Huomautuksia päälle Tohtorin Tutkinto

Source: https://www.cs.purdue.edu/homes/dec/essay.phd.html

Viime viikolla laitoksella keskustelutilaisuudessa kahvi tunti, useat opiskelijat harjoittavat tiedekunnan keskusteluun meidän Ph.D. ohjelmoida. Kävi selväksi, että monet oppilaat eivät ymmärtäneet perusasiat; he olivat yllättyneitä joitakin kysymyksiä ja hämmentävät joitakin vastauksia.

Liitetiedot annetaan perustietoa tarkoitus Ph.D. ohjelma yrittää auttaa opiskelijoita päättää jatkaa Ph.D. asteen.


Perusteet

Filosofian tohtori aste, lyhennettynä Ph.D., on korkein tutkinto kuka tahansa voi ansaita. Koska ansaita Ph.D. vaatii laajennettu tutkimus ja intensiivistä henkistä työtä, alle yksi prosentti väestöstä saavuttaa aste. Society arvostava henkilöä, jolla Ph.D. puuttumalla ne otsikko “tohtori”.

Ansaita Ph.D., täytyy suorittaa kaksi asiaa. Ensinnäkin, yksi on hallittava tietyn aiheen täysin. Toiseksi, täytyy laajentaa elin tietoa tästä aiheesta.

Hallitsemaan Aihe

Hallita aihe, opiskelija etsii julkaistusta kirjallisuudesta löytää ja lukea kaiken, on kirjoitettu aiheesta. Vuonna tieteenalat, opiskelija alkaa tutkimalla yleisten hakuteosten kuten oppikirjoja. Lopulta opiskelijan on myös etsiä tieteellisissä aikakauslehdissä, julkaisuista, että tutkijat käyttävät tietojen vaihtamiseksi ja kirjaa raportteja niiden tieteellisiä tutkimuksia.

Kunkin yliopiston määritellään yleiset suuntaviivat, että opiskelija on noudatettava ansaita Ph.D. aste, ja jokainen korkeakoulu tai osastolle yliopistossa asettaa erityisiä vaatimuksia, joilla se mittaa hallintaa aihe. Yleensä valmisteltaessa Ph.D. toimivat tietyllä alalla, opiskelijan on ansaita sekä kandidaatin ja maisterin tutkinto (tai vastaava) tällä alalla tai siihen läheisesti liittyvän alan. Osoittaakseen täydellinen hallintaa aihe, opiskelija voidaan määrätä lisäopintoja jatko-tason kursseja, säilyttää korkea laatu keskimäärin, tai ottaa akku erityiset tutkimukset. Monissa laitokset, opiskelijat on tehtävä kaikki kolme.

Koska tutkimukset annetaan osana Ph.D. Opetussuunnitelma arvioida asiantuntemus, ne luodaan ja arvioi asiantuntijakomitea, joista kukin omistaa Ph.D. asteen.

Laajentaminen Tuntemus

Ydin Ph.D., näkökohta, joka erottaa Ph.D. Tutkimuksessa muista akateemisen työn, voidaan tiivistää yhteen sanaan: tutkimus. Laajentamaan tietämystä, täytyy tutkia, tutkia, ja pohtia. Tiedeyhteisö termiä tutkimus kaapata idea.

Vuonna tieteenalat, tutkimus edellyttää usein kokeilun, mutta tutkimus on enemmän kuin pelkkä kokeita – se merkitsee tulkintaa ja syvää ymmärrystä. Computer Tutkijat, tutkimustyöllään etsivät paljastaa periaatetta, joihin digitaalinen laskenta ja viestintä. Tutkija on löytää uusia tekniikoita, tukea rakennuksen tai laskennallisen mekanismeja. Tutkijat etsivät uusia abstraktioita, uusia lähestymistapoja, uusia algoritmeja, uusia periaatteita, tai uusia mekanismeja.

Viimeistele Ph.D., kunkin opiskelijan tulee esittää tuloksia niiden tutkimus tiedekunnan on pitkä, muodollinen asiakirjan nimeltä väitöskirja (enemmän kansa kutsutaan tutkielma). Opiskelijan on tällöin toimitettava väitöskirja tiedekunnan ja puolustaa työnsä suullinen koe.

