria pois vain vähän energiaa saatavilla fruktoosi, ja tuottavat laktaattia kuin tuotetta, vapauttamalla sen takaisin verenkiertoon. Heillä käsittelemään valtavan määrän fruktoosin tuottamaan tarpeeksi energiaa omaan käyttöönsä. Todellakin, statiinihoito on osoitettu lisäävän laktaatin mukaan luustolihakset (Pinieux et al, 1996).

Muuntaa yhden fruktoosi molekyylin laktaatti tuottaa vain kaksi ATP: n, kun taas käsittely sokerimolekyyli aina hiilidioksidiksi ja vedeksi mitokondrioissa tuottaa 38 ATP: n. Toisin sanoen tarvitaan 19 kertaa niin paljon substraattia, jolloin saadaan vastaava määrä energiaa. Laktaatti- että kerääntyy verenkiertoon on siunaus sekä sydämen ja maksan, koska he voivat käyttää sitä korvaavana polttoaineena, paljon turvallisempi vaihtoehto kuin glukoosi tai fruktoosi. Laktaatti on itse asiassa erittäin terveellistä polttoainetta, vesiliukoinen kuten sokeria, mutta ei glycating ainetta.

Joten taakka käsittely ylimääräisen fruktoosia siirtynyt maksassa lihassolujen ja sydän on mukana runsaasti laktaatin, laadukkaan polttoainetta, joka ei johda tuhoisaa glykoitumiseen vaurioita. LDL putoavat, koska maksa ei voi pysyä fruktoosilla poistoa, mutta tarjonta laktaatin, polttoainetta, joka voi matkustaa vapaasti veressä (ei tarvitse pakata sisälle LDL-hiukkasten) pelastaa päivän sydämen, jotka muuten herkutella pois ravintorasvoja jonka LDL-hiukkasten. Mielestäni tämä on ratkaiseva vaikutus statiinihoidon joka johtaa vähenemiseen sydänkohtauksen riski sydän on hyvin varustettu terveellinen vaihtoehto polttoainetta.

Hänen on ihan hyvä, paitsi että lihassolujen saada haaksirikkoutui prosessissa. Solunseiniään on köyhdytetty kolesteroli koska kolesteroli on niin pulaa, ja niiden herkkä rasvat ovat siksi alttiita hapettumista vaurioita. Tätä ongelmaa pahentaa entisestään väheneminen koentsyymi Q10, voimakas antioksidantti. Lihassolut ovat energia nälkään, koska huonosti mitokondriot, ja he yrittävät kompensoida prosessoimalla liikaa sekä fruktoosin ja glukoosin anaerobisesti, joka aiheuttaa laajaa glykoitumiseen vahinkoa niiden ratkaiseva proteiineja. Heidän kalvot ovat vuotaa ioneja, mikä häiritsee niiden kyky supistua, haittaavat liikkuvuutta. Ne ovat olennaisesti sankarillinen uhrautuva karitsat, valmis kuolemaan turvaamiseksi sydämeen.

Lihaskipu ja heikkous ovat laajalti tunnustettu, vaikka mukaan statiinin teollisuudessa, koska mahdollisia sivuvaikutuksia statiinilääkkeet. Yhdessä pari MIT: n opiskelijaa, olen käynyt tutkimuksen, joka osoittaa, kuinka tuhoisia statiinit voivat olla lihaksia ja hermoja, jotka toimittavat ne (Liu et al, 2011). Keräsimme yli 8400 online-huumeiden arviot valmistaa potilaille statiinihoidon, ja kun niitä vastaava määrä arvioita laaja kirjo muita huumeita. Arvion vertailuun valittiin siten, että ikäjakauma arvioijat oli verrattava että statiinia arvioita. Käytimme toimenpide, joka laskee, kuinka todennäköistä olisi, että sanoja / lauseita, jotka näkyvät kahdet katsauksissa jaettavien miten niitä noudatetaan jaettaviksi, jos molemmat ovat peräisin samasta todennäköisyydellä mallia. Jos esimerkiksi tietty haittavaikutus ilmaantui sata kertaa yhden datasarjan ja vain kerran toisella, tämä olisi vakuuttavia todisteita, että tämä sivuvaikutus oli edustaja tietojen joukko. Taulukossa 1 on esitetty useita ehtoja, jotka liittyvät lihasten ongelmia, jotka olivat erittäin vinossa kohti statiinin arvioita.

Sivuvaikutus # statiinin Arviot # Non-statiineja arvioita Liittyvä P-arvo
Lihaskrampit 678 193 0.00005
Yleinen heikkous 687 210 0.00006
Lihas heikkous 302 45 0.00023
Vaikeus kävely 419 128 0.00044
Lihasmassan 54 5 0.01323
Tunnottomuus 293 166 0.01552
Lihaskouristuksia 136 57 0.01849

Taulukko 1: Laskee useissa katsauksissa jossa lauseita liittyy erilaisia oireita, jotka liittyvät lihaksiin ilmestyi, sillä 8400 statiinin ja 8400 ei-statiinin huumeiden selostuksia, yhdessä liittyvän p-arvon, joka osoittaa todennäköisyyttä, että tämä jakelu olisi voinut syntyä sattumalta.