Suhde to Tuotteet

Joissakin tapauksissa tulokset tieteellisen tutkimuksen avulla voidaan kehittää uusia tuotteita tai parantaa niitä, jotka ovat olemassa. Kuitenkin tutkijat eivät käytä kaupallista menestystä tai mahdollinen kaupallinen voitot mittana työnsä; ne suorittaa tutkimuksia edelleen ihmisen ymmärryksen ja elin tietoa ihmisten koonneet. Usein kaupallisia etuja tieteellisen tutkimuksen ovat paljon suuremmat pitkällä aikavälillä kuin lyhyellä aikavälillä.


Tutkimustoiminta

Tietokone Tiede tutkimus voi sisältää sellaisia ​​erilaisia ​​toimintoja kuten suunnittelemalla ja rakentamalla uusia tietojärjestelmiä, jotka osoittavat matemaattisten teoreemojen, kirjoittaminen tietokoneohjelmat, suorituskyvyn mittaamiseen tietokonejärjestelmän avulla analyyttisiä työkaluja arvioida suunnittelu, tai tutkimalla virheitä ohjelmoijat tehdä, koska ne rakentaa suuret ohjelmisto. Koska tutkija valitsee toiminnan syytä vastata jokaiseen kysymykseen, joka syntyy tutkimus- tutkimuksessa, ja koska uusia ongelmia kuin tutkinnan edetessä, tutkimustoiminta vaihtelevat hankekohtaisesti ja ajan yhdessä projektissa. Tutkija on oltava valmis käyttämään erilaisia ​​lähestymistapoja ja työkaluja.

Harva Kysymyksiä

Monet teistä yrittävät päättää jatkaa Ph.D. asteen. Seuraavassa on muutamia kysymyksiä voit kysyä itseltäsi.

1. Haluatko tutkijanuralle?
Ennen ilmoittautumalla Ph.D. ohjelma, sinun pitäisi harkita huolellisesti pitkän aikavälin tavoitteita. Koska ansaita Ph.D. kouluttaa tutkimukseen, sinun pitäisi kysyä itseltäsi, onko tutkimus kanta on pitkän aikavälin tavoite. Jos se on, Ph.D. aste on tavallinen polku valitun uran (harvat ovat onnistuneet saamaan tutkijantoimeen ilman Ph.D., mutta ne ovat poikkeus, ei sääntö). Jos kuitenkin haluat ei-tutkijanuralle, Ph.D. ei todellakaan ole sinua varten.

2. Haluatko akateeminen asema?
Ph.D. on de facto ” union kortti ” akateemiselle asentoon. Vaikka on mahdollista saada akateemisen asentoon ilman Ph.D., mahdollisuudet ovat alhaiset. Suurten yliopistojen (ja useimmat oppilaitokset) vaativat kukin jäsen tiedekunnan pitää Ph.D. ja harjoittaa tutkimustoimintaa. Miksi? Vakuuttaa, että tiedekunnan on riittävä asiantuntemus opettaa jatkokursseja ja pakottaa tiedekunnan jäädä nykyiseen valitsemaansa alaa. Yhdysvaltain ulkoministeriö diplomaattisia protokolla sijoittuu otsikon “ professori ” suurempi kuin otsikko “ lääkärin “. Se tekee niin akateemisten vaatimusten: eniten professorit pitävät tohtorin, mutta eivät kaikki ihmiset, joilla on Ph.D. asteen professoreja.

3. Onko sinulla mitä se tekee?
On vaikea yksittäisen arvioida omaa valmiuksia. Seuraavat ohjeet ja kysymykset voivat olla avuksi.