Uskon, että todellinen syy, miksi statiineja suojata sydäntä sydänkohtaus on, että lihassolut ovat valmiita tekemään uskomattoman uhrauksen vuoksi suurempi hyvä. On hyvin tunnustettu, että liikunta on hyvä sydän, vaikka ihmiset, joilla on sydänsairaus täytyy varoa liioittelua, kävely huolellista välisen linjan treenata lihaksia ja overtaxing heikentyneet sydän. Uskon itse asiassa, että syy liikunta on hyvä on täsmälleen sama kuin syy statiinit ovat hyviä: se toimittaa sydämen laktaatti, hyvin terve polttoainetta, joka ei glycate soluproteiinijäämiä.

5. Kalvo Kolesteroli väheneminen ja ionikuljetus

Kuten olen aiemmin viitattuun, statiinilääkkeet häiritsevät lihasten kykyä supistua läpi ehtyminen kalvon kolesterolia. (Haines, 2001) on esittänyt, että tärkein rooli kolesterolin solukalvojen on esto vuotojen pienten ionien, erityisesti natrium (Na +) ja kalium (K +). Nämä kaksi ionit ovat välttämättömiä liikkeitä, ja todellakin, kolesteroli, joka puuttuu kasveissa, on avain molekyyli, joka sallii liikkuvuus eläimillä, kautta vahva ote ioni vuotaminen näistä molekyyleistä solu- seinät. Suojaamalla solun ioni vuotoja, kolesteroli vähentää huomattavasti energian määrää solun on investoitava pitämisessä ionit oikealla puolella kalvon.

On yleisen väärinkäsityksen mukaan “maitohappoasidoosi” tila, joka voi syntyä, kun lihakset ovat työskennelleet täyttymässä, johtuu maitohapon synteesiä. Varsinainen tarina on päinvastainen: happo kertyminen johtuu liiallinen jakautuminen ATP ADP tuottamaan energiaa tukemaan lihaksen supistuminen. Kun mitokondriot voi pysyä energiankulutukseen uudistamalla ATP, laktaatin tulee ehdottoman välttämätöntä estää asidoosi (Robergs et al., 2004). Kun kyseessä on statiinihoidon, liiallinen vuodot riittämättömän kalvo kolesteroli vaatii enemmän energiaa korjaamaan, ja kaikki samalla mitokondrioiden tuottavat vähemmän energiaa.

In vitro tutkimuksissa fosfolipidikalvojen, on osoitettu, että kolesterolin poistumista kalvo johtaa yhdeksäntoista kertaiseksi määrä kalium vuotaa kalvon läpi (Haines, 2001). Natrium vaikuttaa vähäisemmässä määrin, mutta silti kertoimella kolme. Kautta ATP-aidatulla kaliumia ja natriumia kanavia, solut säilyttää vahva epätasapaino koko niiden soluseinän näiden kahden ionit, natrium pidetään ulos ja kalium pidetään sisällä. Tämä ionigradientin on mitä energisoi lihasliikkeet. Kun kalvo on tyhjentynyt kolesteroli, solu on polttaa huomattavasti enemmän ATP taistella tasainen vuotamista molempien ioneja. Kolesterolia ehtyminen takia statiinien, tämä on energiaa se ei ole, koska mitokondrioiden heikentynyt energiantuotantoon johtuen koentsyymi-Q10 ehtyminen.

Lihaksen supistumisen itsessään aiheuttaa kaliumin menetystä, mikä edelleen kärjistää vuoto ongelma käyttöön statiinien ja kaliumin menetyksistä supistuminen vaikuttaa merkittävästi lihasten väsymistä. Tietenkin, lihakset riittämätön kolesterolia kalvot menettää kalium vielä nopeammin. Statiinit tekevät lihakset paljon alttiimpia asidoosi, sekä koska niiden mitokondriot ovat vahingollisia ja koska kasvu ioni vuotoja koko niiden kalvot. Tämä on todennäköistä, miksi urheilijat ovat herkempiä lihaksen vaurioita statiinit (Meador ja Huey, 2010, Sinzinger ja O’Grady, 2004): niiden lihakset ovat kaksinkertaisesti kiistäneet sekä statiinin huumeiden ja liikunta.

Kokeilun rotta soleukselle lihaksia in vitro osoittivat, että laktaatti lisättiin väliaineeseen kykeni lähes kokonaan takaisin voima menetit kaliumhukkaa (Nielsen et al, 2001). Siten tuotannon ja vapautumisen laktaatin tulee olennainen, kun kalium katoaa kasvualustaan. Menetys vahvuus tukevia lihaksia nivelet voivat johtaa äkilliseen koordinaatiovaikeuksia, ylirasittamatta nivelet ja aiheuttaa niveltulehdus (Brandt et al., 2009). Itse asiassa, meidän tutkimuksia statiinin sivuvaikutuksia paljasti erittäin vahva korrelaatio niveltulehdus, kuten on esitetty taulukossa.

Vaikka en ole tietoinen sisältävän tutkimuksen lihassolujen ioni vuotoja ja statiinit, tutkimus punasolujen ja verihiutaleiden on osoittanut, että on olemassa huomattava kasvu Na + -K + -pump toiminnan jälkeen vain kuukaudessa vaatimaton 10 mg / dl statiini annos, jossa on samanaikaisesti määrä vähenee kolesterolin kalvot näiden solujen (Lohn et al., 2000). Tämä lisääntynyt pumpun toiminta (edellyttämien kalvo vuotaa) edellyttäisi ATP ja siten kuluttaa ylimääräistä energiaa.

Lihas kuidut ominaista pitkin spektriä, missä määrin ne käyttävät aerobista vs anaerobiseen aineenvaihduntaan. Lihassyiden jotka voimakkaimmin vahingoittaneet statiinit ovat niitä, jotka ovat erikoistuneet anaerobiseen aineenvaihduntaan (Westwood et al., 2005). Nämä kuidut (tyyppi IIb) on hyvin vähän mitokondrioita, päinvastoin kuin runsas tarjonta mitokondrioiden täysin aerobinen tyyppi 1A kuituja. Epäilen heidän haavoittuvuus johtuu siitä, että niissä on paljon suurempi taakka tuottaa ATP polttoaineen lihaksen supistuminen ja tuottaa runsaasti laktaatin, tuote anaerobinen aineenvaihdunta. Ne tehtävänä on energisoiva ei vain itseään vaan myös viallisen aerobinen kuidut (johtuen mitokondrioiden) ja tuottaa tarpeeksi laktaatti kompensoimaan asidoosi kehittää seurauksena laajasti ATP pulaa.

6. Pitkäaikainen statiinihoito puolestaan ​​aiheuttaa vahinkoa kaikkialla

Statiinit sitten hitaasti murentaa lihassolujen ajan. Usean vuoden kuluttua, lihakset päästä pisteeseen, jossa ne eivät voi enää pysyä olennaisesti juossut maratonin päivä ja päivä. Lihakset alkavat kirjaimellisesti hajoamassa, ja roskat päätyy munuaisissa, jossa se voi johtaa siihen, että harvinainen sairaus, rabdomyolyysi, joka on usein kohtalokas. Itse asiassa, 31 meidän statiinin arviota viittauksia “rabdomyolyysi” vastakohtana yksikään vertailussa asetettu. Munuaisten vajaatoiminta, usein seurauksena rabdomyolyysi, ilmaantui 26 kertaa joukossa statiinin selostuksia, toisin kuin vain neljä kertaa säätösetti.

Kuoleva lihakset lopulta paljastaa hermot innervate ne myrkyllisille aineille, mikä puolestaan ​​johtaa hermovaurio, kuten neuropatia, ja lopulta amyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS), joka tunnetaan myös Lou Gehrig tauti, hyvin harvinainen, heikentäviä ja lopulta kohtalokas sairaus, joka on nyt nousussa johtuen (uskon) ja statiinilääkkeet. Ihmiset diagnosoitu ALS harvoin elää yli viisi vuotta. Seitsemänkymmentä seitsemän meidän statiinin arviota viittauksia ALS, kun se vain 7 vertailussa asetettu.

Kuten ioni vuotoja kestämätön, solut alkavat korvata kalium / natrium-järjestelmä, jossa on kalsium / magnesium-pohjainen järjestelmä. Nämä kaksi ionit ovat samassa rivissä jaksollisen kuten natrium / kalium, mutta siirtyy yhdellä sarakkeessa, mikä tarkoittaa, että ne ovat oleellisesti suurempia, ja siksi se on paljon vaikeampaa heille vahingossa vuotaa. Mutta tämä aiheuttaa laajoja kalkkikertymät valtimoiden seinämien, sydänläpät, ja sydänlihakseen itse. Calcified sydänläpät voi enää toimi kunnolla estää takaisinvirtauksen, ja diastolinen sydämen vajaatoiminta johtuu lisääntynyt vasemman kammion jäykkyyttä. Tutkimus on osoittanut, että statiinihoito johtaa lisääntyneeseen riski diastolinen sydämen vajaatoiminta (Silver et al., 2004, Weant ja Smith, 2005). Sydämen vajaatoiminta näkyy 36 kertaa meidän statiineja huumeiden tiedot vastaan ​​vain 8 kertaa vertailuryhmä.

Kun lihakset voi enää pysyä laktaatti tarjonta, maksa ja sydän tullaan edelleen vaarassa. He nyt huonommin kuin ne olivat ennen statiineja, koska laktaatti ei ole enää saatavilla, ja LDL, joka olisi ollut rasvojen polttoaineena, vähenee huomattavasti. Niinpä he jumissa jalostus sokeria polttoaineena, mikä on nyt paljon enemmän vaarallinen kuin se oli ennen, koska ne köyhdytetty kalvo kolesteroli. Glukoosi tuloa lihassolujen lukien sydänlihakseen, välittämä insuliini, on järjestettyjä tapahtuvan lipidilauttoihin, jossa kolesteroli on erittäin keskittynyt. Vähemmän kalvo kolesteroli aiheuttaa vähemmän lipidilauttoihin, ja tämä johtaa heikentynyt glukoosin ottoon. Itse asiassa on ehdotettu, että statiinit lisäävät riskiä diabetekseen (Goldstein ja Mascitelli, 2010 Hagedorn ja Arora, 2010). Tuloksemme vahvistavat tätä käsitystä, jossa todennäköisyys havaitun jakaumien diabetes viittauksia tapahtuu sattumalta on vain 0,006.