Älykkyys:
In your college ja jatko, olit lähempänä alkuun oman luokan tai pohjaan? Kuinka hyvin teit GRE tai muita standardoituja testejä?
Aika:
Oletko valmis puuttumaan hankkeen suurempi kuin mikään olette tehneet aikaisemmin? Sinun täytyy sitoutua useita vuosia kovaa työtä. Oletko valmis vähentämään tai luopua muuta toimintaa?
Luovuus:
Tutkimus löydöt syntyy usein, kun tarkastellaan vanha tosiasioita uudella tavalla. Oletteko loistaa kun ratkaisemaan ongelmia? Pidätkö “ ratkaisupelejä “” ja vastaavia pulmia? Oletko hyvä ratkaista ne? Koulussa, löysitkö matematiikan nautittavaa tai vaikeaa?
Voimakas uteliaisuus:
Oletko aina ollut pakko ymmärtää ympäröivää maailmaa ja selvittää, miten asiat toimivat? Luonnollinen uteliaisuus tekee tutkimusta helpompaa. Oletko täyttää vähimmäisvaatimukset tai tutkia tarkemmin yksin?
Sopeutumiskyky:
Useimmat opiskelijat ovat valmistautuneet Ph.D. tutkimus. Heidän mielestään on yllättäen erilainen kuin harjoitustyö. Yhtäkkiä työnnettiin maailmaan, jossa kukaan ei tiedä vastauksia, opiskelijat joskus kampela. Voitko sopeutua uusiin ajattelutapoja? Voitko sietää etsivät vastauksia, vaikka kukaan ei tiedä tarkkaa kysymyksiä?
Itsemotivointi:
Mennessä opiskelija viimeistelee perusopetuksen, he ovat tottuneet vastaanottamaan laadut kunkin kurssin lukukausittain. Vuonna Ph.D. ohjelma, työ ei ole jaettu siististi erillisiksi kursseja, professorit eivät osio tehtäviä pieniksi tehtäviä, ja opiskelija ei saa arvosanan jokainen pieni askel. Oletko motivoitunut riitä pitämään työtä kohti tavoitetta ilman day-to-day rohkaisua?
Kilpailukyky:
Jos haluat ilmoittautua Ph.D. ohjelmalla, kilpailla muiden yläreunassa. Tärkeämpää, kun siirryt, ikäisensä sisältää joitakin kirkkain ihmisiä maailmassa. Sinä mitataan ja arvioidaan verrattuna niihin. Oletko valmis kilpailemaan Ph.D. taso?
Maturiteetti:
Verrattuna työselostus, joka on huolellisesti suunniteltu opettajan, Ph.D. Tutkimus on vähemmän rakennetta. Sinulla on enemmän vapautta asettaa omat tavoitteet, määrittää päivittäisen aikataulun, ja seurata mielenkiintoisia ajatuksia. Oletko valmis hyväksymään vastuun mukana ylimääräiset vapauksia? Menestyksesi tai epäonnistuminen Ph.D. tutkimus riippuu siitä.

Muutama varoitukset:

Opiskelija joskus ilmoittautua Ph.D. ohjelma vääristä syistä. Hetken kuluttua, niin opiskelijat kokevat, että vaatimukset hukuttaa heidät. Ennen aloittamista pitäisi ymmärtää, että Ph.D. ei ole:
Arvostetun itsessään
Lähes jokainen, joka on hankkinut Ph.D. on ylpeä toimiaan ja tulos. Sinun tulisi kuitenkin ymmärtää, että kun siirryt, voit työskennellä joukossa ryhmä tutkijoita, jotka kumpikin Ph.D. asteen. (Yksi henkilökunnan jäsen käyttää riitele ylimielinen opiskelijat sanomalla “ en näe miksi luulet se on niin suuri saavutus – kaikki ystäväni ovat Ph.D! ”).
Takuu kunnioittamisen kaikkiin lausunnot
Monet opiskelijat uskovat, että kun he ansaitsevat Ph.D. ihmiset automaattisesti noudattamaan kaikkia mielipiteensä. Opit kuitenkin, että harvat ihmiset olettavat Ph.D. Yhdellä potilaalla automaattisesti tekee sinusta viranomaisen muille. Se pätee erityisesti tieteen communicaty; osalta on ansaittava.
Tavoite sinänsä
Ph.D. asteen valmentaa tutkimusta. Jos kaikki haluamasi on tutkintotodistus ripustaa seinälle, on paljon helpompi tapoja saada yksi. Valmistumisen jälkeen, sinun on tilaisuus verrata kirjaa saavutus kuin muiden tutkijoiden. Huomaat, että tärkeintä on tutkimustyö jälkeen kertyneiden tiedemies pitkin heidän muodollista koulutusta.
Työ takuu
Kun talous hidastuu, jokainen voi kärsiä. Itse asiassa jotkut yritykset vähentää tutkimus ennen kuin ne vähentävät tuotantoa, mikä Ph.D.s erityisen haavoittuvia. Lisäksi kun henkilö ansaitsee Ph.D., monet yritykset eivät palkata kyseinen henkilö ei-tutkimus asentoon. Kuten useimmissa ammateissa, työsuhteen jatkaminen riippuu jatkui suorituskykyä.
Käytännöllinen tapa yllättää perheen tai ystävien
Äitisi voi olla ylpeä ja innostunut kun ilmoittautua Ph.D. ohjelmoida. Loppujen lopuksi hän kuvittelee, että hän pystyy pian kehuskella lastaan, “lääkäri. ” Kuitenkin halu vaikutuksen toisiin on riittämätön motivaatio ponnistus.
Jotain voit “yrittää” saada selville, kuinka fiksu olet
Anteeksi, mutta se vain ei toimi niin. Ellet tee täydellistä sitoutumista, sinun ei onnistu. Sinun täytyy työskennellä pitkiä päiviä, kohtaavat monia pettymyksiä, venyttää henkiset kyvyt, ja oppii löytämään järjestykseen ilmeisesti kaoottinen tosiasioita. Ellet ovat ottaneet pitkäaikainen tavoite tulla tutkija, päivä-to-day vaatimuksia kuluvat sinut alas. Standardit näyttävät tarpeettoman korkea; täsmällisyys tuntuvat aiheetonta. Jos vain pitävät sitä testi, te lopulta kävellä pois.
Ainoa tutkimusaihe te koskaan jatkaa
Monet opiskelijat tekevät virheen tarkastelemalla niiden Ph.D. aiheen tutkimusalueen elämää. He olettavat kukin tutkija toimii vain yhdellä alueella, aina pyritään samaan aiheeseen tällä alueella, ja käyttää aina samoja työkaluja ja lähestymistapoja. Kokeneet tutkijat tietävät, että uusia kysymyksiä nousee esiin jatkuvasti, ja että vanhat kysymykset voivat tulla vähemmän mielenkiintoinen kuin aika kuluu tai uusia seikkoja löydetty. Paras ihmiset muuttavat aiheita ja alueita. Se pitää ne tuoreina ja stimuloi ajattelua. Suunnitelma eteenpäin; valmistautua muutokseen.
Helpompi kuin tulevan työvoiman
Tulet huomaamaan, että polku onnistuneesti päätökseen Ph.D. tulee paljon jyrkempi, kun aloitetaan. Tiedekunta asettaa rajoituksia oman tutkimuksen ja eivät salli tuottamatonta opiskelijoiden jäädä ohjelmassa.
Parempi kuin vaihtoehdot
Monille opiskelijoille, Ph.D. voi olla kirous. Heidän täytyy valita ollessa huipulla ihmisten keskuudessa, jotka pitävät Masters loppututkinto tai keskinkertainen tutkija. Tiedekunta joskus neuvoo opiskelijoita että heidän on valita ollessa “ kapteeni B joukkueen ‘tai “ benchwarmer’ ‘on tiimi. Jokaisella on päätettävä, mitä he haluavat, ja mikä ammatti edistää niitä eniten. Mutta opiskelijoiden pitäisi olla realistinen niiden ominaisuuksia. Jos et todellakaan voi määrittää, missä seisot, kysyä tiedekunnan jäsentä.
Tapa tehdä enemmän rahaa
Vaikka emme ole kuulleet mitään tilastoja parin viime vuoden aikana, opiskelijat käytetään arvioitaessa “ loppuratkaisu ” käyttäen alkupalkkoja of Ph.D. ja M.S. kantoja, keskimääräinen aika hankittava Ph.D., arvon optio, ja nykyinen investointien tuotto. Ajaksi vähintään viiden vuoden ajan, että me tiedämme, loppuratkaisu oli selvästi negatiivinen. Riittää todeta, että yksi on valittava tutkimusta, koska yksi rakastaa sitä; Ph.D. ei ole optimaalinen tie vaurautta.

Hyvä uutinen:

Kaikesta huolimatta meidän varoitukset, olemme ylpeitä, että olemme ansainneet Ph.D. astetta ja ylpeitä tutkimuksen saavutuksia. Jos sinulla on kyky ja kiinnostusta, tutkijanuran voi tuoda palkintoja vertaansa vailla muulla ammattiin. Tapaat ja työskennellä joidenkin kirkkain ihmiset maapallolla. Tulet ideoita kuin oman ote, ja näin pidentää henkinen kapasiteetti. Tulet ratkaisemaan ongelmia, joita ei ole ratkaistu ennen. Voit tutkia käsitteitä, joita ei ole tutkittu. Tulet paljastaa periaatteita, jotka muuttavat tapaa, jolla ihmiset käyttävät tietokoneita.

Ilo tutkimus:

Kollega kiteyttää miten monet tutkijat kokevat ammatti. Kun kysyttiin, miksi hän käytti niin monta tuntia laboratoriossa, hän totesi, että vaihtoehtoja on mennä kotiin, jossa hän tekisi samoja asioita kuin miljoonien muiden tekivät, tai työskennellä hänen laboratorio, jossa hän voisi löytää asioita, jotka ei muut ihmisen ollut koskaan löydetty. Hymy kasvoillaan kertoi tarinan: hänelle työskentelevät tutkimus oli silkkaa iloa.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.