Sivuvaikutus # Statiineja Arviot # Ei-statiini arvioita Liittyvä P-arvo
Rabdomyolyysi 31 0 0.02177
Maksavaurio 326 133 0.00285
Diabetes 185 62 0.00565
ALS 71 7 0.00819
Sydämen vajaatoiminta 36 8 0.04473
Munuaisten vajaatoiminta 26 4 0.05145
Niveltulehdus 245 120 0.01117
Muistiongelmat 545 353 0.01118
Parkinsonin tauti 53 3 0.01135
Neuropatia 133 73 0.04333
Dementia 41 13 0.05598

Taulukko 2: Laskee useissa katsauksissa jossa lauseita liittyy erilaisia oireita, jotka liittyvät merkittäviin terveyskysymyksiin ilmestyi lisäksi lihasten ongelmia, 8400 statiinin ja 8400 ei-statiinin huumeiden selostuksia, yhdessä liittyvän p-arvon, joka osoittaa todennäköisyyttä, että tämä jakelu saattoi tapahtua sattumalta.

7. Statiinit, caveolin, ja lihasdystrofia

Lipidilauttoja ovat ratkaisevia keskuksia aineiden kuljetuksia (sekä ravinteiden ja ionit) solukalvojen läpi ja soluksi Signalointidomeeni lähestulkoon kaikissa nisäkässoluissa. Kaveoleja ( “pikku luolat”) ovat mikrodomaineja sisällä lipidilauttoihin, jotka rikastuvat ainetta nimeltä caveolin (Gratton et al., 2004). Caveolin on saanut kasvavaa huomiota myöhässä johtuen laajasta rooliaan soluviestitykseen mekanismeja ja Tavarakuljetuksissa välisen solun ja ympäristön (Smart et al., 1999).

Statiinit ovat tiedetään häiritsevän caveolin tuotantoon, sekä endoteelisoluissa (Feron et al., 2001) ja sydämen lihassoluissa, jossa ne on osoitettu vähentävän tiheys kaveoleja 30% (Calaghan, 2010). Ihmiset, joilla on viallinen muoto caveolin-3, versio caveolin, joka on läsnä sydämessä ja luuston lihaksen soluissa, kehittyy lihasdystrofia seurauksena (Minetti et al., 1998). Hiiret suunniteltu olla viallinen caveolin-3 mielenkiintoiset sytoplasmassa sijasta sitoutumisen solun seinään Lipidilauttojen näytteillä kasvuhäiriöstä ja halvaantuminen jalat (Sunada et al., 2001). Caveolin on tärkeää sydämen ionikanavan toiminto, mikä puolestaan ​​on olennaisen tärkeää säätelemään sydämen syke ja suojata sydäntä rytmihäiriöt ja sydänpysähdyksen (Maguy et al, 2006). Valtimoiden sileän lihaksen soluissa, caveolin on olennaista sukupolven kalsiumin kipinöitä ja aaltoja, jotka puolestaan ​​ovat välttämättömiä valtimoiden supistuminen ja laajeneminen, pumppaa verta kehon läpi (Taggart et al, 2010).

Kokeissa, joissa rajoittavaa valtimon verenkierron rottien sydämiin, tutkijat osoittivat 34%: n lisäys määrä caveolin-3 tuotettu rotan sydämissä, yhdessä 27%: n lisäys painosta vasemman kammion, joka ilmaisee kammion hypertrofia. Tämä merkitsee sitä, että sydän tarvitsee lisää caveolin selviytymään tukossa alusten, kun taas statiineja häiritsevät kyky tuottaa ylimääräistä caveolin (Kikuchi et al., 2005).

8. Statiinit ja aivot

Vaikka aivot eivät ole keskittyä tämän essee, en voi olla mainitsematta, että on tärkeää kolesterolin aivoihin ja todisteet henkinen vajavuus saatavissa tietojen sarjaa. Statiinit odotettaisiin olla negatiivinen vaikutus aivoihin, koska vaikka aivot muodostaa vain 2% kehon painosta, se taloa 25% elimistön kolesteroli. Kolesteroli on erittäin keskittynyt myeliinituppea, joka sulkee axons jotka kuljettavat viestejä pitkiä matkoja (Saher et al., 2005). Kolesteroli on myös ratkaiseva rooli välittämisessä välittäjäaineiden poikki synapsi (Tong et ai, 2009). Löysimme erittäin vinoutunut jakautuminen sanasta taajuuksia dementia, Parkinsonin tauti, ja lyhyen aikavälin muistin menetys, kaikki nämä tapahtuvat paljon useammin statiinin arvioita kuin vertailukaudella arvioita.

Tuore näyttöön perustuva artikkeli (Cable, 2009) todettiin, että statiinia huumeidenkäyttäjiä oli korkea ilmaantuvuus neurologiset häiriöt, erityisesti neuropatia, parestesia ja neuralgia, ja näytti olevan suurempi riski kuin heikentävä neurologiset sairaudet, ALS ja Parkinsonin tauti. Todisteet perustui huolelliseen manuaalinen merkintöjä joukko itse ilmoitettu tilejä 351 potilasta. Mekanismi tällaisen vahingon voisi liittyä häiriöitä kyky oligodendrosyyttien, erikoistuneita gliasolut hermostossa, toimittamaan riittävää kolesterolin myeliinitupen ympäröivän hermo aksonien. Geenitekniikalla hiirten puutteellinen oligodendrocytes näytteille näkyvä patologioita myeliinituppea joka ilmetä lihasten nykiminen ja vapina (Saher et al, 2005). Kognitiivinen heikkeneminen, muistinmenetys, sekavuus ja masennus olivat myös merkittävästi läsnä CableтАЩs potilasryhmässä. Niinpä hänen analyysi 351 haittavaikutusten raportit oli pitkälti yhdenmukainen analyysimme 8400 raportteja.

9. Kolesteroli n hyödyt pitkäikäisyys

Laaja kirjo Vaikeavammaisten lisääntynyt esiintyvyys statiinin sivuvaikutus läpi kaikki kohta kohti yleistä suuntausta kasvoi haurautta ja henkinen lasku pitkäaikaiseen statiinihoidon, asioita, jotka liittyvät yleensä vanhuuteen. Olen itse asiassa parhaiten luonnehtivat statiinihoidon mekanismina, jotta voit vanheta nopeammin. Erittäin valaisevaa tutkimukseen osallistui väestöstä vanhukset, jotka seurattiin yli 17 vuoden ajan, joka alkaa vuonna 1990 (Tilvis ym., 2011). Tutkijat katsoivat yhdistyksen kolmen eri toimenpiteitä kolesterolin ja ilmenemismuotoja laskuun. Ne mitataan indikaattorit liittyvät fyysiset haurautta ja henkinen lasku, ja tarkasteltiin myös yleistä pitkäikäisyys. Lisäksi seerumin kolesterolia, biometrinen liittyy kyky syntetisoida kolesterolia (lathosterol) ja biometristen liittyy kyky imeä kolesterolin suolen läpi (sitosteroli) mitattiin.

Matalia arvoja kaikkien kolmen toimenpiteiden kolesterolin liittyivät huonompi ennuste hauraus, henkinen lasku ja ennenaikaiseen kuolemaan. Alentunut kyky syntetisoida kolesterolia osoitti voimakkaimman korrelaation huonon lopputuloksen kanssa. Yksilöt, joilla on korkea toimenpiteitä kaikkien kolmen biometrics nautti 4,3 vuotta laajennus elinikä verrattuna niille, joille kaikille toimenpiteet olivat alhaiset. Koska statiinien nimenomaan vaikuttaisi kykyyn syntetisoida kolesterolia, on loogista, että ne johtavat myös lisääntynyt hauraus, nopeutettu henkinen lasku, ja ennenaikaiseen kuolemaan.

Sekä ALS ja sydämen vajaatoimintaa, eloonjäämishyötyä liittyy kohonneet kolesteroliarvot. Tilastollisesti merkitsevä käänteinen korrelaatio todettiin tutkimuksen kuolleisuuteen sydämen vajaatoimintaa. Saat 181 potilasta, joilla on sydänsairaus ja sydämen vajaatoiminta, puolet niistä, joiden seerumin kolesterolin oli alle 200 mg / dl oli kuollut kolme vuotta diagnoosin, kun taas vain 28%: lla potilaista, joiden seerumin kolesterolin oli yli 200 mg / dl oli kuollut. Toisessa tutkimuksessa on ryhmä 488 potilasta diagnosoitu ALS, seerumin triglyseridien ja paaston kolesteroli mitattiin diagnoosia tehtäessä (Dorstand et al., 2010). Korkeat arvot sekä lipidien liittyi parantunut selviytymisen, joiden p-arvo <0,05.

10. Mitä tehdä sijaan välttää sydänsairaus

Jos statiinien eivät toimi pitkällä aikavälillä, niin mitä voit tehdä suojella sydämesi ateroskleroosin? Henkilökohtainen mielipiteeni on, että sinun täytyy keskittyä luonnollisia tapoja vähentää pienten tiheä LDL hiukkasia, jotka syöttävät plakin, ja vaihtoehtoisia tapoja toimittaa tuotetta että plakin tuottaa (siitä lisää hetken). On selvää, sinun täytyy leikata tavalla takaisin fruktoosin saanti, ja tämä tarkoittaa lähinnä syöminen koko elintarvikkeet sijasta jalostettujen elintarvikkeiden. Vähiten fruktoosi, maksa ei tarvitse tuottaa niin paljon LDL-hiukkasten tarjontapuolelta. Kysynnän, voit vähentää kehon riippuvuutta sekä glukoosin ja rasvan polttoaineena yksinkertaisesti elintarvikkeiden, jotka ovat hyviä lähteitä laktaatti. Smetana ja jogurtti sisältävät paljon laktaatin, ja maitotuotteet sisältävät yleensä esiaste laktoosia, joka suoliston bakteerit muuntaa laktaatti, kunhan ei ole laktoosi-intoleranssi. Voimakas fyysinen rasitus, kuten kulutuspinnan kone harjoitus, auttaa pääsemään eroon ylimääräisistä fruktoosi ja glukoosi veressä, kanssa luustolihaksiin muuntamalla ne paljon himoitun laktaatti.

Lopuksi on joukko ehkä yllättävää suositukset, jotka perustuvat tutkimukseen olen tehnyt johtavat kaksi papereita, jotka suunnitellaan parhaillaan (Seneff3 et al, Seneff4 ym.). Minun tutkimus on paljastanut vakuuttavia todisteita siitä, että ravintoaine, jota on eniten ratkaisevasti tarpeen suojata sydäntä ateroskleroosin on kolesteroli sulfaatti. Laaja kirjallisuuskatsaus kollegani ja minä on suoritettu tuottaa näitä kahta paperit osoittavat pakottavan että rasva talletukset että kerääntyy valtimoiden seinämien johtaa sydämen olemassa lähinnä varten talteen kolesterolin glykoituneen pienet tiheät LDL-hiukkasten ja syntetisointi kolesteroli sulfaatti siitä, tarjoten kolesterolisulfaatti suoraan sydänlihakseen. Syynä plakkia kertymisen esiintyy pääasiassa valtimoissa johtava sydän on niin, että sydänlihakseen voidaan taata riittävä tarjonta kolesterolisulfaatin. Meidän paperit, kehitämme väite, että kolesteroli sulfaatti on keskeinen rooli kaveoleja että lipidilauttoihin, välittämisessä hapen ja glukoosin kuljetusta.

Iho tuottaa kolesterolisulfaatin suuria määriä, kun se altistuu auringonvalolle. Meidän teorian mukaan iho todella syntetisoi sulfaatti rikkivetyä, syömällä energiaa auringonvalolta muodossa sulfaatti molekyylin, mikä toimii aurinkoenergialla akun. Sulfaatti on sitten lähetetty kaikille kehon solut, kuljetetaan takaisin kolesterolin molekyylin.

Todisteet eduista auringolle altistumisen sydämeen on vakuuttava, osoituksena tekemän tutkimuksen tutkia suhdetta maantiede ja sydän- ja verisuonitautia (Grimes et al., 1996). Kautta väestötilastojen, tutkimus osoitti johdonmukaisesti ja silmiinpistävää käänteinen lineaarinen suhde sydän- kuolemia ja arvioidun auringonvalon huomioon ottaen prosenttiosuus aurinkoisia päiviä sekä leveys- ja korkeus vaikutuksia. Esimerkiksi sydän- liittyvä kuolleisuus miesten vuotiaita 55 ja 64 oli 761 Belfastissa, Irlannissa, mutta vain 175 Toulousessa, Ranskassa.

Kolesterolisulfaatti on hyvin monipuolinen. Se on vesiliukoinen, joten se voi liikkua vapaasti verenkiertoon, ja se siirtyy solukalvojen kymmenen kertaa niin helposti kuin kolesteroli, joten se voi helposti täydentämään varastojaan kolesterolin soluihin. Luuston ja sydänlihassolujen hyödyntämään sulfaatti- samoin, muuntaa sen takaisin rikkivetyä, ja syntetisointi ATP prosessissa, mikä talteen energiaa auringonvalosta. Tämä vähentää taakkaa mitokondriot tuottaa energiaa. Happi vapautuu sulfaatti molekyyli on turvallinen lähde happea sitruuna- oksidi aikana mitokondrioissa.

Joten mielestäni paras tapa välttää sydänsairaus on vakuuttaa runsaasti vaihtoehtoisen tarjonnan kolesterolisulfaatin. Ensinnäkin tämä tarkoittaa syömisen jotka ovat runsaasti sekä kolesterolia ja rikki. Munat ovat optimaalinen ruokaa, koska ne ovat hyvin mukana molemmat ravintoaineita. Mutta toisaalta, tämä tarkoittaa, että saat runsaasti auringolle altistumisen ihoa. Tämä ajatus on vastoin neuvoja lääketieteen asiantuntijoiden Yhdysvalloissa välttää aurinkoa pelossa ihosyöpä. Uskon, että liiallinen käyttö aurinkosuoja on edistänyt merkittävästi yhdessä ylimääräisen fruktoosia kulutus, nykyinen epidemia sydänsairauksia. Ja luonnon rusketuksen, joka kehittää, kun altistuminen auringolle tarjoaa paremman suojan ihosyöpä kuin kemikaaleja aurinkovoiteissa.

11. Päätelmät

Jokainen yksilö saa korkeintaan vain yksi mahdollisuus vanheta. Kun koet kehon hajoamassa, se on helppo kuvitella, että tämä on vain johtuu siitä, että olet etenee iän. Mielestäni paras tapa luonnehtia statiinihoidosta että se tekee ikääntyessään nopeammin. Liikkuvuus on suuri ihme, että kolesteroli on mahdollistanut kaikilla eläimillä. Tukahduttamalla kolesterolin synteesiä, statiinilääkkeet voi tuhota että liikkuvuus. Ei tutkimus on osoittanut, että statiinit parantaa kuolleisuusriskiä tilastoja. Mutta ei voi olla epäilystäkään siitä, että statiinit tekevät jäljellä olevat päivät maapallolla paljon vähemmän miellyttävä kuin ne muutoin olisivat.

Optimoida elämäsi laatua, lisätä elinajanodotetta ja välttää sydänsairaus, minun neuvoni on yksinkertainen: viettää paljon aikaa ulkona; syödä terveellistä, kolesteroli-rikastettu, eläinperäisiä elintarvikkeita, kuten munia, maksan, ja osterit; syödä käymällä valmistetuissa elintarvikkeissa kuten jogurtti ja smetana; syödä elintarvikkeita runsaasti rikkiä kuin sipulit ja valkosipuli. Ja lopuksi, sanoa “ei kiitos” lääkärin kanssa, kun hän suosittelee statiinihoito.

Viitteet

[1] K.D. Brandt, P. Dieppe, E. Radin, “Etiopathogenesis of osteoarthritis”. Med. Clin. North Am. 93 (1): 1тАУ24, 2009.
[2] J. Cable, “Adverse Events of Statins – An Informal Internet–based Study,” JOIMR, 7(1), 2009. [3] S. Calaghan, “Caveolae as key regulators of cardiac myocyte beta2 adrenoceptor signalling: a novel target for statins” Research Symposium on Caveolae: Essential Signalosomes for the Cardiovascular System, Proc Physiol Soc 19, SA21, University of Manchester, 2010.
[4] K.S. Collison, S.M. Saleh, R.H. Bakheet, R.K. Al–Rabiah, A.L. Inglis, N.J. Makhoul, Z.M. Maqbool, M. Zia Zaidi, M.A. Al–Johi and F.A. Al–Mohanna, “Diabetes of the Liver: The Link Between Nonalcoholic Fatty Liver Disease and HFCS–55” Obesity, 17(11), 2003–2013, Nov. 2009.
[5] J. Dorstand, P. Ku ╠Иhnlein, C. Hendrich, J. Kassubek, A.D. Sperfeld, and A.C. Ludolph. “Patients with elevated triglyceride and cholesterol serum levels have a prolonged survival in amyotrophic lateral sclerosis,” J Neurol. in Press:Published online Dec. 3 2010.
[6] O. Feron, C. Dessy, J.–P. Desager, andJ.–L. Balligand, “Hydroxy–Metholglutaryl–Coenzyme A Reductase Inhibition Promotes Endothelial Nitric Oxide Synthase Activation Through a Decrease in Caveolin Abundance,” Circulation 103, 113–118, 2001.
[7] M.R. Goldstein and L. Mascitelli, “Statin–induced diabetes: perhaps, it’s the tip of the iceberg,” QJM, Published online, Nov 30, 2010.
[8] S.S. Gottlieb, M. Khatta, and M.L. Fisher. “Coenzyme Q10 and congestive heart failure.” Ann Intern Med, 133(9):745тАУ6, 2000.
[9] J.–P. Gratton, P. Bernatchez, and W.C. Sessa, “Caveolae and Caveolins in the Cardiovascular System,” Circulation Research, 94:1408–1417, June 11, 2004.
[10] D.S. Grimes, E. Hindle and T. Dyer, “Sunlight, Cholesterol and Coronary Heart Disease,” Q. J. Med 89, 579–589, 1996; http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8935479
[11] J. Hagedorn and R. Arora, “Association of Statins and Diabetes Mellitus,” American Journal of Therapeutics, 17(2):e52, 2010.
[12] T.H. Haines, “Do Sterols Reduce Proton and Sodium Leaks through Lipid Bilayers?” Progress in Lipid Research, 40, 299–324., 2001; http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11412894
[13] T. Kikuchi, N. Oka, A. Koga, H. Miyazaki, H. Ohmura, and T. Imaizumi, “Behavior of Caveolae and Caveolin–3 During the Development of Myocyte Hypertrophy,” J Cardiovasc Pharmacol. 45:3, 204–210, March 2005.
[14] P.H. Langsjoen and A.M. Langsjoen, “The clinical use of HMG CoA–reductase inhibitors and the associated depletion of coenzyme Q10. A review of animal and human publications.” Biofactors, 18(1):101тАУ111, 2003.
[15] J. Liu, A. Li and S. Seneff, “Automatic Drug Side Effect Discovery from Online Patient–Submitted Reviews: Focus on Statin Drugs.” Submitted to First International Conference on Advances in Information Mining and Management (IMMM) Jul 17–22, 2011, Bournemouth, UK.
[16] M. Löhn, M. Fürstenau, V. Sagach, M. Elger, W. Schulze, F.C. Luft, H. Haller, and M. Gollasch, “Ignition of Calcium Sparks in Arterial and Cardiac Muscle Through Caveolae,” Circ. Res. 2000;87;1034–1039
[17] A. Maguy, T.E. Hebert, and S. Nattel, “Involvement of Lipid rafts and Caveolae in cardiac ion channel function,” Cardiovascular Research, 69, 798–807, 2006.
[18] B.M. Meador and K.A. Huey, “Statin–Associated Myopathy and its Exacerbation with Exercise,” Muscle and Nerve, 469–79, Oct. 2010.
[19] C. Minetti, F. Sotgia, C. Bruno, et al., “Mutations in the caveolin–3 gene cause autosomal dominant limb–girdle muscular dystrophy,” Nat. Genet., 18, 365–368, 1998.
[20] O.B. Nielsen, F. de Paoli, and K. Overgaard, “Protective effects of lactic acid on force production in rat skeletal muscles.” J. Physiology 536(1), 161–166, 2001.
[21] P.S. Phillips, R.H. Haas, S. Bannykh, S. Hathaway, N.L. Gray, B.J. Kimura, G. D. Vladutiu, and J.D.F. England. “Statin–associated myopathy with normal creatine kinase levels,” Ann Intern Med, October 1, 2002;137:581тАУ5.
[22] G. de Pinieux, P. Chariot, M. Ammi–Said, F. Louarn, J.L. LeJonc, A. Astier, B. Jacotot, and R. Gherardi, “Lipid–lowering drugs and mitochondrial function: effects of HMG–CoA reducase inhibitors on serum ubiquinone and blood lactate/pyruvate ratios.” Br. J. Clin. Pharmacol. 42: 333–337, 1996.
[23] R.A. Robergs, F. Ghiasvand, and D. Parker, “Biochemistry of exercise–induced metabolic acidosis.” Am J Physiol Regul Integr Comp Physiol 287: R502тАУR516, 2004.
[24] G. Saher, B. Br$uuml;gger, C. Lappe–Siefke, et al. “High cholesterol level is essential for myelin membrane growth.” Nat Neurosci 8:468–75, 2005.
[25] S. Seneff, G. Wainwright, and L. Mascitelli, “Is the Metabolic Syndrome Caused by a High Fructose, and Relatively Low Fat, Low Cholesterol Diet?” Archives of Medical Science, 7(1), 8–20, 2011; DOI: 10.5114/aoms.2011.20598
[26] S. Seneff, G. Wainwright, and L. Mascitelli, “Nutrition and Alzheimer’s Disease: the Detrimental Role of a High Carbohydrate Diet,” In Press, European Journal of Internal Medicine, 2011.
[27] S. Seneff, G. Wainwright and B. Hammarskjold, “Cholesterol Sulfate Supports Glucose and Oxygen Transport into Erythrocytes and Myocytes: a Novel Evidence Based Theory,” submitted to Hypotheses in the Life Sciences.
[28] S. Seneff, G. Wainwright and B. Hammarskjold, “Atherosclerosis may Play a Pivotal Role in Protecting the Myocardium in a Vulnerable Situation,” submitted to Hypotheses in the Life Sciences.
[29] H. Sinzinger and J. OтАЩGrady, “Professional athletes suffering from familial hypercholesterolaemia rarely tolerate statin treatment because of muscle problems.” Br J Clin Pharmacol 57,525–528, 2004.
[30] E.J. Smart, G.A. Graf, M.A. McNiven, W.C. Sessa, J.A. Engelman, P.E. Scherer, T. Okamoto, and M.P. Lisanti, “Caveolins, Liquid–Ordered Domains, and Signal Transduction,” Molecular and Cellular Biology 19,7289–7304, Nov. 1999.
[31] A.J. Shyam Kumar, S.K. Wong, and G. Andrew, “Statin–induced muscular symptoms : A report of 3 cases.” Acta Orthop. Belg. 74, 569–572, 2008.
[32] M.A. Silver, P.H. Langsjoen, S. Szabo, H. Patil, and A. Zelinger, “Effect of atorvastatin on left ventricular diastolic function and ability of coenzyme Q10 to reverse that dysfunction.” The American Journal of Cardiology, 94(10):1306–1310, 2004.
[33] Y. Sunada, H. Ohi, A. Hase, H. Ohi, T. Hosono, S. Arata, S. Higuchi, K. Matsumura, and T. Shimizu, “Transgenic mice expressing mutant caveolin–3 show severe myopathy associated with increased nNOS activity,” Human Molecular Genetics 10(3) 173–178, 2001. http://hmg.oxfordjournals.org/content/10/3/173.abstract
[34] M. J. Taggart, “The complexity of caveolae: a critical appraisal of their role in vascular function,” Research Symposium on Caveolae: Essential Signalosomes for the Cardiovascular System, Proc Physiol Soc 19, SA21, University of Manchester, 2010.
[35] P. Thavendiranathan, A.Bagai, M.A. Brookhart, and N.K. Choudhry, “Primary prevention of cardiovascular diseases with statin therapy: a meta–analysis of randomized controlled trials,” Arch Intern Med. 166(21), 2307–13., Nov 27, 2006.
[36] R.S. Tilvis, J.N. Valvanne, T.E. Strandberg and T.A. Miettinen “Prognostic significance of serum cholesterol, lathosterol, and sitosterol in old age; a 17–year population study,” Annals of Medicine, Early Online, 1–10, 2011.
[37] J. Tong, P.P. Borbat, J.H. Freed, and Y. Shin, “A scissors mechanism for stimulation of SNARE–mediated lipid mixing by cholesterol.” Proc Natl Acad Sci U S A 2009;106:5141–6.
[38] L. Vila, A. Rebollo, G.S. A─Сalsteisson, M. Alegret, M. Merlos, N. Roglans, and J.C. Laguna, “Reduction of liver fructokinase expression and improved hepatic inflammation and metabolism in liquid fructose–fed rats after atorvastatin treatment,” Toxicology and Applied Pharmacology 251, 32–40, 2011.
[39] Walley T., Folino–Gallo P., Stephens P et al, “Trends in prescribing and utilisation of statins and other lipid lowering drugs across Europe 1997–2003,” Br J Clin Pharmacol 60, 543–551, 2005.
[40] K.A. Weant and K.M. Smith, “The Role of Coenzyme Q10 in Heart Failure,” Ann Pharmacother, 39(9), 1522–6, Sep. 2005.
[41] F. R. Westwood, A. Bigley, K. Randall, A.M. Marsden, and R.C. Scott, “Statin–induced muscle necrosis in the rat: distribution, development, and fibre selectivity,” Toxicologic Pathology, 33:246–257, 2005.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.